Προς το περιεχόμενο

Mobile Legends real time multiplayer?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαίζα τις προάλλες το Mobile Legends: Bang Bang. Ενα κλασσικο MOBA που για όσους ξέρουνε υποτίθεται ότι παιζεις live με αληθινούς αντιπάλους real time 5v5.

Επρεπε για καποιο λογο να σταματήσω λίγο όμως κατα την διαρκεια του αγωνα. Εκανα minimize την εφαρμογη με το κλασσικο home button. Μετα από κανα 20λεπτο την επαναφερω και εκει που περιμενα να δω να εεχει τελειωσει ο αγωνας ή τουλαχιστον να εχει προχωρησει το σκορ και να ειμαι 10 lvl πισω απο τους αλλους ...τπτ

Ηταν λες και ειχα κανει pause σε offline game. To σκορ εκει ποτ  ειχα αφησει οπως και τα lvl των παικτων και οι θεσεις παγωμενες . Συνεχισα να παιζω και τελειωσα τον αγωνα κανονικα.

Εχω πλέον την εντύπωση οτι μας κοροιδευουν και οτι σε όλα τα mobile online παιζουμε με bots..ή στην καλυτερη με κανονικά accounts που τα χειριζεται AI ομως.

Ξερετε κάτι γιαυτο?

Δημοσ.

Επειδη παιζω κ εγω δεν ισχυει αυτο που λες,μαλλον ειχες βαλει με bot και δεν το καταλαβες.Επισης αν το ξεκινησες τωρα τα πρωτα 2-3 παιχνιδια ειναι οντως με bot.Παιξε classic,rank η brawl

Δημοσ.

Επειδη παιζω κ εγω δεν ισχυει αυτο που λες,μαλλον ειχες βαλει με bot και δεν το καταλαβες.Επισης αν το ξεκινησες τωρα τα πρωτα 2-3 παιχνιδια ειναι οντως με bot.Παιξε classic,rank η brawl

Ρε συ τι δεν ισχυει ? Σου λεω classic επαιζα και εμεινα οταν το ειδα.. Και παιζανε κανονικα μετα το pause, με ονοματα κανονικά, οχι τυπου Smart John, Angry Tina κτλ . που βαζουν στα bots. Εδειχνε και εθνικότητες. Θα προσπαθησω να το αναπαραγω σημερα και θα ενημερωσω, παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν ειναι real time multiplayer απλα δεν το λενε πουθενα οπως κανουνε και πολλα αλλα games που παιζεις με πραγματικους accounts αλλα δεν τον χειριζεται ανθρωπος. πχ. mortal kombat x  

Δημοσ.

Εγω παντως οποτε βγαινω το παιχνιδι συνεχιζει κανονικα,τα πρωτα 2-3 classic ειναι οντως με bot,Αν ηταν bot πως απαντανε σε οτι τους πεις στο chat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...