thelos257 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ΚαΛΗμερα σας παιδια θα ηθελα να επιστρεψω στην εκδοση Yasemic που ειχε το Mac Mini μου οταν το αγορασα επειδη γραφτηκα ως betatest και κατεβασα την νεα εκδοση bETA και τωρα δεν την θελω. Επισης προσπαθησα να πατησω το R+CMD για να κανω επανεγκατασταση του OS X μου αλλα εκει μ εμφανισε την beta εκδοση που ηδη υπαρχει πανω τι να κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 "Yasemic" δύσκολο, μάλλον θες να πεις "Yosemite"! Δοκίμασε internet recovery πατώντας Command+Option+R. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 "Yasemic" δύσκολο, μάλλον θες να πεις "Yosemite"! Δοκίμασε internet recovery πατώντας Command+Option+R. Καλησπερα αυτο ηθελα να πω Yosemite εκανα λαθος. Το option ποιο ειναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα αυτο ηθελα να πω Yosemite εκανα λαθος. Το option ποιο ειναι ; Αριστερά απ' το command. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ειναι το Alt και βρίσκεται ανάμεσα απ τα πλήκτρα Control και Command Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Είμαι εκεί που ζητάει κωδικό του Wi-Fi μου τον βάζω και παγώνει μετά τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Είμαι εκεί που ζητάει κωδικό του Wi-Fi μου τον βάζω και παγώνει μετά τι να κάνω? Τι εννοείς παγώνει; Δοκίμασε με ένα Lan καλώδιο και όχι με WiFi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς παγώνει; Δοκίμασε με ένα Lan καλώδιο και όχι με WiFi. Καλημερα Γιατρε μου ενωω οτι παγωνει δεν κυνειται μεν ποντικι μεν πληκτρολογιο τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα Γιατρε μου ενωω οτι παγωνει δεν κυνειται μεν ποντικι μεν πληκτρολογιο τιποτα. ΟΚ, δοκίμασε με ένα Lan καλώδιο και όχι με WiFi να δεις αν προχωράει. μεν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα