iliata2410 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν θα χρειαστώ την βοήθεια σας λιγάκι.Εχω σταθερό pc με windows 10 το οποίο δεν έχει wifi. Το ρούτερ που έχω είναι με διπλή μπάντα 2,4 και 5ghz Έχετε κάτι να με προτείνετε από AliExpress , από ανταπτορες μέχρι κάρτα δικτιου ,γιατί βλέπω διάφορα με εξευτελιστική τιμή και δεν έχω εμπιστοσύνη κατά πόσο θα δουλέψει . Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από iliata2410
charlymp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Παραγγέλνω από Ali περίπου τα τελευταία 10 χρόνια . Μια ερώτηση , για κάποια προϊόντα που με κέντρισαν το ενδιαφέρον , αν και κατά 99,99 % είναι scam. Ωστόσο απορώ πως η Ali τα αφήνει στη σελίδα της. Τι εννοώ; Έχουν υποπέσει στην αντιληψή μου καρέκλες γραφείου σε εξευτελιστικές τιμές. Δλδ κόστος από 16 έως 25 💶 και 40 με 45 ευρώ έξοδα αποστολής. Έψαξα αρκετά , μη τυχόν και αντί για καρέκλα είναι πχ κάλυμμα , κανένα μαξιλαράκι κλπ αλλά όχι, διαφημίζουν τη καρέκλα. Έχει κανείς μπει στο πειρασμό ή το έχει ψάξει καλύτερα να δει τί παίζει; Και αν είναι scam , η Ali πως και τα αφήνει ακόμα, αφού στο τέλος θα αναγκαστεί να αποζημιώσει τους αγοραστές . Πχ να ένα λινκ από μία από αυτές https://a.aliexpress.com/_EQ3wl88 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από charlymp
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Φιλε δεν αξιζει τον κοπο να σχοληθεις . Οι scaμερς ανεβαζουν συνεχεια , κανουν νεα καταστηματα και απο τις εμπειριες που μαζευουν προσπαθουν να εξελιξουν την απατη . Επισης οσο παραξενο και να σου φενεται καποιοι δεν κανουν dispute και κερδιζουν οι απατεωνες . Βασικα κριτηρια για μενα ειναι η παλαιοτητα του Shop , οι αξιολογησεις του , οι αξιολογησεις του προιοντος και τελικα το choise . 1 ώρα πριν, charlymp είπε Πχ να ένα λινκ από μία από αυτές https://a.aliexpress.com/_EQ3wl88 1
iliata2410 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, villasg είπε Οι scaμερς ανεβαζουν συνεχεια , κανουν νεα καταστηματα και απο τις εμπειριες που μαζευουν προσπαθουν να εξελιξουν την απατη . υπάρχει περίπτωση αυτοί που λές να ειναι με choice ή οχι;
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, iliata2410 είπε υπάρχει περίπτωση αυτοί που λές να ειναι με choice ή οχι; Να σου πω δεν εχω δει ποτε σε choise τετοιους . Ενα σημαδι ειναι τα υψηλα μεταφορικα που ειναι πιο πολλα απο την τιμη που βαζουν το προιον
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, villasg είπε Να σου πω δεν εχω δει ποτε σε choise τετοιους . Ενα σημαδι ειναι τα υψηλα μεταφορικα που ειναι πιο πολλα απο την τιμη που βαζουν το προιον Επίσης ένας άλλος λόγος είναι ότι τα δέματα που είναι Choice (και τα bundle deals) τα διαχειρίζεται το ίδιο το Aliexpress. Ο απατεώνας δεν μπορεί να δώσει fake tracking number και να μη στείλει τπτ. Επίσης το δέμα που θα στείλει θα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος και το βάρος του προϊόντος. Αυτό ισχύει και για Aliexpress και Cainiao τρόποι αποστολής. Γιαυτό συνήθως βλέπουμε οι απάτες να γίνονται από Ευρωπαϊκές αποθήκες.
villasg Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Αλλο ενα πακετο choice κολλησε στην κινα , δευτερο στους τελευταιους 2 μηνες , να δουμε πως θα παει αυτο Spoiler
Billator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, iliata2410 είπε υπάρχει περίπτωση αυτοί που λές να ειναι με choice ή οχι; Ναι υπάρχουν και με Choice τέτοιοι πωλητές. Ο τρόπος που μπαίνουν είναι πουλώντας για 1-2 εβδομάδες κανονικά και μετά ρίχνοντας τις τιμές και αλλάζοντας τον κατάλογο τους. Από τα καταστήματα που παρατήρησα εγώ ως Choice , το AliExpress κάνει 3-4 εβδομάδες να τα κλειδώσει. Έκανα προσωπικά προσπάθεια αγορών από αυτα (γιατί έτυχε και έπαιρναν και πολλα coins και μου έληγαν οπότε ήθελα να τα κάνω renew μέσω refund 😋), αλλά φυσικά και ήταν scam. Έστελναν ότι βλακεία υπήρχε στην αποθήκη τους. Φυσικά το refund το έπαιρνες χωρίς πολλά πολλά σε 1 εργάσιμη (αφού παραλάβεις την βλακεία που έστελναν). Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από Billator 1
roudama.s Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Καλησπέρα έκανα παραγγελία 3 προϊόντα διαφορετικά 11/2 μου έβγαλε έναν tracking number 763***** choice για όλα Τελευταία ενημέρωση που βλέπω είναι αυτή στην εικόνα είναι Ελλάδα ; Δεν καταλαβαίνω
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:03 μμ Με acs θα ερθουν.Μπες στο site της acs βαλε το track να δεις αν εχει ενημερωση το τρακ.
ksessalonikios Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) αγόρασα ένα μικροαντικειμενο αξίας περίπου 3€ το οποίο σύμφωνα με το tracking σήμερα το παρέλαβε η εδώ εταιρία για παράδοση. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά σήμερα ήρθε κι ένα sms που μου ζηταει να μπω σε μια υποπτη ιστοσελίδα για να πληρωσω 2,49€ εξοδα εκτελωνισμου. Αμφιβαλλω οτι το sms είναι legit αλλά μου φάνηκε περίεργη η χρονική στιγμή. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από ksessalonikios
9-11 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 hours ago, ksessalonikios said: αγόρασα ένα μικροαντικειμενο αξίας περίπου 3€ το οποίο σύμφωνα με το tracking σήμερα το παρέλαβε η εδώ εταιρία για παράδοση. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά σήμερα ήρθε κι ένα sms που μου ζηταει να μπω σε μια υποπτη ιστοσελίδα για να πληρωσω 2,49€ εξοδα εκτελωνισμου. Αμφιβαλλω οτι το sms είναι legit αλλά μου φάνηκε περίεργη η χρονική στιγμή. https://elta.grpost.imp.com.ar/ https://www.virustotal.com/gui/url/5c1a1910a859d8a99354e9344271f46721af4daf086b04916c9c125481866d38 https://www.filescan.io/uploads/67c630414a3011c802c69124/reports/9b12b386-b0b6-4f43-a080-600919235c30/overview https://www.hybrid-analysis.com/sample/1ccdcee152cee174d7e6bc36c8554a98745ac2d4a1275b51e95a6c040c626132 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ksessalonikios είπε αγόρασα ένα μικροαντικειμενο αξίας περίπου 3€ το οποίο σύμφωνα με το tracking σήμερα το παρέλαβε η εδώ εταιρία για παράδοση. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή όχι αλλά σήμερα ήρθε κι ένα sms που μου ζηταει να μπω σε μια υποπτη ιστοσελίδα για να πληρωσω 2,49€ εξοδα εκτελωνισμου. Αμφιβαλλω οτι το sms είναι legit αλλά μου φάνηκε περίεργη η χρονική στιγμή. Απάτη είναι, έτυχε και ήρθε την στιγμή που περίμενες δέμα. Αν και το δέμα σου μόλις το σκαναρισαν τα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο και θα κάνει στην καλύτερη 5-10 μέρες να φτάσει σε εσένα. Αν θα είχες κάποια χρέωση θα σε ενημερώνανε όταν θα έφτανε στην τοπική μονάδα διανομής της περιοχής σου. Επίσης αυτά τα δέματα δεν έχουν εξτρά χρέωση διότι δεν περνάνε τελωνείο στην Ελλαδα, όπως θα δεις και στο tracking έχει ήδη πέρασε τελωνείο σε Ευρωπαϊκό έδαφος, συγκεκριμένα στην Ουγγαρία. Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από sakisgri 1
mp44christos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Με αποστολή AliExpress commitment ~35 ευρω περνάει από τελωνείο; Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από mp44christos
sakisgri Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 5 λεπτά πριν, mp44christos είπε Καλησπέρα σας. Με αποστολή AliExpress commitment ~35 ευρω περνάει από τελωνείο; Καλησπέρα, Όχι, είναι με Aliexpress selection standard και δεν περνάει τελωνείο στην Ελλάδα μέχρι τα 186€ με Φ.Π.Α (Vat Included) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα