Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ, απλά στο συγκεκριμένο βγαίνει μια χαιρεκακία για τα 2 μέτρα και 2 σταθμά της κυρίας... :P

Είναι πολλοί σαν και αυτήν,αριστερές αντιλήψεις με δεξιές τσέπες...

Όταν πειραχτεί η τσέπη όμως αλλάζουν και οι αντιλήψεις!

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικό / άσχετο. Στην πολυκατοικία μου, έχουν νοικιάσει σπίτι κάποιοι που ποτέ δεν πλήρωσαν ενοίκιο, ρευμα, νερό και τελευταία και τα κοινόχρηστα.

Είναι 5 χρόνια μέσα. Την περασμένη εβδομάδα έγινε δικαστήριο. Δεν ξέρω γιατί δεν είχε γίνει τοσα χρόνια. Υποθέτω γιατί ότι και να τους πεις, σου λενε σε 2-3 μήνες περιμένω λεφτα/εφαπαξ/σύνταξη και ελπίζεις. Και εγώ τους ρώτησα και μου έλεγαν τα ίδια.

Μέχρι τώρα χρωστάνε 25.000€ ενοίκια, 7000€ ΔΕΗ (που είναι στο όνομα του προηγούμενου ενοικιαστή και απορώ πως δεν την έχουν κόψει), 3000€ ΕΥΔΑΠ και 600€ κοινόχρηστα...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα χρωστάνε 25.000€ ενοίκια, 7000€ ΔΕΗ (που είναι στο όνομα του προηγούμενου ενοικιαστή και απορώ πως δεν την έχουν κόψει), 3000€ ΕΥΔΑΠ και 600€ κοινόχρηστα...

Εαν βαζουν μερικα χρηματα καθε μηνα παιζει να μην κοβεται  η παροχη.

Κατα τα αλλα καποιοι εχουν βρει επαγγελμα το να μην πληρωνουν ενοικια,καθονται κανα εξαμηνο  μεσα χωρις να τους κουναει κανενας νομος και μετα φευγουν νυχτα.

Θα ερθει ο καιρος ομως που θα γινουν επικινδυνα αυτα τα κολπα..

• Like 1
Δημοσ.

Και κάπως έτσι βρέθηκε η χώρα μας να χρωστάει της μιχαλούς σε όλο τον δυτικό πολιτισμένο κόσμο. Εξωτερικό χρέος, εσωτερικό κοκ.

Δημοσ.

Συνεχίστε να ψηφίζετε όπως ψηφίζετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα .

• Like 3
Δημοσ.

Συνεχίστε να ψηφίζετε όπως ψηφίζετε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αλλάξει τίποτα .

Αυτη η νοοτροπια ακριβως φταιει φιλε.

Αντι να αλλαξουμε εμεις,αλλαζουμε την ψηφο μας μπας και δουμε προκοπη,ενω ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ολοι τα ιδια σκατα.

• Like 6
Δημοσ.

Έχω ακούσει για παρόμοιες περιπτώσεις, όπου ΜΚΟ ενδιαφέρονται να νοικιάσουν κάποιο οίκημα για να μείνουν πρόσφυγες. Πριν καν γίνει η συμφωνία και υπογραφούν συμβάσεις, να γίνεται κατάληψη από τους εν λόγω πρόσφυγες.

Δεν ξέρω αν είναι πραγματικές αυτές οι ιστορίες,καθώς δεν έχω διαβάσει τίποτα για το θέμα στις εφημερίδες . 

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι στο 1% που ψηφίζει κάποιον που έχει λεπτομερές και κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα αναρτημένο στο Internet.

Οπότε βγάλε με απέξω.

Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

Υπάρχουν και χειρότερα όμως.

Αντιγράφω από το facebook (3 ώρες παλιά ανάρτηση):

Αυτή τη στιγμή μέλη της Συγκλήτου του ΑΠΘ τελούν υπό ομηρεία διότι 40 ακροαριστεροί τρομοκράτες (αυτός είναι ο ορθός όρος) εισέβαλαν στο πανεπιστήμιο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την κατρακύλα αυτής της χώρας. Ντρέπομαι.

• Like 1
Δημοσ.

εαν μια οικογενεια δεν εχει χρηματα και ειναι ανεργοι τι ειναι καλυτερο: να μεινουν στο δρομο η να μπουν σε ενα σπιτι και να αφησουν χρεη?

Δημοσ.

Forgive Me Father For I Have Sinned                     

Δημοσ.

εαν μια οικογενεια δεν εχει χρηματα και ειναι ανεργοι τι ειναι καλυτερο: να μεινουν στο δρομο η να μπουν σε ενα σπιτι και να αφησουν χρεη?

Δωσε τα στοιχεια σου ωστε να σε βρουν για τους φιλοξενισεις και να τους σιτησεις. Κριμα ειναι να μενεις ολο στις θεωρειες καποια στιγμη πρέπει να ξεκινήσεις και τις πραξεις βαζοντας και το χερι σου στην τσεπη και οχι σε ξενες!!!

• Like 4
Δημοσ.

Μιλάω για παλιά ξενοίκιαστα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τα έχουν ξεγραμμένα.Καλυτερα να μπει μέσα μια οικογένεια που πεινάει παρά να ειναι άδειο το σπίτι.Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν παρά πολλά σπίτια παλιά ξενοίκιαστα,παρατημένα και εγκαταλελειμμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Έρχομαι σπίτι μου μετά από καιρό, και βρίσκω κάποιος να μένει χωρίς την άδεια μου; Θα πάω φυλακή ρε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάω για παλιά ξενοίκιαστα σπίτια που οι ιδιοκτήτες τα έχουν ξεγραμμένα.Καλυτερα να μπει μέσα μια οικογένεια που πεινάει παρά να ειναι άδειο το σπίτι.Μην ξεχνάμε οτι υπάρχουν παρά πολλά σπίτια παλιά ξενοίκιαστα,παρατημένα και εγκαταλελειμμένα.

Δεν θα είχα πρόβλημα αν και εφόσον μπορεί να διαπιστωθεί σίγουρα οτι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το οίκημα, το οτι απλά ένα ακίνητο μένει κλειστό ή εσύ δεν έτυχε να δεις κάποιον ιδιοκτήτη εκεί δεν σημαίνει οτι το έχει εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάτι εγκαταλειμμένα ακίνητα τρώγλες, που έτσι κι αλλιώς έχουν χειρότερες συνθήκες διαβίωσης από το να μείνεις στον δρόμο έξω. Υπάρχουν τέτοια σπίτια εδώ που μένω που ούτε απ' έξω δεν μπορείς να περάσεις και κλείνεις την μύτη σου, σπασμένες πόρτες, να μπαινοβγαίνουν πρεζάκια και να έχουν πιάσει φωτιά αρκετές φορές, αν θέλει κάποιος να πάει να μείνει εκεί παω πάσο.

Κατά τα άλλα, εδώ κοντά μου υπήρχε ένα ξενοδοχείο που εδώ και 2 χρόνια το έκλεισε ο ιδιοκτήτης του γιατί ήθελε να το πουλήσει, για να αποφύγει πιθανότητα διάρρηξης έκλεισε με λαμαρίνες τις πόρτες και τα παράθυρα, πλάκωσαν οι γνωστοί και έκαναν κατάληψη και έφεραν πρόσφυγες, μέσα υπάρχει εξοπλισμός τηλεοράσεις και ένα σωρό, έκανε μήνυση αλλά κανείς δεν δίνει εντολή να φύγουνε, δεν θέλω να φαντάζομαι πως θα το αντικρίσει ο άνθρωπος αν και όποτε αποχωρήσουν μελλοντικά, θα του τα έχουνε πάρει όλα.

Δημοσ.

Εγώ δεν θα έπαιρνα καμία αστυνομία...Θα πλήρωνα 10 παλικάρια και θα τους έκαναν μαύρους στο ξύλο...και δρόμο έξω.Απλά τα πράγματα...Την στιγμή που δεν υπάρχει κράτος, κινείσαι αναλόγως.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...