crashnburn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ειχα μεχρι προτινος ενα 60gb ssd windows 10 ,office κ πολλα ακομα προγραμματα χωρανε ανετα στον ssd 1
countass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Και καλυτερα τα downloads των browser να τα στελνεις στον μηχανικο.γιατί αν ειναι ασχετος ο χρηστης η μικρός σε ηλικία τεσπα,δε θα τα καθαρίζει και θα γεμισει για πλακα 2
villasg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπηκαν τα Windows 10 x64 και παμε καλα . Εχω καταφερει και εχω μαζεψει/στησει αυτο : κουτι midi , ΜΗΤΡΙΚΗ 1155 ΠΛΑΙΣΙΟ H61-M HDMI2 , ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ Intel Ι3-3240 @ 3.40GHz RAM 4gb G.Skill 2x2Gb DDR3 1333Mhz CL9-9-9-24HDD 500GB Comfast 300Mbps wireless usb adapter Monitor LG Flatron L1753TR Logitech HD Webcam C270 Ηχια SONIC GEARS USB QD BAS2.0 BK F.RD πληκτρολόγιο Microsoft wired Mouse Microsoft 3500 HALO edition wireless Το μονο που μενει ειναι μπας και καταφερω να βαλω και ενα ssd 120gb .... Ειδωμεν Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2017 από villasg 3
ziaba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 τι να τον κάνει τον ssd 6 δημοτικού χωρίς να είχε pc στην ζωή του ... τι χρήση θα τον κάνει πια? λογικά δεν θα το δουλεύει offline? γιατί δε νομίζω οικογένειά με τόσα οικονομικά προβλήματά και έχει σύνδεσή
villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 6η δημοτικου εχουν pc στα σχολεια . Χρηση να μαθει να δουλευει υπολογιστές προγραμματα και ιντερνετ ( εξοικιωση ) και φυσικα παιχνιδια . Ο ssd απλα αλλαζει την εμπειρια χρησης , και ειδικα σε πρωτες επαφες σου φαινονται ολα εξωπραγματικα ( ετσι ειναι δοκιμασμενο - εβγαλα τον μηχανικο και εβαλα τον δικο μου ssd απο το λαπτοπ μετεφερα το συστημα εκει ( Acronis True Image iso ) και πραγματικα η μερα με την νυχτα ) Συνδεση εχει και Online θα ειναι κανονικα απο μενα εξου και το ασύρματο δίκτυο ...... Comfast 300Mbps wireless usb adapter......... 1
villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Πανω που τα εχω μαζεψει ολα και ειμαι σχεδον ετοιμος , ssd θα μου στειλει συνφορουμιτης , μολις γυρισα απο στουρναρη που του πηρα ενα ζευγαρι ηχεια [ SONIC GEARS USB QD BAS2.0 BK F.RD ] και εκατσα να του περασω κανενα προγραμμα , παρατηρησα οτι το τροφοδοτικό "σφυριζει" , επισης συνεχιζει να το κανει οταν κλεισεις το pc αλλα οχι το ρευμα απο πισω , μονο τοτε σταματαει . Οποτε παω και για τροφοδοτικο , πιο πολυ λεω να το αλλαξω μην καει σε καμμια βδομαδα - μηνα και ξενερωσει το παιδι. Τωρα εχει αυτο "pegasus 425w" λεω να παιξω σε καποιο φτηνο μεχρι το 20€ εκει στα 350-400W . Εχουμε καποια αποψη για καποιο σε Site: αυτη την κατηγορια ή οποιο βρω πιο κοντα μου ?? .....
crashnburn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 μην πεσεις κατω απο 400w 80+ rating για να μεινει το τροφοδοτικο κ στην επομενη αναβαθμιση https://www.skroutz.gr/s/5604187/Corsair-VS-Series-VS450-80Plus.html αυτο ειναι το φθηνοτερο καλο που μπορεις να βρεις (αν κ τελευταια ακουγονται πολλες αστοχιες) τα evga ειναι καλα ,τα be quiet ,τα thermaltake ,τα corsair
villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μωρε εσυ καλα τα λες και εγω μαζι σου , αλλα ξεκινησα να κανω κατι απλο και στο τελος ......... εχω ξεφυγει ..... οικονομικα ..... Anyway δεν προκειτε να παρω τετοιο στα 40€ ( 60 ειχα δωσει για το Pc ) . Επισης δεν εχω εμπιστοσύνη για καποιο καλο τετοιο σε μεταχειρισμενο ...... Οποτε ή θα μεινει ετσι ή με καποιο απο αυτα που ειπα , οταν τα κλασει αυτο που εχει πανω .
Kostas.karras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μωρε εσυ καλα τα λες και εγω μαζι σου , αλλα ξεκινησα να κανω κατι απλο και στο τελος ......... εχω ξεφυγει ..... οικονομικα ..... Anyway δεν προκειτε να παρω τετοιο στα 40€ ( 60 ειχα δωσει για το Pc ) . Επισης δεν εχω εμπιστοσύνη για καποιο καλο τετοιο σε μεταχειρισμενο ...... Οποτε ή θα μεινει ετσι ή με καποιο απο αυτα που ειπα , οταν τα κλασει αυτο που εχει πανω . Mπορω να σου χαρισω ενα chieftek 350w αν θες. Αν δεν θες μτχ, για καινουργιο φθηνο κοιτα εδω https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=5246477%2C315182 1
villasg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2017 Mπορω να σου χαρισω ενα chieftek 350w αν θες. Αν δεν θες μτχ, για καινουργιο φθηνο κοιτα εδω https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=5246477%2C315182 Το 350W καλύπτει τις ανάγκες τροφοδοσίας του λογικα . έχω βάλει : μητρικη/cpu/μνημες , 1xssd , 1xhdd , 1xdvdrom , 1xfan , usb : keyboard , mouse , camera , wifi stick , ηχεια
Kostas.karras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Το 350W καλύπτει τις ανάγκες τροφοδοσίας του λογικα . έχω βάλει : μητρικη/cpu/μνημες , 1xssd , 1xhdd , 1xdvdrom , 1xfan , usb : keyboard , mouse , camera , wifi stick , ηχεια Απο καρτα γραφικων τι εκανες΄΄
crashnburn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 το dvd rom αν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που το βαζεις βγαλτο ,τσαμπα επιβαρυνεις το τροφοδοτικο σου
villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2017 Απο καρτα γραφικων τι εκανες΄΄ .Ειμουν και σε σκεψη να του βαλω την δικια μου ( AMD RADEON HD 7700 1GB GDR5 ) και να μεινω με την onbard μου [ GA-H110M-S2H + i3 6100 ) μια και δεν παιζω παιχνιδια , αλλα δεν ξερω τι λεει πεον αυτη η καρτα (7700) για games Ακομα αυτο εχω στο μυαλο μου αργοτερα και δεν βρω κατι αλλο , θα βγαλω την δικια μου και να την βαλω στο μηχανημα και να μεινω εγω με την onboard το dvd rom αν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που το βαζεις βγαλτο ,τσαμπα επιβαρυνεις το τροφοδοτικο σου Πιστεύω οταν ειναι σε αναμονή δεν τραβάει τίποτα . Εαν το βγάλω θα μείνει κενό εκεί μπροστά και θα ειναι ασχημο . Πιστευω οτι ολο και καποια dvd/cd θ δοκιμαζει - βαζει ο μικρος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα