Viviandg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 12/2/2022 στις 11:08 ΜΜ, Tulipbaek είπε UPDATE: Το δέμα που έφυγε από Ουγγαρία 3 Φεβρουαρίου μου εμφανίστηκε Ελλάδα σήμερα το μεσημέρι. Και εγώ σήμερα παρέλαβα το δέμα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Παρέλαβα ακριβώς στο μήνα από Κίνα με Aliexpress Saver Shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, αυτό είναι 2 μήνες έτσι δεν έχει αλλάξει, απλά περιμένω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 10:50 ΠΜ, Επισκέπτης είπε Καλησπέρα, αυτό είναι 2 μήνες έτσι δεν έχει αλλάξει, απλά περιμένω ; Ναι, αν και λογικά λίγες μέρες μετά (από την άφιξη τους), δίνονται στην διανομή των ΕΛΤΑ. Η λογική λέει αυτό, γιατί υπάρχει και το γεγονός να εστάλη πίσω στην Ουγγαρία, γιατί δεν ήταν σωστά τυπωμένα τα στοιχεία του Hungarian Post (σε μένα δεν έχει συμβεί ακόμα ευτυχώς, αλλά έχω ακούσει ότι έχει συμβεί σε πολλούς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Εκεί που χάζευα στο Ali, είδα το παρακάτω το ενδιαφέρον κειμενάκι που έχουν αρκετά μαγαζάκια αναρτήσει. Ξέρει κανείς κάτι; Αναφορά σε κείμενο Good news To customers from the European Union: Due to the new tax policy in the European Union from July, If your order payment<150EUR, you need pay VAT tax via aliexpress.. if your order payment>150EUR, Choose the DHL shipping way, you don't need pay any VATand duty tax when receive parcel. it is prepaid by seller! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 https://prnt.sc/Db2cy7KE1s_4 Λετε να γυρίσει πίσω το δέμα?Επισης το track για το ελτα απο που το παίρνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, aks είπε https://prnt.sc/Db2cy7KE1s_4 Λετε να γυρίσει πίσω το δέμα?Επισης το track για το ελτα απο που το παίρνω την Meest στην Ελλάδα παραδίδει η Speedex, τηλεφώνησε σε αυτούς, πατάς την επιλογή δέματα εξωτερικού 2103407000 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, aks είπε https://prnt.sc/Db2cy7KE1s_4 Λετε να γυρίσει πίσω το δέμα?Επισης το track για το ελτα απο που το παίρνω? Απάντησε ο φίλος λίγο πιο πριν ότι η MEEST Group την παραδίδει η SPEEDEX.... Ερώτηση: καμιά μπαταρία παρήγγειλες φίλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 6 hours ago, nikosgiann78 said: Απάντησε ο φίλος λίγο πιο πριν ότι η MEEST Group την παραδίδει η SPEEDEX.... Ερώτηση: καμιά μπαταρία παρήγγειλες φίλος; Ναι μπαταρία για κινητο 6 ετιας της nohon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακά αναφέρω ότι με aliexpress standard shipping και αποστολή με nl post, παρέλαβα χωρίς προβλήματα σε 30 ημέρες. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από zananiro 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsos2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Απλη ενημέρωση. Το τελευταίο post που έκανα για ali ανω των 150 ευρώ (1000 ευρώ κοντά ) πλήρωσα ΦΠΑ στην ali (δεν γίνονταν αλλιως, δεν εχει επιλογή να μην πληρώσεις) πήγε από Ολλανδία και πέρασε λιγο γρήγορα τελωνείο εδώ Ελλάδα και ηρθε με χαράτσι 9,5 ευρώ κάπου, 0 ΦΠΑ. Αρα λογικά αυτό ειναι μόνο η αμοιβή τελωνείου και πέρασε IOSS κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Ίσως θα βρω απάντηση αν ανατρέξω στις σελίδες του thread, αλλά επειδή είναι 188 σελίδες, είπα να ρωτήσω κι αν γνωρίζει κάποιος μου απαντάει. Εάν αγοράσω κάτι από Ελβετία (εκτός τελωνειακής ένωσης), η αξία του οποίου ανέρχεται στα 300-400 ευρώ, γνωρίζουμε πόσο θα είναι οι τελωνειακοί δασμοί πάνω κάτω; Επίσης, θα καθυστερήσει πάρα πολύ (λόγω τελωνείου), ακόμα κι αν βάλω την γρήγορη αποστολή; Ευχαριστώ προκαταβολικώς. ΥΓ: Έναν upscaler retrotink θέλω να αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliouv84 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα παιδιά ξέρει κανείς άμα παίζει τελωνείο για κάτι πράγματα που θέλω να πάρω από AliExpress που θα τα στείλουν από Τουρκία;είναι η μόνη χώρα που δεν εχω πάρει κάτι εδώ και χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eki_13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια, θελω να παρω απο aliexpress mia 2din οθονη για αυτοκινητο. Βλεπω οτι ο seller junsun στελνει μεσω poland. Το περιεργο ειναι οτι ενω στο cart μου λεει 270 με included vat, οταν τελικα παω να πληρωσω εχει 214. Σα να αφερει το vat? αυτο τι σημαινει? υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο η φπα οταν ερθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) @Eki_13 Απ' ό,τι έχω καταλάβει, σου αφαιρούν τον εκτιμώμενο ΦΠΑ και τον πληρώνεις στην πορεία στο τελωνείο, το πληρώνεις δηλαδή αποφορολογημένο. Δεδομένου ότι 214 x 1,24 = 265,36 είσαι ΟΚ Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Orestis_G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα