vasilispas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) VAT πληρωσα απο Usa...ξαναπληρωνω παλι;μεσω ebay αγορασα Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από vasilispas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vasilispas είπε Καλησπερς...σημερα πρωι ηρθε ενα δεματακι με usps που περιμενα...γραφει αυτά. Πληρωνω τελωνειο;;κ ποσες μερες κανει να παραλαβω το δεμα;unregistered ειναι το δεμα αλλα βλεπω tracking κανονικα..αρχικα εβλεπα usps κ σημερα απο ελτα 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 17/8/2021, 09:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Σημερα που μιλησα με Ελτα μου ειπαν στο συστημα τους φαινεται ενα σταδιο παρακατω το δεμα..ισως κ σε 2 μερες να το εχω στα χερια μου Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από vasilispas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Σήμερα πήρα το πρώτο 'Aliexpress standard shipping' δέμα μου, που η αποθήκη όμως του Aliexpress χρησιμοποίησε το Hungarian Post σαν 'destination country post'. Είχα προπληρώσει το ΦΠΑ, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τελωνείο. Όπως είπα και άλλες φορές, βλέπουμε στο δέμα 'ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.'. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μήπως γνωρίζετε ποια Courier παραδίδει τα δέματα της Meest στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Σήμερα πήρα το πρώτο 'Aliexpress standard shipping' δέμα μου, που η αποθήκη όμως του Aliexpress χρησιμοποίησε το Hungarian Post σαν 'destination country post'. Είχα προπληρώσει το ΦΠΑ, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τελωνείο. Όπως είπα και άλλες φορές, βλέπουμε στο δέμα 'ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.'. Με το standard shipping και εμένα ήρθε χωρίς χρεώσεις Τώρα με το aliexpress saver shipping τι γίνεται μπορείς να μου πεις? Οι κωδικοί ξεκινάνε με UA και τελειώνει σε HU στο ΕΛΤΑ τα στάδια που βγάζει μέχρι στιγμής είναι 1/8/2021, 09:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 29/7/2021, 00:06 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Εχει προχωρήσει κάποιο δικό σου με AliExpress saver shipping? Πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και δεν είχαν ιδέα αν θα περάσει τελωνείο .. Επισης να πω πως στο tracking μου βγάζει ότι έγινε εκτελωνισμός στην Ουγγαρία ,θα περάσει και από εδώ πάλι μήπως ? 22 Jul 202112:47 Import clearance success CAINIAO 22 Jul 202111:43 Import clearance start Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrouil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Διάβασα κάπου, ότι όταν το προϊόν έχει προπληρωμενο ΦΠΑ (σχεδόν όλες οι αγορές από το AliExpress πλέον) δεν τρώει τελωνείο, ανεξάρτητα με την μέθοδο αποστολής. Κατά πόσο ισχύει αυτό, και αν ισχύει, είναι κάπου επίσημα γραμμένο ή είναι μια παρατήρηση? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Petrouil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Petrouil είπε Διάβασα κάπου, ότι όταν το προϊόν έχει προπληρωμενο ΦΠΑ (σχεδόν όλες οι αγορές από το AliExpress πλέον) δεν τρώει τελωνείο, ανεξάρτητα με την μέθοδο αποστολής. Κατά πόσο ισχύει αυτό, και αν ισχύει, είναι κάπου επίσημα γραμμένο ή είναι μια παρατήρηση? Ότι έχω πάρει με CANAIO η άλλη μέθοδος αποστολής εκτός από του αλι ,έχει παει για εκτελωνισμό. Ελπίζω η κατάσταση να αλλάξει πάλι κάποια στιγμή επειδή τα τελευταία χρόνια όλο άλλαζαν οι κανόνες για αγορές εντός εκτός Ευρώπης Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, natasapop είπε Με το standard shipping και εμένα ήρθε χωρίς χρεώσεις Τώρα με το aliexpress saver shipping τι γίνεται μπορείς να μου πεις? Οι κωδικοί ξεκινάνε με UA και τελειώνει σε HU στο ΕΛΤΑ τα στάδια που βγάζει μέχρι στιγμής είναι 1/8/2021, 09:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 29/7/2021, 00:06 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Εχει προχωρήσει κάποιο δικό σου με AliExpress saver shipping? Πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και δεν είχαν ιδέα αν θα περάσει τελωνείο .. Επισης να πω πως στο tracking μου βγάζει ότι έγινε εκτελωνισμός στην Ουγγαρία ,θα περάσει και από εδώ πάλι μήπως ? 22 Jul 202112:47 Import clearance success CAINIAO 22 Jul 202111:43 Import clearance start Έχω και εγώ ένα παρόμοιο με το δικό σου, αλλά δεν το έχω πάρει (οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει). Αν το πάρω, θα δεις λεπτομέρειες εδώ. Πάντως το ξαναλέω.... φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα ότι τα δέματα που έχουν πληρώσει ΦΠΑ ήδη (και το τελωνείο το βλέπει αυτό), 'βγαίνουν' από το Κ.Α.Τ. και όχι από το Γ.Ε.Τ.Α. (Κ.Α.Τ.) σαν τελευταίο tracking number update, όπου και δίνονται μετά στην διανομή των ΕΛ.ΤΑ Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrouil Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Σήμερα πήρα το πρώτο 'Aliexpress standard shipping' δέμα μου, που η αποθήκη όμως του Aliexpress χρησιμοποίησε το Hungarian Post σαν 'destination country post'. Είχα προπληρώσει το ΦΠΑ, και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το τελωνείο. Όπως είπα και άλλες φορές, βλέπουμε στο δέμα 'ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.'. Εσένα φίλε μου φαίνεται να έρχεται από Βουδαπέστη, οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα πληρωνες φόρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Petrouil είπε Εσένα φίλε μου φαίνεται να έρχεται από Βουδαπέστη, οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα πληρωνες φόρο Την τελωνειακή δήλωση την βλέπεις εκεί αριστερά; -CN22 customs declaration note; Έχεις δει πολλά δέματα από ΟΥΓΓΑΡΙΑ (πραγματικά) να έχουν τελωνειακή δήλωση; Το δέμα είναι από Aliexpress (με τρόπο αποστολής 'Aliexpress standard shipping, και αντί για το 'κλασικό' PostNL, χρησιμοποίησαν το MAGYAR POSTA (Ουγγρικό ταχυδρομείο)). Προφανώς έχουν κλείσει συμφωνία μαζί του τώρα τελευταία ώστε να διακινεί δέματα και αυτό στην Ευρώπη. Το έχω πει 100άδες φορές, αλλά θα το πω ακόμα μία. Από εκεί τα καταλαβαίνουν ότι προέρχονται από κάποια τρίτη χώρα. Έχω και άλλα τέτοια στον δρόμο, και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα! Σήμερα, τελικά, παρέλαβα από τον ταχυδρόμο απευθείας τρία δέματα από Aliexpress που είχα παραγγείλει μετά την 1η Ιουλίου, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Το πρώτο ήρθε με AliExpress Standard Shipping και στο tracking του ΕΛΤΑ είχε δείξει απευθείας "Κλείσιμο από Κ.Α.Τ" χωρίς να περάσει από Γ.Ε.Τ.Α, όπως έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Το είχα παραγγείλει 22/7, άρα έκανε ελαφρώς πιο σύντομα να φτάσει απ' ότι συνήθως. Το δεύτερο ήρθε με Cainiao Super Economy for Special (!), αν και όταν το βάζω στο packageradar μου δείχνει ότι η μέθοδος αποστολής άλλαξε στην πορεία σε AliExprss Standard Shipping. Στο ΕΛΤΑ δε δούλευε κανένας κωδικός. Το είχα παραγγείλει 9/7, οπότε έκανε ενάμιση μήνα σχεδόν, όχι ιδιαίτερα συντομότερα απ' ότι συνήθως. Το τρίτο ήρθε με AliExpress Saver Shipping και στο tracking του ΕΛΤΑ έχει μείνει στο "εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο" από 15/8. Το παρήγγειλα 28/7, οπότε αυτό ήρθε πολύ γρήγορα! Αν μου έρθει κάτι άλλο, με ή χωρίς έξτρα χρεώσεις, θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Καλησπέρα! Σήμερα, τελικά, παρέλαβα από τον ταχυδρόμο απευθείας τρία δέματα από Aliexpress που είχα παραγγείλει μετά την 1η Ιουλίου, χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Το πρώτο ήρθε με AliExpress Standard Shipping και στο tracking του ΕΛΤΑ είχε δείξει απευθείας "Κλείσιμο από Κ.Α.Τ" χωρίς να περάσει από Γ.Ε.Τ.Α, όπως έχουν παρατηρήσει κι άλλοι. Το είχα παραγγείλει 22/7, άρα έκανε ελαφρώς πιο σύντομα να φτάσει απ' ότι συνήθως. Το δεύτερο ήρθε με Cainiao Super Economy for Special (!), αν και όταν το βάζω στο packageradar μου δείχνει ότι η μέθοδος αποστολής άλλαξε στην πορεία σε AliExprss Standard Shipping. Στο ΕΛΤΑ δε δούλευε κανένας κωδικός. Το είχα παραγγείλει 9/7, οπότε έκανε ενάμιση μήνα σχεδόν, όχι ιδιαίτερα συντομότερα απ' ότι συνήθως. Το τρίτο ήρθε με AliExpress Saver Shipping και στο tracking του ΕΛΤΑ έχει μείνει στο "εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο" από 15/8. Το παρήγγειλα 28/7, οπότε αυτό ήρθε πολύ γρήγορα! Αν μου έρθει κάτι άλλο, με ή χωρίς έξτρα χρεώσεις, θα ενημερώσω. Σου ηρθαν σπιτι;;η πηγες ελτα να παραλαβεις;εαν μπορεις ανεβασε τα tracking Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από vasilispas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, vasilispas είπε Σου ηρθαν σπιτι;;η πηγες ελτα να παραλαβεις;εαν μπορεις ανεβασε τα tracking Μου ήρθαν σπίτι, μου τα παρέδωσε στο χέρι ο ταχυδρόμος κανονικά. Τα τράκινγκ είναι με τη σειρά που τα έγραψα πιο πάνω. Το δεύτερο δεν είχε κωδικό που να δουλεύει στο σάιτ του ελτά οπότε ανέβασα το τράκινγκ του packageradar. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από Tulipbaek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά έχει αργήσει σε κανέναν τόσες μέρες να φτάσει Ελλάδα ; Είναι 14 μέρες τώρα και τίποτα αλλά δέματα που είχα με παρόμοιο tracking π έφυγαν μετά από αυτό έχουν φτάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Viviandg είπε Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά έχει αργήσει σε κανέναν τόσες μέρες να φτάσει Ελλάδα ; Είναι 14 μέρες τώρα και τίποτα αλλά δέματα που είχα με παρόμοιο tracking π έφυγαν μετά από αυτό έχουν φτάσει Ναι έχω ένα τέτοιο δέμα. Παραγελία 25/6 και μου εδειξε ότι είναι στην ουγγαρια από 18/8 και κόλλησε εκεί το τράκινγκ Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από s1mplement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα