sakisgri Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, c.f.w είπε Αδερφια κερδισαμε.....ολα καλα σημερα εγινε η επιστροφη χρηματων! Σας ευχαριστω για ολα!!!! Μπράβο 👍 Χαίρομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 ACS οχτώ ημέρες για να κάνει μία απόσταση 10 χιλιομέτρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 H ACS τον μπιμπ εμένα μετά την πολυήμερη αναμονή μου έγραφε ότι το δέμα βρίσκεται στο κατάστημα πάω να το παραλάβω και μου λένε πως είναι ακόμα στο κέντρο διαλογής , τους λέω αφού το εμφανίζει στο κατάστημα η σελίδα τους και ξύνανε τα κεφάλια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Πάντως Όσοι έχουμε δέματα 25/11 νομίζω ότι κάτι συνέβη γενικά σε όλη την παρτίδα και τα έχουν χάσει, πάει σχεδόν μήνας και δεν έχω κανενα νεότερο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Artman13 said: H ACS τον μπιμπ εμένα μετά την πολυήμερη αναμονή μου έγραφε ότι το δέμα βρίσκεται στο κατάστημα πάω να το παραλάβω και μου λένε πως είναι ακόμα στο κέντρο διαλογής , τους λέω αφού το εμφανίζει στο κατάστημα η σελίδα τους και ξύνανε τα κεφάλια τους. Μια χαρά έχει φτάσει στο κατάστημα και το έχουν στα κοντέινερ αλλά κάνουν τον Κινέζο. Πρωί πρωί τους έρχονται τα σκανάρουν και μετά όποτε τα ανοίξουν.. Εμένα μου λέει τις προάλλες πάω να δω αν είναι πάνω πάνω θα σας το δώσω αλλιώς λέει από αύριο, ευτυχώς το βρήκε αλλά την επόμενη ήταν άλλη και δεν με εξυπηρέτησε μου λέει ελάτε αύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, asdf84 είπε Πάντως Όσοι έχουμε δέματα 25/11 νομίζω ότι κάτι συνέβη γενικά σε όλη την παρτίδα και τα έχουν χάσει, πάει σχεδόν μήνας και δεν έχω κανενα νεότερο.. και εγώ έτσι εχω αρχίσει να πιστεύω και μάλλον πρέπει να περιμένουμε αλλες 50 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελία και να την ξανακάνουμε γιατι δεν βλέπω μπορούμε να ενημερωθούμε αλλιώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdf84 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dimitrisd87 είπε και εγώ έτσι εχω αρχίσει να πιστεύω και μάλλον πρέπει να περιμένουμε αλλες 50 ημέρες για να ακυρωθεί η παραγγελία και να την ξανακάνουμε γιατι δεν βλέπω μπορούμε να ενημερωθούμε αλλιώς.. Ανάλογα τι πήρε ο καθένας.. Εμένα η δική μου αγορά ήταν 25€ δεν τα θεωρώ λίγα.. Τι να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, asdf84 είπε Ανάλογα τι πήρε ο καθένας.. Εμένα η δική μου αγορά ήταν 25€ δεν τα θεωρώ λίγα.. Τι να πω.. Ναι δεν είναι μόνο το ποσό όσο ότι θεωρώ απαράδεκτο ότι δεν μπορούμε να βρούμε τι έγινε με την παρτίδα και αν καταστράφηκαν να υπήρχε κάποια ενημέρωση από κάπου να προχωρήσουμε παρακάτω και όχι να περιμένουμε αλλού 2 μήνες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nnoutas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2023 στις 9:32 ΜΜ, c.f.w είπε Delete Παιδιά το ξέρω μας έχουν καλομάθει τελευταία οι Κινεζοι με παραδόσεις σε 10-15 μέρες αλλά αυτές τις μέρες κάποτε περιμέναμε 3 μήνες για να παραλάβουμε. Σίγουρα η καθυστερηση οφείλεται στο μεγάλο όγκο παραγγελιών. Δεν νομίζω δηλαδή να χαθηκε ολόκληρη παρτίδα που αναφέρθηκε. Υπομονή Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2023 από Nnoutas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Η τελευταία παραγγελία που είχα κάνει είναι 15 του μηνός και δείτε πρόοδο.. σε 5 μέρες είναι σχεδόν Ελλάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνώ. Και εγώ πιστεύω οτι τα 25/11 έχουν καταστραφεί/χαθεί. Δεν εξηγείτε τέτοια καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση στο τρακ. Ουτε με τα παλιά δεδομένα αγορών απο Κίνα δεν ίσχυε τέτοια στασιμότητα στο track. Ηδη με πιάνει πονοκέφαλος σκεπτόμενος τον αγώνα που θα πρέπει να ρίξω για να μου κάνουν νεα αποστολή και οχι refund. Και δυστυχώς το δεμα το ηθελα πριν τις γιορτες.. Σχετικά με acs. προτείνω όσοι παραλάβετε απο τα κολλημένα δέματα, όπωσδηποτε βιντεο unboxing και οσο και να σας καιει το δέμα, αν το δείτε να έχει φθορές ή να είναι βρεγμένο, μην παραλάβετε. Είμαι σίγουρος οτι με αυτές τις βροχές στην αθήνα, θα ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες στα hub. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, wasd είπε Συμφωνώ. Και εγώ πιστεύω οτι τα 25/11 έχουν καταστραφεί/χαθεί. Δεν εξηγείτε τέτοια καθυστέρηση χωρίς ενημέρωση στο τρακ. Ουτε με τα παλιά δεδομένα αγορών απο Κίνα δεν ίσχυε τέτοια στασιμότητα στο track. Ηδη με πιάνει πονοκέφαλος σκεπτόμενος τον αγώνα που θα πρέπει να ρίξω για να μου κάνουν νεα αποστολή και οχι refund. Και δυστυχώς το δεμα το ηθελα πριν τις γιορτες.. Σχετικά με acs. προτείνω όσοι παραλάβετε απο τα κολλημένα δέματα, όπωσδηποτε βιντεο unboxing και οσο και να σας καιει το δέμα, αν το δείτε να έχει φθορές ή να είναι βρεγμένο, μην παραλάβετε. Είμαι σίγουρος οτι με αυτές τις βροχές στην αθήνα, θα ήταν εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες στα hub. Συμφωνώ, εγώ μιας και δεν βρήκα άκρη να μου πουνε τι έγινε ουτε με την acs ουτε με την dpd για τα δέματα της 25/11 εστειλα και στο αλι μήνυμα στο φβ και περιμένω απάντηση, αν μαθω κατι εννοείται θα το γράψω εδώ πάντως τα επόμενα πάνε κανονικά σε εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης . το δικό σου έφτασε Ελλάδα από ότι δείχνει το τρακινγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε τυχαια ειδα τι γινετε με δεματα απο 25/11..και τυχαινει το δικο μου να ειναι απο 25/11 και αυτη ειναι η ενημερωση μεχρι στιγμης . Μα το δικό σου δεν είναι από 25/11.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα