Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερουμε κανα αλλο τετοιο που να ειναι στην Ευρωπαικη ενωση για να μην πληρωνουμε τελωνεια κλπ?

Δηλαδη καλες τιμες,μεγαλη ποικιλια και να στελνει Ελλαδα?

Δημοσ.
Tο sports direct είναι στην ευρωπαική ένωση (ακόμη,έως το brexit) και δεν πληρωνουμε τελωνείο.

Γιατί δε σου κάνει;

Δημοσ.

Tο sports direct είναι στην ευρωπαική ένωση (ακόμη,έως το brexit) και δεν πληρωνουμε τελωνείο.

Γιατί δε σου κάνει;

μου κανει και το χρησιμοποιω απλα ηθελα να τσεκαρω και κανα αλλο

Δημοσ.

Σαν το sports direct με φθήνια τύπου slazenger,lonsdale,firetrap δεν υπάρχει άλλο από όσο γνωρίζω,με επώνυμα ακριβά κλπ αθλητικά καταστήματα υπάρχουν άπειρα.

• Like 2
Δημοσ.

Σαν το sports direct με φθήνια τύπου slazenger,lonsdale,firetrap δεν υπάρχει άλλο από όσο γνωρίζω,με επώνυμα ακριβά κλπ αθλητικά καταστήματα υπάρχουν άπειρα.

κι εγω αυτο βλεπω,τα αλλα ειναι νορμαλ στις τιμες,βασικα σαν της Ελλαδας πανω κατω

Δημοσ.

κι εγω αυτο βλεπω,τα αλλα ειναι νορμαλ στις τιμες,βασικα σαν της Ελλαδας πανω κατω

Ναι είναι νορμάλ οι τιμές αλλά βγάζουν συχνά προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που στην Ελλάδα σπανίζουν.

Αν ενδιαφέρεσαι δες το http://www.runningwarehouse.eu με το κουπόνι RUN10 έχεις -10% και για αγορές 100 ευρώ και άνω δωρεάν μεταφορικά αν θυμάμαι καλά.

Έχει και προϊόντα σε προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...