Highlander Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο το βάζω εδώ και όποιος το δει. Έχει πάρει κανείς αυτή τη μπαταρία;;;; https://www.car.gr/parts/view/11176373/ Είναι για παπί yamaha crupton 135 . Ρωτάω επειδή είναι σχεδόν 10 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες. Αν έχεις οδική βοήθεια, πάρε την. Έτσι κι αλλιώς επώνυμες μπαταρίες βγαίνουν σε εκδόσεις που τρώνε μπανάνα. Να δεις κάτι Yuasa που δεν ξέρει κανείς από που βγήκαν να πάθεις σοκ. Δυστυχώς η αγορά της μπαταρίας έχει βρωμίσει. Εγώ προτιμώ αυτές με τη μεγαλύτερη εγγύηση.
ParhsG Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δε ξέρω γιατι νομίζουν κάποιοι οτι γίνεται ανακύκλωση οπως πρέπει. Με μια απλη αναζήτηση οποιος θέλει βρισκει αρθρα για το τι γίνεται πραγματικά http://www.agronews.gr/green-report/klimatiki-allagi-/arthro/110751/mauri-agora-anakuklosis-batarion-me-thuma-to-perivallon/
De@th L0rd Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δε ξέρω γιατι νομίζουν κάποιοι οτι γίνεται ανακύκλωση οπως πρέπει. Με μια απλη αναζήτηση οποιος θέλει βρισκει αρθρα για το τι γίνεται πραγματικά http://www.agronews.gr/green-report/klimatiki-allagi-/arthro/110751/mauri-agora-anakuklosis-batarion-me-thuma-to-perivallon/ Και τι μας νοιάζει εμάς πως γίνεται η ανακύκλωση από τη στιγμή που την αφήνουμε στα συνεργεία; Αυτά θα έπρεπε να τα ελέγχει το κράτος.
mpitzi91 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 τελικα αξίζει κανένα καλό scrap εντός αττικής να παμε τα παλιοσιδερά μας και τις παλίες μας μπαταρίες;
doryforika2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ξέρει κανένας στα Τρίκαλα που να πάω τις μπαταρίες που έχω?έχω καμία 200 κιλά μπαταριες
PLACEBO_89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 1:21 ΜΜ, doryforika2012 είπε Ξέρει κανένας στα Τρίκαλα που να πάω τις μπαταρίες που έχω?έχω καμία 200 κιλά μπαταριες 🤑🤑🤑
doryforika2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε 🤑🤑🤑 Έχεις καμιά ιδέα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, αφήστε τις μπαταρίες σε ένα ηλεκτρολογείο..τι ρωτάτε; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
thanasisxask Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, _BASSstarlet_ είπε Ρε παιδιά, αφήστε τις μπαταρίες σε ένα ηλεκτρολογείο..τι ρωτάτε; 200 κιλά μπαταρίες μπορεί να είναι καμιά 10ρια, από 7 με 8 ευρώ να σου πάρει την μία, δεν είναι λίγα τα λεφτά.
PLACEBO_89 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, doryforika2012 είπε Έχεις καμιά ιδέα? Ρωτα http://www.metalscrap.gr/ Και για να εχεις μια εικονα επειδη εδωσα προσφατα με 0,55ευρω το κιλο!!!(καλη τιμη) στην εδρα τους.. Αυτη η τιμη ειναι της Αττικης και απο τις καλυτερες! Δεν ξερω δεν ειμαι του αντικειμενου λεω μια αποψη αν ερθουν και τις παρουν απο σενα πιστευω και για επαρχια 30λ το κιλο ειναι μια σωστη τιμη.
paul_10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/10/2017 στις 1:55 ΜΜ, paylidis είπε Οι μπαταρίες μολυβδου ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ που πρεπει να χρηζει ειδικής μεταχειρισης απο ειδικές αδειοδοτημενες επιχειρήσεις, μην τη δινετε αριστερα - δεξια... Το καταστημα που σας την αλλαζει την παιρνει και οντως ναι κερδιζει κάτι, αλλα για μια μπαταρία μπορει να ειναι κατι μεταξύ 3-7€, αξιζει να φατε βενζινη και κόπο για να την πατε απευθείας εσεις στην εταιρεία; μάλλον όχι.... προς θεου οχι στην αναλυκλωση-σκουπιδια-γυφτους εαν σεβεστε τα παιδια σας και το περιβάλλον στο οποίο θα μεγαλώσουν... Το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες που έχουν σύστημα start-stop (θεωρητικά ακριβές), δηλαδή ότι αξίζει να τις αφήνουμε στο συνεργείο το οποίο τις αλλάζει? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από paul_10
papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ τις αφήνω εκεί που τις αλλάζω (συνήθως σε ένα ιντερνιτικό κατάστημα). Βγάζουν την παλιά βάζουν την καινούργια και φεύγω . Να την πάρω και να ψάχνω να βρω κατάστημα με παλιοσίδερα που συνήθως τα απόβλημα πάνε στη φύση για να πάρω 5-6 ευρώ δεν το κάνω. Τώρα αν κάνει το ίδιο αυτός που την αφήνω ας έχει μόνος του το φταίξιμο.
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, paul_10 είπε Το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες που έχουν σύστημα start-stop (θεωρητικά ακριβές), δηλαδή ότι αξίζει να τις αφήνουμε στο συνεργείο το οποίο τις αλλάζει? O μόνος λόγος κατ εμε να κρατήσεις μια μπαταρία ειναι να εχει ψωμι ακομα αλλα για άλλη χρηση, π.χ. μια agm start stop 85αρα προσφατα την κράτησα για εξτρα (3η) βοηθητική για ηχο κλπ σε σκάφος (οχι εκκινηση μηχανής προφανως). Το να παρεις λεφτα πηγαινοντας την καπου δεν εχει νόημα (και ναι ιδια αξια εχει και η θεωρητικα ακριβή καθως τα παιρνουν ως παλιοσίδερα)
thanasisxask Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, paul_10 είπε Το ίδιο ισχύει και για τις μπαταρίες που έχουν σύστημα start-stop (θεωρητικά ακριβές), δηλαδή ότι αξίζει να τις αφήνουμε στο συνεργείο το οποίο τις αλλάζει? Έχει έκπτωση η καινούργια μπαταρία αν αφήσεις την παλιά στο μαγαζί. Όσες φορές την έχω αλλάξει μου λέει ότι έχει "τόσο" αν κρατήσουμε την παλιά.
PLACEBO_89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Στις 3/12/2020 στις 11:56 ΠΜ, papoys1 είπε Εγώ τις αφήνω εκεί που τις αλλάζω (συνήθως σε ένα ιντερνιτικό κατάστημα). Βγάζουν την παλιά βάζουν την καινούργια και φεύγω . Να την πάρω και να ψάχνω να βρω κατάστημα με παλιοσίδερα που συνήθως τα απόβλημα πάνε στη φύση για να πάρω 5-6 ευρώ δεν το κάνω. Τώρα αν κάνει το ίδιο αυτός που την αφήνω ας έχει μόνος του το φταίξιμο. Αν μου την δινει σε καλυτερη τιμη τοτε μονο θα του την αφησω απο φιλοτιμο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα