sakisgri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, radiotv είπε σε τέτοιες περιπτώσεις καλύτερα να κάνετε και report seller ή report item ώστε να επεμβαίνει το Aliexpress και να αφαιρεί τα προϊόντα ή και τον πωλητή. Είχε γίνει ήδη μεχρι να φανεί ότι παρέλαβα. Το μαγαζί έγραφε ότι ειναι σε vacation και μετά από 2 μέρες έλειπαν και όλα τα προϊόντα. Τώρα δεν υπάρχει καν. Edit: Γράφω για το κατάστημα που είχα πάρει εγώ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από sakisgri
radiotv Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sakisgri είπε Είχε γίνει ήδη μεχρι να φανεί ότι παρέλαβα. Το μαγαζί έγραφε ότι ειναι σε vacation και μετά από 2 μέρες έλειπαν και όλα τα προϊόντα. Τώρα δεν υπάρχει καν. Edit: Γράφω για το κατάστημα που είχα πάρει εγώ. κοίτα μια καραμπινάτη απάτη, ηλεκτρικό ποδήλατο με 153€, διαβάστε και τα σχόλια. https://a.aliexpress.com/_EQklX3j Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου από radiotv 1
user27 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:11 μμ Στις 24/10/2024 στις 4:01 ΜΜ, sakisgri είπε Δοκίμασε το, απλώς θα πρέπει είτε να κοστίζει πάνω από 10€ είτε να προσθέσεις και κάτι ακόμα πάλι Choice για να γίνει free shipping. Για την ιστορία δοκιμάσαμε να παραγγείλουμε από έναν πωλητή 2 ίδια τεμάχια με choice συνολικού κόστους λίγο πάνω από 10 € ώστε να έχουν δωρεάν μεταφορικά και το αποτέλεσμα ήταν μια από τα ίδια, δηλαδή επιστροφή όταν έφτασαν στο στάδιο departure. Τελικά βρήκαμε, ακριβότερα μεν, άλλο πωλητή με AliExpress standard shipping που αν και με μια καθυστέρηση (αλλαγή tracking) στο sorting center, η παραγγελία τώρα είναι έτοιμη να φύγει από Κίνα. 1
Phoenix7 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:36 μμ Στις 11/11/2024 στις 8:31 ΜΜ, monoxromos είπε Εάν ενα προιόν είναι δυσεύρετο στην Ελλάδα ή η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή στην Ελλάδα σε σχέση με το αντίστοιχο κινέζικο να το πάρετε απο την Κίνα αναλαμβάνοντας βέβαια και το ρίσκο μη αποδεκτών επιστροφών και το μπλέξιμο με μεταφορικές εταιρίες ναι . Ομως προτεραιότητά μας να είναι να προτιμάμε ελληνικά καταστήματα που φορολογούνται στην Ελλάδα και δίνουν έστω και μια θέση εργασίας σε έλληνες πολίτες. Και προσέξτε, ειδικα με την Ali αν το προιόν πχ κοστίζει 50 ευρώ και δεν σας κάνει πρέπει να το επιστρέψετε με δικά σας έξοδα δηλαδή άλλα τόσα σχεδόν για το κούριερ , για να πάρετε είναι νέο προιόν μετά απο ένα μήνα περίπου ή να πάρετε πίσω περίπου 50 ευρώ μετά απο 20 -90 ημέρες. Αρα θα χάσετε 50 ευρώ. Σκεφτείτε το καλά. Σε ενα ελληνικο κατάστημα έχεις την ευκαιρία να πας να το δεις ίσως και να το δοκιμάσεις και αν το παρεις και δεν πληροί τις προυποθέσεις που θέλεις, το επιστρέφεις πολύ πιο εύκολα,οικονομικότερα και συντομότερα... Τι γίνεται όταν κατάστημα πουλάει αυτό που αγοράζει από το aliexpress διπλή τιμή? Φυσικά και θα το πάρω από την Κίνα και ας κάνει 2 μήνες 2
sakisgri Δημοσ. Τετάρτη στις 04:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:59 μμ (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Τι γίνεται όταν κατάστημα πουλάει αυτό που αγοράζει από το aliexpress διπλή τιμή? Φυσικά και θα το πάρω από την Κίνα και ας κάνει 2 μήνες Εννοείται, πρώτα κοιτάμε την τσέπη μας και μετά τον αλλωνων. Αν εγώ αύριο μεθαύριο μείνω από δουλειά και δεν έχω φράγκο στην άκρη γιατι ακριβοπλήρωνα προϊόντα σε Ελληνικά καταστήματα και δεν έχω να φάω θα με δώσουν αυτοί να φάω? Δεν νομίζω... γιαυτό κοιτάμε το συμφέρον μας πρώτα. Επισης δεν τα παίρνουν από το Aliexpress, τα παίρνουν από το Alibaba η κατευθείαν από τον κατασκευαστή πολύ πιο φτηνά από το Aliexpress. Επεξ/σία Τετάρτη στις 05:00 μμ από sakisgri 3 1
zoranb Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:24 πμ (επεξεργασμένο) Έμενα απο Ali, για κάτι που παράγγειλα, μου ήρθε ένα email που έλεγε αυτά… Your order 304XXXXXXXXXXXXX: has arrived at local delivery center. Πώς το ψάχνω; Από πού ναρχίσω; 😳 Επεξ/σία Σάββατο στις 08:26 πμ από zoranb
sakisgri Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:24 μμ 7 ώρες πριν, zoranb είπε Έμενα απο Ali, για κάτι που παράγγειλα, μου ήρθε ένα email που έλεγε αυτά… Your order 304XXXXXXXXXXXXX: has arrived at local delivery center. Πώς το ψάχνω; Από πού ναρχίσω; 😳 Περίεργο tracking number. Από Κίνα έρχεται η Ευρώπη? Anyway βάλε μια το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/ και δες αν σου δείχνει next tracking number και καποια courier από Ελλαδα. Η δες και στο Aliexpress αν άλλαξε το tracking number.
villasg Δημοσ. Σάββατο στις 08:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:07 μμ 11 ώρες πριν, zoranb είπε Your order 304XXXXXXXXXXXXX: has arrived at local delivery center. Αριθμος παραγγελιας ειναι αυτος δεν ειναι τρακινγκ 1
zoranb Δημοσ. Κυριακή στις 03:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:49 μμ 19 hours ago, villasg said: Αριθμος παραγγελιας ειναι αυτος δεν ειναι τρακινγκ Έχεις δίκιο!
Kostas__tz Δημοσ. Κυριακή στις 09:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:07 μμ Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω, τα πράγματα είναι όπως παλιά όπου ολα τα choice ερχόταν με ACS και τα Aliexpress standard shipping ερχόταν με ACS ή ΕΛΤΑ όπως τύχαινε; 1
sakisgri Δημοσ. Κυριακή στις 10:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:30 μμ 1 ώρα πριν, Kostas__tz είπε Επειδή έχω καιρό να παραγγείλω, τα πράγματα είναι όπως παλιά όπου ολα τα choice ερχόταν με ACS και τα Aliexpress standard shipping ερχόταν με ACS ή ΕΛΤΑ όπως τύχαινε; Πιο πιθανό να έρθει με την ACS. Είχε ένα διάστημα που στέλνανε και με ACS και ΕΛΤΑ αλλά έχω καιρό να δω κάποιος να γράφει πως του ήρθε με τα ΕΛΤΑ. Τα δικά μου πάντα με ACS έρχονται, και τα Choice και αυτά με Aliexpress standard shipping. Δεν έχω πάρει δέμα με τα ΕΛΤΑ από τοτε που συνεργάστηκαν με την ACS (εκτός από τα semitrackable αν δεν γίνει ενοποίηση). 2
Billator Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ (επεξεργασμένο) Μιας και σχεδόν ήρθε το τέλος του, περιμένουν σήμερα όσοι έχουν να πάρουν το τελευταίο Shopping credit φαίνεται ότι το event που έτρεχε τόσες μέρες αρκετά μέτριο τελικά. (Κατά την άποψη μου φυσικά) Το μόνο θετικό ήταν σε όσους ακολούθησαν το "Price Land" Star event, ότι είχαν πρακτικά σχεδόν απεριόριστα Global κουπόνια γιατί σου τα έκανε Renew με το που τα χρησιμοποιούσες. Οπότε, ειδικά για μεγάλες αγορές όποιος περίμενε συνδιαστικά με τα ψευτο promo των πωλητών τα περισσότερα ήταν για ακόμα μία φορά στα ιστορικα χαμηλά. Θετικά του event: - Έδωσε σε όσους το ακολούθησαν 26 κουπόνια του 1$ στο event game. - Shopping Credit 1$-10$ (για όσους "έτρεξαν" αρκετά το event game) χωρίς νόημα θεωρώ για τον χρόνο που ήθελε. - Έδωσε τουλάχιστον με το κιλό τα Global κουπόνια όπου μέχρι και το τελευταίο λεπτό ισχύουν χωρίς να λήγουν λόγω περιορισμένου αριθμού χρήσης όπως σε προηγούμενα events. Αρνητικά του event: - Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα ήταν εκτός χωρών εξυπηρέτησης στα περισσότερα Hot deals. Είχε τρομερά Deals όπου συνδιαστηκά με τα Global coupon ξέφευγαν απλά δεν ήταν για εμάς - Μέχρι και που τελείωσε αμφιβάλλω αν το 95% των χρηστών κατάλαβε πως λειτουργούσε το event game. - Κατέληξε event game χωρίς νόημα εκτός και αν κάποιος του αρέσει να αγοράζει μικροπράγματα μιας και με τα 26 κουπόνια μπορούσε να κάνει 26 παραγγελίες του 1$. Εγώ προσπάθησα να πάρω αναλώσιμα με αυτά και υπήρχαν ακόμα 20-25 freebies (τουλάχιστον αυτά που είδα εγώ τυχαία) τα οποία ήταν και πρακτικά άχρηστα για τους περισσότερους. - Τα Shopping Credit τελείως ψόφια, ειδικά συγκριτικά με του Euro όπου ίσως ήταν από τα καλύτερα event. Ας ελπίσουμε BF να δούμε κάτι καλύτερο αν και αμφιβάλλω μιας και αυτό είναι το peak των events για τους κινέζους. Επεξ/σία χθες στις 08:52 πμ από Billator 2
dionisis777 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 ώρες πριν, Billator είπε Μιας και σχεδόν ήρθε το τέλος του, περιμένουν σήμερα όσοι έχουν να πάρουν το τελευταίο Shopping credit φαίνεται ότι το event που έτρεχε τόσες μέρες αρκετά μέτριο τελικά. (Κατά την άποψη μου φυσικά) Το μόνο θετικό ήταν σε όσους ακολούθησαν το "Price Land" Star event, ότι είχαν πρακτικά σχεδόν απεριόριστα Global κουπόνια γιατί σου τα έκανε Renew με το που τα χρησιμοποιούσες. Οπότε, ειδικά για μεγάλες αγορές όποιος περίμενε συνδιαστικά με τα ψευτο promo των πωλητών τα περισσότερα ήταν για ακόμα μία φορά στα ιστορικα χαμηλά. Θετικά του event: - Έδωσε σε όσους το ακολούθησαν 26 κουπόνια του 1$ στο event game. - Shopping Credit 1$-10$ (για όσους "έτρεξαν" αρκετά το event game) χωρίς νόημα θεωρώ για τον χρόνο που ήθελε. - Έδωσε τουλάχιστον με το κιλό τα Global κουπόνια όπου μέχρι και το τελευταίο λεπτό ισχύουν χωρίς να λήγουν λόγω περιορισμένου αριθμού χρήσης όπως σε προηγούμενα events. Αρνητικά του event: - Για ακόμα μία φορά η Ελλάδα ήταν εκτός χωρών εξυπηρέτησης στα περισσότερα Hot deals. Είχε τρομερά Deals όπου συνδιαστηκά με τα Global coupon ξέφευγαν απλά δεν ήταν για εμάς - Μέχρι και που τελείωσε αμφιβάλλω αν το 95% των χρηστών κατάλαβε πως λειτουργούσε το event game. - Κατέληξε event game χωρίς νόημα εκτός και αν κάποιος του αρέσει να αγοράζει μικροπράγματα μιας και με τα 26 κουπόνια μπορούσε να κάνει 26 παραγγελίες του 1$. Εγώ προσπάθησα να πάρω αναλώσιμα με αυτά και υπήρχαν ακόμα 20-25 freebies (τουλάχιστον αυτά που είδα εγώ τυχαία) τα οποία ήταν και πρακτικά άχρηστα για τους περισσότερους. - Τα Shopping Credit τελείως ψόφια, ειδικά συγκριτικά με του Euro όπου ίσως ήταν από τα καλύτερα event. Ας ελπίσουμε BF να δούμε κάτι καλύτερο αν και αμφιβάλλω μιας και αυτό είναι το peak των events για τους κινέζους. Καλημέρα. Είναι δυνατόν κατα τη εισαγωγή του κουπονιου 19D111 (μειωση 3€ για αγορα ανω των 19€) να μην μειωνει την τιμη? Αυτο εννοεις ως global coupon?
Billator Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, dionisis777 είπε Καλημέρα. Είναι δυνατόν κατα τη εισαγωγή του κουπονιου 19D111 (μειωση 3€ για αγορα ανω των 19€) να μην μειωνει την τιμη? Αυτο εννοεις ως global coupon? Ναι αν έχει λήξει ή αν έχει πιάσει το όριο χρήσης (είτε σε επίπεδο λογαριασμού είτε ο συνολικός αριθμός χρήσεων). Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Billator 1
dionisis777 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 ώρες πριν, Billator είπε - Έδωσε τουλάχιστον με το κιλό τα Global κουπόνια όπου μέχρι και το τελευταίο λεπτό ισχύουν χωρίς να λήγουν λόγω περιορισμένου αριθμού χρήσης όπως σε προηγούμενα events. Πιαστηκα απο αυτο γι αυτο το ειπα. Οχι, ο λογαριασμος ειναι καινουριος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα