Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, wasd είπε

Μα το δικό σου δεν είναι από 25/11..

ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 hours ago, dimitrisd87 said:

Η τελευταία παραγγελία που είχα κάνει είναι 15 του μηνός και δείτε πρόοδο.. σε 5 μέρες είναι σχεδόν Ελλάδα..

20231221_161917.jpg

Μάλλον είναι όλα στη τύχη εμένα ίδια ημερομηνία 15/12 και δεν έχει κουνήσει ρούπι πόσες μέρες, έφτασε αεροδρόμιο και από τότε έχει κολλήσει 

Screenshot_2023-12-21-18-14-09-876_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

• Sad 1

52 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε

ειναι φιλε . απλα δεν ανεβασα ολο το τρακινγκ. γιαυτο και ενημερωσα οτι εδειξε που ηρθε ελλαδα. οποτε υπομονη

εμείς λέμε για τα δέματα που ειναι απο τις 25/11 στο τελωνείο εισαγωγής και εχουν μείνει εκεί οχι για τα δέματα που παραγγέλθηκαν στις 25/11 .

43 λεπτά πριν, omokas είπε

Μάλλον είναι όλα στη τύχη εμένα ίδια ημερομηνία 15/12 και δεν έχει κουνήσει ρούπι πόσες μέρες, έφτασε αεροδρόμιο και από τότε έχει κολλήσει 

Screenshot_2023-12-21-18-14-09-876_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

μπορεί να ειναι θεμα τύχης μπορεί να παίζει ρόλο και η πόλη της κίνας που τα στέλνει τι δρομολόγια εχει και ποση δουλειά.. ποιός ξέρει.. το μονο που δεν μαρέσει ειναι οτι σε αλλα site οπως το shein εχουν στάνταρ μέρα παράδοσης που αποκλίνει 2-3 μέρες ενω στο αλι μπορεί να έρθει απο 10 μέρες μεχρι 3 μηνες.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NIKOSKURT είπε

Εάν δε σου κάνει κόπο μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot; σε ευχαριστώ! 

Σε περίπτωση που έχουν χαθεί τα δέματα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω ή να ξανά παραγγείλουμε το προϊόν; γνωρίζει κανείς; 

Επεξ/σία από asdf84
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, asdf84 είπε

Σε περίπτωση που έχουν χαθεί τα δέματα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω ή να ξανά παραγγείλουμε το προϊόν; γνωρίζει κανείς; 

Περιμένεις να φτάσει η ημερομηνία ώστε να ανοίξεις not received case, και μόλις γίνει escalated to Aliexpress το case, αν όντως πέρασε η μέγιστη ημερομηνία αναμονής τότε σου κάνουν refund.

Από την στιγμή που βγεί status refund στο aliexpress πχ στη revolut σε εμένα επιστρέφουν σε 2-4 μέρες. 

(Off-topic: Το καλύτερο είναι ότι στην Revolut λαμβάνεις και ειδοποίηση την στιγμή που γίνεται Process το refund από το Aliexpress οπότε ξέρεις ότι σε 2-4 μέρες από την ειδοποίηση αυτή θα τα έχεις.)

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1

Κανενα νέο από έγκυρη πηγή για τα δέματα από τις 25/11 έχουμε ;περισσότερο από  μήνα εχουν κολλημένα τα δικά μου και δε μπορώ να κάνω refund θέλει 90 ημέρες.απελπισια…μέσα στο Δεκέμβριο που παραγγελίες έχω παραλάβει δέματα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ίδιο είχε γίνει πάλι Οκτώβριο.. αν θυμάμαι καλά.. κάποια χάθηκαν κάποια προχώρησαν  Ευτυχώς ήταν choice και μου τα έκαναν refund αρχές Δεκεμβρίου..  Τώρα εχω άλλες 2 κολλημένες και εγώ 25/11 και 28/11 ..ευτυχώς choice πάλι. Μια παραγγελία που έκανα  προχθές της προσφοράς 3+ (choice) τσουλάει κανονικά. Δυστυχώς το alli παραμένει πιο φτηνό από temu κλπ κλπ στα ίδια πράγματα. αλλά πλέον λες μήπως να δώσω κάτι παραπάνω να τα πάρω κάποια στιγμή. Το κακό είναι ότι κάνουν refund και οχι resend με αποτέλεσμα να είναι πάντα ακριβότερα μετα.. για refund αίτημα από 10/1/2024 και μετα. θα σου πουν περίμενε 1 δυο φορές ανά 10 μέρες και μετα θα δώσουν τα λεφτά

Επεξ/σία από argi73
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, argi73 είπε

το ίδιο είχε γίνει πάλι Οκτώβριο.. αν θυμάμαι καλά.. κάποια χάθηκαν κάποια προχώρησαν  Ευτυχώς ήταν choice και μου τα έκαναν refund αρχές Δεκεμβρίου..  Τώρα εχω άλλες 2 κολλημένες και εγώ 25/11 και 28/11 ..ευτυχώς choice πάλι. Μια παραγγελία που έκανα  προχθές της προσφοράς 3+ (choice) τσουλάει κανονικά. Δυστυχώς το alli παραμένει πιο φτηνό από temu κλπ κλπ στα ίδια πράγματα. αλλά πλέον λες μήπως να δώσω κάτι παραπάνω να τα πάρω κάποια στιγμή. Το κακό είναι ότι κάνουν refund και οχι resend με αποτέλεσμα να είναι πάντα ακριβότερα μετα.. για refund αίτημα από 10/1/2024 και μετα. θα σου πουν περίμενε 1 δυο φορές ανά 10 μέρες και μετα θα δώσουν τα λεφτά

Αν δεν σου κάνει κόπο, είναι εύκολο από τα χαμενα να δώσεις ειτε τα τρακ ειτε καποιο πριντσκριν για να δούμε τι στατους εβγαζε κτλ; 

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ ότι θα παίξει refund και όχι resend. 

Θα προσπαθήσω να επιμείνω βέβαια αλλά ξέρω ότι δεν μου πέφτει μεγάλος λόγος προς το aliexpress σε αυτά τα θέματα.. 

Εμένα πλέον όλα τα υπόλοιπα δέματα, έχουν φτάσει acs και περιμένω να τα φέρουν κάποια στιγμή. 27 δέματα είχα, το σημαντικότερο και ακριβότερο πήγε και σκάλωσε.. 

Επεξ/σία από wasd

Έχει κανείς άλλος κολλημένο δέμα στο import customs clearance complete από 10-12; δεν ξέρω τι γίνεται αλλά 2 δέματα που έχω παραγγείλει πιο μετά προχωράνε κανονικά.Που να μην ήταν και fast delivery 😂

1 ώρα πριν, wasd είπε

Αν δεν σου κάνει κόπο, είναι εύκολο από τα χαμενα να δώσεις ειτε τα τρακ ειτε καποιο πριντσκριν για να δούμε τι στατους εβγαζε κτλ; 

Θα προσπαθήσω να επιμείνω βέβαια αλλά ξέρω ότι δεν μου πέφτει μεγάλος λόγος προς το aliexpress σε αυτά τα θέματα.. 

Εμένα πλέον όλα τα υπόλοιπα δέματα, έχουν φτάσει acs και περιμένω να τα φέρουν κάποια στιγμή. 27 δέματα είχα, το σημαντικότερο και ακριβότερο πήγε και σκάλωσε.. 

ακριβώς το ιδιο και εγώ, το πιο σημαντικό πήγε και σκάλωσε και ολα τα αλλα που ηταν ψιλοπράγματα ηρθαν, τωρα παρέλαβε η acs ειδα το 4ρτο δέμα μετά το κολλημένο 25/11 απο βδομάδα θα το έχω λογικά, εγώ πιστεύω ολο και περισσότερο οτι δεν θα έρθουν ποτέ εκεινα και απλά πρέπει να περιμένω 50 μερες να κανω ακύρωση να ξαναπαραγγείλω το ιδιο και να ξαναπεριμένω δηλαδή καλό πασχα κοντα..

Πάντως καμιά φορά και το refund ξενερα είναι γιατί πχ αυτό που μου έχει κολλήσει το πήρα με τιμή black Friday+ με ένα 8ευρω κουπόνι από το merge boss του ali και το πήρα με 17 ευρώ τώρα για να το πάρω θέλω 35...

• Sad 1

2 ώρες πριν, wasd είπε

Οριστε..

image.png.41578f3f615001e73b8d8447702999d2.pngimage.png.98ae703827f30180b59918eb44a494c4.png

• Like 1

Εμένα έχει κολλήσει εδώ, έχει καμιά ελπίδα;

03 Δεκ 2023 00:19
Έφτασε στο κέντρο επεξεργασίας Greece
SunYou - Sytrack
30 Νοε 2023 05:16
Έφτασε στο αεροδρόμιο της χώρας προορισμού Greece
SunYou - Sytrack
26 Νοε 2023 07:12
Αναχώρησε από το λιμάνι αποστολής
SunYou - Sytrack
26 Νοε 2023 05:05
Έφτασε στο λιμάνι αποστολής
SunYou - Sytrack
25 Νοε 2023 06:00
Αναχώρησε από το κέντρο επεξεργασίας Sunyou Dongguan, China

48 λεπτά πριν, argi73 είπε

Οριστε..

image.png.41578f3f615001e73b8d8447702999d2.pngimage.png.98ae703827f30180b59918eb44a494c4.png

Σε ευχαριστώ πολύ. Άρα ουδέποτε ενημερώθηκες συστημικα τι έγιναν τα δέματα. Πιθανός και να ψειρισαν τίποτα. 

2 ώρες πριν, MrParanoid είπε

Πάντως καμιά φορά και το refund ξενερα είναι γιατί πχ αυτό που μου έχει κολλήσει το πήρα με τιμή black Friday+ με ένα 8ευρω κουπόνι από το merge boss του ali και το πήρα με 17 ευρώ τώρα για να το πάρω θέλω 35...

Ναι, για αυτό έχω και εγώ θέμα. Με το refund πάντα βγαίνουμε χαμένοι. Και φυσικά για αυτό το κάνουν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...