Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αν μου την δινει σε καλυτερη τιμη τοτε μονο θα του την αφησω απο φιλοτιμο..

Δεν κατάλαβες, τα μαγαζιά αυτά παίρνουν επιδότηση για κάθε μπαταρία που επιστρέφουν για ανακύκλωση. Γιαυτό και σου κάνει έκπτωση. 

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Δεν κατάλαβες, τα μαγαζιά αυτά παίρνουν επιδότηση για κάθε μπαταρία που επιστρέφουν για ανακύκλωση. Γιαυτό και σου κάνει έκπτωση. 

Εχω καταλαβει και πολυ καλα μαλιστα! Επειδη εχουμε ελευθερη αγορα εχουμε και πονηρα μυαλα!

Εγω μιλαω για καποιους που με πονηρια δεν δινουν καλυτερη τιμη της καινουργιας και στην ζουλα προσπαθουν να σου παρουν την παλια λεγοντας στον πελατη τι θα την κανεις ειναι αχρηστη.. ειναι τοξικη..

Οποτε αν καποιος την εχει σε καλυτερη τιμη χωρις ανακυκλωση της παλιας εκει απο φιλοτιμο θα του την αφησω!

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Καμία ιδέα για το που να πάω την άδεια μπαταρία του αυτοκινήτου μου??

Σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων.Μπορείς να την πας και σε ανακύκλωση ,νομίζω δίνουν και κάποιο μικρό ποσό.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων.Μπορείς να την πας και σε ανακύκλωση ,νομίζω δίνουν και κάποιο μικρό ποσό.

Σε ανακύκλωση κοιτάω. Βρήκα ενα green mission αλλά στη σελίδα δε λειτουργία η κατηγορία green spots. 

Ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο προς δυτικά??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ξέρει κανείς αν γίνεται στην Ελλάδα σωστή ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου;;

Ναι υπάρχει μονάδα ανακύκλωσης στην Κομοτηνή

https://www.mononews.gr/business/sunlight-group-dimiourgi-aftonomi-eteria-gia-ton-klado-anakiklosis-batarion-molivdou-oxeos

Επεξ/σία από amdam
  • Like 1
Δημοσ.

Στις γειτονιες σας δεν φτανει ο Αλεξανδρος ο παλιατζης, το καλο παιδι??

Παντως οι μπαταριες εχουν χρημα. Οταν ο πατερας μου βγηκε στην συνταξη και κλεισαμε το συνεργειο, ειχαμε στην ακρη μισο τονο μπαταριες απο μηχανακια. Τις πηγαμε στην ανακυκλωση και πηραμε 950€

Δημοσ.
19 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο προς δυτικά??

Αγόρασα μια καινούργια μπαταρία "recor" από βιομηχανία στου Ρέντη (κοντά στη ΠΙΤΣΟΣ) και επιστρέφοντας μια παλιά μου αφαίρεσαν απ τη τιμή 5€. Αν σε βολεύει η περιοχή ρώτησέ τους.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Στα παλιοσίδερα (scrap μετάλλων) ξερω ότι  παίρνουν  τις παλιές μπαταρίες αυτοκινήτων και μάλιστα δίνουν 8-9 αναλογα το μέγεθος. Εκεί τις πάνε οι ρομα που τις μαζεύουν. Δεν ξέρω όμως πως γίνεται η ανακύκλωση , γίνεται σωστά ή τα επικίνδυνα και τοξικά υγρά καταλήγουν σε ρέματα ή αποχετευτικά δίκτυα;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...