Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπάθησε "ανάποδα"

τι έχει το NUC? windows & usb

googlare remote control for winodws X (τι έκδοση έχεις)

θα βρεις τεράστια λίστα για κάθε τσέπη και κάθε γούστο αλλά θα είναι bluetooth και θα σου πιάνει μια usb

Δημοσ.

Έχει windows 10.Έχω Link.png Site: αυτό αλλά δεν βολεύει και τόσο.Μου έχει σπάσει τα νεύρα με το πέρα-δώθε και πάνω-κάτω το χέρι να κάνω! :mad: Το έχω ψάξει αρκετά αυτό το θέμα με το τηλεκοντρόλ (σε ελληνικά φόρουμ κι όχι στα ξένα γιατί δεν γνωρίζω καλά αγγλικά) αλλά δεν έχω βρει άκρη. :-(

Δημοσ.

πλάκα μας κάνεις , δεν μπορεί!

έχεις τηλεχειριστήριο , λες θες κάτι ποιο άμεσο γιατί σε κουράζουν τα βελάκια που είναι αργά

σου δείχνω μινι-πληκτρολόγιο με touch μου λες θες τηλεχειρίστηριο

νομίζω ότι θες γυναίκα τελικά , το έψαξες?

Δημοσ.

Χαχααχαχα!!!!!!! :-D  Αυτά βρε'συ είναι όπως ο δέκτης ποντικού.Εγώ έλεγα αν υπήρχε κάποιο τηλεχειριστήριο με IR,Bluetooth,υπέρυθρες που να είναι σαν το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης,του dvd κτλ.Όχι να δουλεύει σαν τον δέκτη ποντικιού.Δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω.

Σημείωση.

Είμαι παντρεμένος 3 χρόνια.Λες να φταίει αυτό;!!!!! :shock:  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Hello,

Αφού πείρα το πρώτο είχε θέμα με την μνήμη και δεν έδινε σήμα στο HDMI, αλλάζω μνήμη και συνέχιζει να έχει θέμα.

Το δίνω πίσο και μου το κάνουν αντικατάσταση. Το καινούργιο έχει ακριβός το ίδιο θέμα, δεν έδεινε εικόνα σε HDMI. Αφού δοκιμάζω linux είδα ότι δούλευε υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Έχει βγεί ένα HDMI firmware update που το έκανα και μετά άρχιζε να δουλεύει στην τηλεόραση (όλα αυτά τα έκανα πιο πρίν με το αναλογικά output). Πλέον δουλεύει, μερικές φορές χάνετε η εικόνα και έρχεται πάλι, αλλά πρός το παρόν δουλευει σε 4k με 60hz. Επιδόσεις είναι λίγο τραγικές, αν ανοίξεις Play music και έχεις και κανα youtube video βλέπεις ότι σπάει η εικόνα, όπως επίσγς είναι και το popcorn laggei. Όλα αυτά με Windows 10 και Chrome.

Αν το θέλει κανείς pm me. 

Δημοσ.

αν παίρνουμε με celeron , τότε δεν μπορουμε να κάνουμε πολλές δουλειές ταυτόχρονα

αν έχουμε απαιτήσεις σύγχρονου-γρήγορου notebook τότε πρέπει να έχει ανάλογο επεξεργαστή (i5 , i7  -  7ης γενιάς αφού πλέον ανακοινώθηκαν ακόμη και τα 8ης γενιας)

το popcorn γιατί στο "σπάει" , μήπως είναι αλλού το πρόβλημα? δοκίμασες να κάνεις το ίδιο με desktop ή γρήγορο notebook?

Δημοσ.

Σπάει όταν τρέχει κάτι άλλο στο background, για παράδειγμα αν έχεις αρκετές καρτέλες ανοιχτά. Ναι όταν κάνει ένα πράγμα είναι οκ. 

Δημοσ.

τότε ισχύει αυτό που σου έγραψα ποιο πάνω , πήρες φθηνό nuc με celeron , μην είσαι πλεονέκτης. Εδώ το 99% των tv-box δεν μπορουν να αποδόσουν 4Κ/60Hz χωρίς σπασίματα.

Δημοσ.

Είναι πάντως πολύ καλύτερο από σχεδόν το σύνολο των tv-box που κυκλοφορούν και ακριβότερο φυσικά... Για απλή χρήση στην tv, internet, office, ταινίες φαντάζομαι κάνει όμως... Δεν είναι έτσι;

Το youtube έχει καταντήσει να θέλει i3 για να παίξει με τον chrome... Αν δοκιμάσεις με τον edge θα πάθεις πλάκα για το πόση διαφορά έχει προς το καλύτερο στο youtube... Δεν ξέρω γιατί φαντάζομαι είναι πολύ καλύτερα optimized για τον σωλήνα.

Δημοσ.

Καλησπερα.εχω nuc με celeron νομιζω οτι η καλυτςρη χρηση για home ειναι καποια διανομη linux που κυκλοφορουν.δεν νομιζω οτι κανουν γενικα για πολλα πραγματα.θελεις απο i3 και πανω για χρηση που το προοριζεις οποτε και οικονομικα ανεβαινει πολυ οποτε δεν ξερω αν σε συμφερει.

Δημοσ.

Πάντως εγώ με Link.png Site: αυτό που έχω,του έχω βάλει 4gb ram και ένα ssd 120gb και πετάει!!! Ανοίγω 2-3 σελίδες ταυτόχρονα,κάνω βασικές δουλειές με προγράμματα,με βασική χρήση ως media player/nas/kodi και παίζει τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα!!! :-D Δεν χρειάζεται i3 και πάνω. Μπορεί να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω,αλλά είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε tv box και πίστεψε με,δεν θα το έχεις για 1-2 χρόνια.Θα το έχεις για πολύ περισσότερα!!! :-D

Καλησπερα.εχω nuc με celeron νομιζω οτι η καλυτςρη χρηση για home ειναι καποια διανομη linux που κυκλοφορουν.δεν νομιζω οτι κανουν γενικα για πολλα πραγματα.θελεις απο i3 και πανω για χρηση που το προοριζεις οποτε και οικονομικα ανεβαινει πολυ οποτε δεν ξερω αν σε συμφερει.

Φίλε μου του έχεις βάλει δίσκο ssd? Αν ναι,δεν έχεις δει τη διαφορά; :confused:

• Like 1
Δημοσ.

φυσικά δεν χρειαζομαστε υπερβολικούς επεξεργαστές

βέβαια αν θες 4Κ/60ΗΖ vιdeo και ταυτόχρονα να κάνεις άλλες δουλειές είναι λίγο υπερβολικό με τον celeron αλλά και για το 99,9999% των tvbox

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Hello,

Αφού πείρα το πρώτο είχε θέμα με την μνήμη και δεν έδινε σήμα στο HDMI, αλλάζω μνήμη και συνέχιζει να έχει θέμα.

Το δίνω πίσο και μου το κάνουν αντικατάσταση. Το καινούργιο έχει ακριβός το ίδιο θέμα, δεν έδεινε εικόνα σε HDMI. Αφού δοκιμάζω linux είδα ότι δούλευε υποψιάζομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Έχει βγεί ένα HDMI firmware update που το έκανα και μετά άρχιζε να δουλεύει στην τηλεόραση (όλα αυτά τα έκανα πιο πρίν με το αναλογικά output). Πλέον δουλεύει, μερικές φορές χάνετε η εικόνα και έρχεται πάλι, αλλά πρός το παρόν δουλευει σε 4k με 60hz. Επιδόσεις είναι λίγο τραγικές, αν ανοίξεις Play music και έχεις και κανα youtube video βλέπεις ότι σπάει η εικόνα, όπως επίσγς είναι και το popcorn laggei. Όλα αυτά με Windows 10 και Chrome.

Αν το θέλει κανείς pm me.

Τελικά το πούλησες ή ακόμη το έχεις; Με ενδιαφέρει και δεν μου έχεις απαντήσει ακόμη στο pm... Επεξ/σία από dimoskoutr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...