Tolis Kofoglou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδιά, ερώτηση, αξίζει το ρίσκο να παραγγείλω με VPN σε Aliexpress μέσω Αμερικής ώστε να γλυτωσω 50 ευρώ; Το αντικείμενο εχει 250 ευρώ για Αμερική και 300 ευρώ γι Ελλάδα με vat. Και στις δυο περιπτώσεις έρχεται με Aliexpress standard shipping. Έχω διαβάσει ότι πλέον όλα τα δέματα περνάνε τελωνείο αν έχω καταλάβει καλά βέβαια, γι αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Πουντο πουντο το δεματακι ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις, απάντηση από dpd τίποτα το ιδιαίτερο, αν έχει ιδέα κάνεις που να ρωτήσουμε να ξέρουν ας μου πει. Εχω στείλει και στο αλι και περιμένω απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Εχετε αποψη για το δικο μου? Βρισκεται Ελλάδα? Αθήνα? Κάπου αλλού σε μια χώρα μακρινη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, james9tito είπε Εχετε αποψη για το δικο μου? Βρισκεται Ελλάδα? Αθήνα? Κάπου αλλού σε μια χώρα μακρινη? Λογικά η acs Το έχει σε αυτό το στάδιο αν έρχεται με acs τσέκαρε το τρακινκ στο σαιτ της acs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peren Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Λογικα Τουρκια (GMT+3) .... 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf84 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είχαμε εξέλιξη στην παραγγελία 25/11!!!!! Βέβαια δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, γιατί έψαξα στην Acs αλλά δεν βρήκα ακόμη την παραγγελία Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από asdf84 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vox3n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, asdf84 είπε Είχαμε εξέλιξη στην παραγγελία 25/11!!!!! Βέβαια το στάδιο στο οποίο βρίσκεται δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει, γιατί έψαξα στην Acs αλλά δεν βρήκα ακόμη την παραγγελία Κι εμένα πήρε ενημέρωση! Έγινε φαίνεται το θαύμα των Χριστουγέννων 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peren Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Ακριβως το ιδιο 40895183xx ... προφανως απο Βουδαπεστη εφθασε Βουλγαρια (2023-12-22 21:20:33 GMT+1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vox3n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένουμε τώρα τις 25 Γενάρη, να βγάλει νέα ειδοποίηση 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Othervision Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Vox3n είπε Κι εμένα πήρε ενημέρωση! Έγινε φαίνεται το θαύμα των Χριστουγέννων 🤣 εμενα τπτ ακομη φιλε τι φαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vox3n Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Othervision είπε εμενα τπτ ακομη φιλε τι φαση Για δοκιμασε να κάνεις tracking μέσω cainiao. Γιατί και σε εμένα δεν έχει ενημερώσει ακόμα στο parcelapp, και το βρήκα από κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Othervision Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vox3n είπε Για δοκιμασε να κάνεις tracking μέσω cainiao. Γιατί και σε εμένα δεν έχει ενημερώσει ακόμα στο parcelapp, και το βρήκα από κει οκ ναι εκει το εμφανιζει οντως στο parcel app τπτ ουτε dpd τπτ 35 λεπτά πριν, Othervision είπε οκ ναι εκει το εμφανιζει οντως στο parcel app τπτ ουτε dpd τπτ μολις εμφανισε στο parcel app Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Othervision 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 ΩΝΣΓΜΩ…πήρε update….αδερφια δικαιωθήκαμε!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και έμενα ξεκόλλησε αυτό από τις 25/11/23. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψα μερικές σελίδες πίσω, δλδ μάλλον τα πήρε η dpd τα έβαλε στην αποθήκη στην Βουλγαρία για να τα παραλάβει η ACS και μετά μάλλον ήρθε μεγάλος όγκος δεμάτων λόγο blackfriday και cybermonday και έτσι αυτά από τις 25/11/23 έμειναν στο βάθος μεχρι να φύγουν τα μπροστινά πρώτα, που όλο αυξανόταν με άλλα λόγω Χριστουγέννων. Και λογικά έπαιξε ρόλο που κάποιοι έστειλαν εμαιλ και τα αναζήτησαν, αλλιώς τα έβλεπα για τέλη του Φλεβάρη. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, sakisgri είπε Και έμενα ξεκόλλησε αυτό από τις 25/11/23. Μάλλον έγινε αυτό που έγραψα μερικές σελίδες πίσω, δλδ μάλλον τα πήρε η dpd τα έβαλε στην αποθήκη στην Βουλγαρία για να τα παραλάβει η ACS και μετά μάλλον ήρθε μεγάλος όγκος δεμάτων λόγο blackfriday και cybermonday και έτσι αυτά από τις 25/11/23 έμειναν στο βάθος μεχρι να φύγουν τα μπροστινά πρώτα, που όλο αυξανόταν με άλλα λόγο Χριστούγεννα. Και λογικά έπαιξε ρόλο που κάποιοι έστειλαν εμαιλ και τα αναζήτησαν, αλλιώς τα έβλεπα για τέλη του Φλεβάρη. ευτυχώς που είχες εσύ δίκαιο και οχι εμείς που πιστεύαμε οτι τα χάσανε και εμένα προχώρησε μακάρι να το έχουμε μεχρι την 1τοχρονιά μονο αυτό μου έμεινε τα άλλα ηρθαν ολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα