silverado Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Την στιγμή που δεν υπάρχει κράτος, κινείσαι αναλόγως. Κρατος υπαρχει και στηριζει τους καταληψιες . 7
παπι Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιρνεις το 100 και λες οτι μπήκαν κλέφτες στο σπιτι σου. Τους μαζευουν αυτόφωρο, πας αλλαζεις κλειδαριές και κανεις μήνυση για φθορες. 2
papoys1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μιλάω για παλιά ξενοίκιαστα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τα έχουν ξεγραμμένα.Καλυτερα να μπει μέσα μια οικογένεια που πεινάει παρά να ειναι άδειο το σπίτι.Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν παρά πολλά σπίτια παλιά ξενοίκιαστα,παρατημένα και εγκαταλελειμμένα. Εάν το πάρουμε από την ανθρώπινη πλευρά να μείνουν αφού είναι εγκαταλειμένα. Εάν όμως συνδέσουν παράνομα το ρεύμα και το ρολόι της ΔΕΗ γράφει,εάν συνδέσουν παράνομα το νερό και το ρολόι της ΕΥΔΑΠ γράφει ποιος θα είναι ο μαλάκας που θα πληρώσει τα σπασμένα;;;; 2
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Παιρνεις το 100 και λες οτι μπήκαν κλέφτες στο σπιτι σου. Τους μαζευουν αυτόφωρο, πας αλλαζεις κλειδαριές και κανεις μήνυση για φθορες. Αντιγράφω απ΄το αρχικό κείμενο: Το θέμα είναι ότι άνθρωπος κάλεσε την αστυνομία, η οποια ξεκαθάρισε ότι δεν μπορει να κάνει τιποτα και ότι πρέπει να κινηθεί νομικά. Οσο για το ρευμα και το νερό που παρανόμως έχει μπει, χωρις τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη και παλι θα πρέπει να το πληρωσει αυτός, διοτι το σπιτι είναι στο όνομά του. Προφανώς αν μπορουσες απλά να καλέσεις αστυνομία και να τους πετάξει έξω θα ηταν πολύ απλό θέμα. Απ΄ότι φαίνεται δεν ειναι τόσο απλό. Διαβάζω πάντως με μια ψαχτικη στο google οτι υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες περιπτώσεις όπου απλά έχουν μπει άτομα μέσα σε άδεια διαμερισματα (δεν αναφερόμαστε σε περιπτωσεις που έχει γινει ενοικίαση χωρις συμβόλαιο κοκ), έχουν συνδέσει παράνομα το ρεύμα, και μένουν εις υγείαν του κορόιδου.
bluesattack Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι ακριβως θελετε ? Οι αστυνομικοι να παραστησουν τους δικαστες και να τους βγαλουν εξω παρα τη επιδειξη του μισθωτηριου ? (γνησιο η πλαστο) Πολυ δικαστη Ντρεντ βλεπετε στην τηλεοραση 1
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Nομίζω οτι γενικά υπάρχει σοβαρό κενό στο νόμο, εαν ισχύουν τα παραπάνω με τις καταλήψεις. Ισως ο paredwse που ασχολείται μπορει να μας το διευκρινήσει. Επαναλαμβάνω, καθαρά για περιπτώσεις που κάποιος μπαίνει σε άδειο σπίτι, χωρις άδεια ιδιοκτήτη και ειτε παρουσιάζει πλαστό συμβόλαιο, είτε όχι. Μου κάνει δηλαδή τεράστια εντύπωση το να μπλέκετε σε δικαστικο αγωνα και τεράστια αναμονη ενας ιδιοκτήτης, επειδη ένας οποιοσδήποτε απλά μπηκε σπιτι του και συνδεσε παράνομα ρευματα κτλ. 1
bluesattack Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι σχεση εχουν τα παρανομα ρευματα και η καταληψη (με η χωρις εισαγωγικα )? Ας τους κανει αγωγη η δεη.
gbras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτη η νοοτροπια ακριβως φταιει φιλε. Αντι να αλλαξουμε εμεις,αλλαζουμε την ψηφο μας μπας και δουμε προκοπη,ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ολοι τα ιδια σκατα. Προφανως πρεπει να αλλαξει οποιος δεν καταλαβαινει τι πρεπει να ψηφισει και γιατι. Ειναι ξεκαθαρο σε εσενα οτι ολοι ειναι ιδιοι. Και με την σειρα μου εγω θα πω οτι αυτη η νοοτροπια φταιει. Πρωτα ψηφιζει καποιος το καθε αχρηστο και μετα εχει τη δικαιολογια " α ολοι ιδιοι ειναι!" Οχι αγαπητε ειναι ολοι ιδιοι αυτοι που ψηφιζεις . Κατα καιρους υπαρχουν αξιολογοι πολιτικοι και υπαρχουν και τωρα. Μονο που αυτοι ουτε ωραια λογια θα σου πουν ουτε αυτο που σου αρεσει να ακους, οτι φταινε οι αλλοι. Αλλα αυτους δεν τους θελεις. Θελεις αυτον που θα σου πει οτι οι Γερμανοι σου χρωστανε, οτι δεν φταις εσυ για την καταντια σου αλλα τα ξενα κεντρα εξουσιας και ενα σωρο αλλες βλακειες αρκει και μονο να ικανοποιησει τα κυρια ζητηματα του μεσου ψηφοφορου. Οτι δεν φταιει σε τιποτα και οτι θα ζησει οπως ζουσε. Με δανεικα και αγυριστα. 1
SlickNick Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μιλάω για παλιά ξενοίκιαστα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τα έχουν ξεγραμμένα.Καλυτερα να μπει μέσα μια οικογένεια που πεινάει παρά να ειναι άδειο το σπίτι.Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν παρά πολλά σπίτια παλιά ξενοίκιαστα,παρατημένα και εγκαταλελειμμένα. Αυτό που μερικοί τρελαίνεστε να βοηθάτε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη... με την περιουσία των άλλων όμως, πραγματικά με ξεπερνάει! Δεν είναι δικό σου! 17
webparts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Προφανως πρεπει να αλλαξει οποιος δεν καταλαβαινει τι πρεπει να ψηφισει και γιατι. Ειναι ξεκαθαρο σε εσενα οτι ολοι ειναι ιδιοι. Και με την σειρα μου εγω θα πω οτι αυτη η νοοτροπια φταιει. Πρωτα ψηφιζει καποιος το καθε αχρηστο και μετα εχει τη δικαιολογια " α ολοι ιδιοι ειναι!" Οχι αγαπητε ειναι ολοι ιδιοι αυτοι που ψηφιζεις . Κατα καιρους υπαρχουν αξιολογοι πολιτικοι και υπαρχουν και τωρα. Μονο που αυτοι ουτε ωραια λογια θα σου πουν ουτε αυτο που σου αρεσει να ακους, οτι φταινε οι αλλοι. Αλλα αυτους δεν τους θελεις. Θελεις αυτον που θα σου πει οτι οι Γερμανοι σου χρωστανε, οτι δεν φταις εσυ για την καταντια σου αλλα τα ξενα κεντρα εξουσιας και ενα σωρο αλλες βλακειες αρκει και μονο να ικανοποιησει τα κυρια ζητηματα του μεσου ψηφοφορου. Οτι δεν φταιει σε τιποτα και οτι θα ζησει οπως ζουσε. Με δανεικα και αγυριστα. Βγαινεις πολυ offtopic ομως.
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι σχεση εχουν τα παρανομα ρευματα και η καταληψη (με η χωρις εισαγωγικα )? Ας τους κανει αγωγη η δεη. Δεν ειναι τόσο απλό το πράγμα απ ότι φαινεται.
randomcat Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Συνεχίστε να ψηφίζετε όπως ψηφίζετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα . Αυτή τη μ*****α για τις εκλογές που την έχετε έτοιμη και την πετάτε, την πιστεύετε; Δηλαδή ότι τα προβλήματά μας οφείλονται στις επιλογές μου κάναμε κατά τις εκλογές; Ένας να αμφισβητήσει το εκλογικό σύστημα δεν υπάρχει; Όλοι το θεωρούμε δεδομένο; Οι εκλογές είναι pay-to-win σύστημα και άρα δεν έχουν καμία σχέση με δημοκρατία. There, I said it. 2
Lanike71 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα ήμουν υπέρ στο να δηλώσουν όποιοι ιδιοκτήτες θέλουν, τα οικήματά τους ως ακατοίκητα, να μην πληρώνονται φόροι για αυτά και να δίνεται το οίκημα σε αποδεδειγμένα άπορες οικογένειες ως στέγη.
pontez2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα ήμουν υπέρ στο να δηλώσουν όποιοι ιδιοκτήτες θέλουν, τα οικήματά τους ως ακατοίκητα, να μην πληρώνονται φόροι για αυτά και να δίνεται το οίκημα σε αποδεδειγμένα άπορες οικογένειες ως στέγη. Kαι ποιος θα πληρωνει φθορές, ΔΕΗ, Ευδαπ κτλ?
jpaokx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ειτε ακατοίκητο ειτε όχι, είναι παράνομο να μπαίνει κάποιος στο σπίτι αλλουνου. Και φυσικά, θα έπρεπε ο άλλος να τους πετάξει εξω με τις κλωτσιές. Ακόμα και αν κάποιος έχει αναγκη, δεν πας με το έτσι θέλω να κανεις κατάληψη στο οίκημα του αλλου. Αυτό έλειπε, να βρει το μπελα του ιδιοκτήτης. Στην τελική, ρώτα τον αν θέλει (σε περιπτωση που λέτε οτι τα έχει παρατημενα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα