azuli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ξερουμε κανα αλλο τετοιο που να ειναι στην Ευρωπαικη ενωση για να μην πληρωνουμε τελωνεια κλπ? Δηλαδη καλες τιμες,μεγαλη ποικιλια και να στελνει Ελλαδα?
opera Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Tο sports direct είναι στην ευρωπαική ένωση (ακόμη,έως το brexit) και δεν πληρωνουμε τελωνείο.Γιατί δε σου κάνει;
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ειχα παρει απο το spartoo.gr.απο γαλλια ηρθαν.ολα μια χαρα. 1
azuli Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Tο sports direct είναι στην ευρωπαική ένωση (ακόμη,έως το brexit) και δεν πληρωνουμε τελωνείο. Γιατί δε σου κάνει; μου κανει και το χρησιμοποιω απλα ηθελα να τσεκαρω και κανα αλλο
janus5555 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 wiggle.co.uk, μεγάλη γκάμα, αρκετά ήδη ποδηλάτου, καλές τιμές και προσφορές συχνά πυκνά 1
opera Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Σαν το sports direct με φθήνια τύπου slazenger,lonsdale,firetrap δεν υπάρχει άλλο από όσο γνωρίζω,με επώνυμα ακριβά κλπ αθλητικά καταστήματα υπάρχουν άπειρα. 2
azuli Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Σαν το sports direct με φθήνια τύπου slazenger,lonsdale,firetrap δεν υπάρχει άλλο από όσο γνωρίζω,με επώνυμα ακριβά κλπ αθλητικά καταστήματα υπάρχουν άπειρα. κι εγω αυτο βλεπω,τα αλλα ειναι νορμαλ στις τιμες,βασικα σαν της Ελλαδας πανω κατω
opera Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 κι εγω αυτο βλεπω,τα αλλα ειναι νορμαλ στις τιμες,βασικα σαν της Ελλαδας πανω κατω Ναι είναι νορμάλ οι τιμές αλλά βγάζουν συχνά προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που στην Ελλάδα σπανίζουν. Αν ενδιαφέρεσαι δες το http://www.runningwarehouse.eu με το κουπόνι RUN10 έχεις -10% και για αγορές 100 ευρώ και άνω δωρεάν μεταφορικά αν θυμάμαι καλά. Έχει και προϊόντα σε προσφορά. 1
dreamer12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 δες εδω ,εχει για πολλα θληματα,στελνει μεσα σε 10 μερες γιατι παει μεσω γερμανιας,ειναι αψογοι! http://www.prodirectrunning.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα