papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν το γνωρίζω και δεν θα διαφωνήσω. Εάν την αγοράζουν κάνουν και αυτές μαύρη ανακύκλωση του ρέματος και του υπόνομου γιατί δεν συμφαίρει να της κάνουν πραγματική ανακύκλωση γιατί κοστίζει. Και κοστίζει γιατί τα επικίνδυνα υλικά επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει εταιρεία απόρριψης πρέπει να σταλούν στην Αγγλία στη Γερμανία στη Γαλλία όπου υπάρχουν ειδικές εταρείες οι οποίες δεν το κάνουν τζάμπα. Και για να πληρωθούν θα πληρωθούν από τα ανακυκλώσιμα υλικά από τα οποία θα βγάλει τα έξοδα η Ελληνική εταιρεία η οποία αν πληρώσει να αγοράσει την παλιά πως θα βγάλει τα έξοδα απόρριψης;;;; Με λίγα λόγια η μαύρη ανακύκλωση δεν λέγεται ανακύκλωση μπαταρίας;;; Πως θα μολύνουμε με επικίνδυνα υλικά τη φύση και το περιβάλλον πρέπει να λέγεται για να κονομήσουμε.
dollyyy19 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) εχεις μπερδεψει τα σταδια της ανακυκλωσης παππου.τα εργοστασια στην αγγλια κλπ που θα παραλαβουν τα αποβλητα και καλα,θα βγαλουν κερδος οταν τα πουλησουν.και σιγουρα πληρωνουν για να παρουν τα αποβλητα.προ πενηνταετιας μπορει και να παρακαλαγαμε για να τα παρουν,τωρα ομως πληρωνουν.οπως και τα σκουπιδια των καδων σε λιγα χρονια θα ειναι πηγη ενεργειας,στην ελλαδα.στην ναπολη της ιταλιας σκοτωβεται η μαφια για να τα παρει......επισης,υπαρχουν μοναδες ανακυκλωσης υλικων αυτοκινητου στην θρακη,δεν χρειαζεται να στελνονται εξω.και μπαταριες ανακυκλωνουν κατασκευαζουν στο ελλαδα,μην το ξεφτιλιζουμε,εχουμε και τεχνογνωσια και μυαλα και επιχειριματιες πιυ ασχολουνται,να δουμε ως ποτε θα κανουν το κοροιδο... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2017 από dollyyy19
therock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τελικα να ρωτησω, εστω ο μαντρας στο λινκ της πρωτης σελιδας. Τα λεφτα ειναι εγγυημενα και μπαμ? Δλδ πας μπαταριες τις ζυγιζει και εστω οτι ειναι 10 κιλα και οι 2 σου δινει καπακια 5 ευρω? Εχω μπολικη σαβουρα να ξεφορτωθω (ψυγεια παλια αχρηστα ηλεκτρικα) το θεμα ειναι πως του τα πας ολα αυτα εκει? Μηπως αυτο κανουν οι παλιατζιδες και κατι τριτοκοσμικοι με κατι τρικυκλα που τα βλεπω φορτωμενα με σκουριασμενα παλιοσιδερα και αλλες πατσαβουριες
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τελικα να ρωτησω, εστω ο μαντρας στο λινκ της πρωτης σελιδας. Τα λεφτα ειναι εγγυημενα και μπαμ? Δλδ πας μπαταριες τις ζυγιζει και εστω οτι ειναι 10 κιλα και οι 2 σου δινει καπακια 5 ευρω? Εχω μπολικη σαβουρα να ξεφορτωθω (ψυγεια παλια αχρηστα ηλεκτρικα) το θεμα ειναι πως του τα πας ολα αυτα εκει? Μηπως αυτο κανουν οι παλιατζιδες και κατι τριτοκοσμικοι με κατι τρικυκλα που τα βλεπω φορτωμενα με σκουριασμενα παλιοσιδερα και αλλες πατσαβουριες Τα λεφτά όντως είναι "εγγυημένα και μπαμ", δεν ξέρω όμως αν θα ασχοληθεί με μόλις 2 μπαταρίες. Ρώτα καλύτερα τον ίδιον. Επίσης οι τιμές που αναφέρουν όλοι αυτοί στα site τους είναι για να τους παραδώσεις το σκραπ στην έδρα τους, και μάλιστα εσύ ο ίδιος πρέπει να βάλεις ότι έχεις πάνω στη ζυγαριά τους(προσοχή γιατί θα σε φάνε στο ζύγι). Αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο να τα πας εκεί, τότε φωνάζεις έναν από τους "τριτοκοσμικούς με τρίκυκλα" για να τα πουλήσεις σε αυτούς με πολύ λιγότερα χρήματα φυσικά. Ή μισθώνεις όχημα να στα μεταφέρει.
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 εχεις μπερδεψει τα σταδια της ανακυκλωσης παππου.τα εργοστασια στην αγγλια κλπ που θα παραλαβουν τα αποβλητα και καλα,θα βγαλουν κερδος οταν τα πουλησουν.και σιγουρα πληρωνουν για να παρουν τα αποβλητα.προ πενηνταετιας μπορει και να παρακαλαγαμε για να τα παρουν,τωρα ομως πληρωνουν.οπως και τα σκουπιδια των καδων σε λιγα χρονια θα ειναι πηγη ενεργειας,στην ελλαδα.στην ναπολη της ιταλιας σκοτωβεται η μαφια για να τα παρει......επισης,υπαρχουν μοναδες ανακυκλωσης υλικων αυτοκινητου στην θρακη,δεν χρειαζεται να στελνονται εξω.και μπαταριες ανακυκλωνουν κατασκευαζουν στο ελλαδα,μην το ξεφτιλιζουμε,εχουμε και τεχνογνωσια και μυαλα και επιχειριματιες πιυ ασχολουνται,να δουμε ως ποτε θα κανουν το κοροιδο... dolly19 μιλάμε για απόβλητα μπαταριών και όχι για παλιοσίδερα αυτοκινήτων Αν είναι όπως τα λες τότε εδώ λέει ότι θέλει. Αντιγραφή τμήματος από εδώ http://www.pcci.gr/evep/showroom/jsp1/products.jsp?context=406&globalid=12355&orgid=3633&css=css13 Διαχείριση Μπαταριών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Η POLYECO Α.Ε. το 2006 ξεκίνησε την συνεργασία με τον εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΑΦΗΣ Α.Ε. (Ανακύκλωση Φορητών Στηλών Α.Ε.), και είναι μέλος του EBRA (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μπαταριών). Η POLYECO Α.Ε. έχει αναπτύξει πανελλαδικά ένα δίκτυο συλλογής μπαταριών, όπου εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με δικά της οχήματα πραγματοποιεί παραλαβή των κάδων συλλογής μπαταριών από κάθε σημείο. Οι κάδοι αυτοί καταλήγουν στις εγκαταστάσεις της POLYECO όπου ανασυσκευάζονται, διαχειρίζονται και στη συνέχεια οδηγούνται σε αδειοδοτημένο ανακυκλωτή στο εξωτερικό για ανακύκλωση. Η POLYECO Α.Ε. εκδίδει Πιστοποιητικό Παραλαβής και Ορθολογικής Διαχείρισης μπαταριών και στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των μπαταριών, αποστέλλει το Πιστοποιητικό Τελικής Διάθεσης στην ΑΦΗΣ Α.Ε. Από το 2006 που ξεκίνησε η ανακύκλωση μπαταριών στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα η POLYECO A.E., έχει διαχειριστεί 440.000 κιλά ενώ το 2008 έχει ήδη διαχειριστεί 150.000 κιλά. Με την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων μπαταριών προστατεύουμε το περιβάλλον, μειώνουμε την σπατάλη ενέργειας, μειώνουμε τον όγκο των απορριμμάτων, εξοικονομούμε α’ ύλες. Για περισσότερες πληροφορίες www.afis.gr Απλά να ξέρουμε τι είναι σωστό να γίνεται.Τι γίνεται στην πραγματικότητα όλοι το ξέρουμε.
dollyyy19 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 και τι ηθελες να σου πει;και σε ποιο μαγαζι τα πουλαει για ανακυκλωση;τοτε θα τα πηγαινε μονος του ο κοσμος.....αυτο το "εξωτερικου",ειδες τι δουλεια κανει;σου λεει ποιος θα ψαξει στο εξωτερικο;ενω αν σε ελεγε οτι πχ τα ανακυκλωνει στον ασπροπυργο στο ταδε μαγαζι,ακομη και εσυ,θα τα πηγαινες απευθειας χωρις μεσιτες...... Η αφη μαζευει κυριως οικιακες μπαταριες ,που και αυτες εδω στην ελλαδα ανακυκλωνονται......
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η αφη μαζευει κυριως οικιακες μπαταριες ΑΦΗΣ = Ανακύκλωση Φορητών Ηλεκτρικών Συσκευών. Από όσο ξέρω ΜΟΝΟ τέτοιες μπαταρίες μαζεύει, ο μοναδικός τύπος κάδου που διαθέτει είναι αυτός:
papoys1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθούμε να λύσουμε ένα γρίφο σε μία χώρα που από μόνη της είναι ένας μεγάλος γρίφος. Σε μία χώρα που δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Που έχουμε βάλει τους λύκους να προστατεύσουν το κοπάδι. Λοιπόν προτείνω κάτι άλλο. Να κλείσουμε ραντεβού σε ένα εξωτερικό χώρο οι τρείς μας και να λύσουμε τις διαφορές με τον παλιό τρόπο. (πάντως εγώ και λόγω ηλικίας μονόπατα με βλέπω να φεύγω) Edit. Να λέμε και αλήθειες προσωπικά πολύ συχνά επισκέπτομαι μία μάντρα (σκραπ) στην περιοχή μου (Γλυκά Νερά) και παίρνω πολλά υλικά σε πολύ χαμηλές τιμές για ένα εξοχικό (σίδερα οικοδομής - σίδερα για πασάλια - και πολλά άλλα) τα οποία δεν ξέρω ποιος τα κλαίει γιατί συνήθως απέξω είναι 5-6 αυτοκίνητα με ΡΟΜΑ που περιμένουν να ξεφορτώσουν υλικό για πράσινη ανακύκλωση.
CaptainHog Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 οι μπαταριες πωλουνται σαν μπαταρια. δεν αξιζει να εκτεθεις στα υγρα της μπαταριας για μερικα λεπτα παραπανω. οι scrapατζηδες υποχρεουνται να δινουν τις μπαταριες σε συγκεκριμενους ανακυκλωτες μπαταριων που πληρουν καποιους νομους κ καποια στανταρ υποδομη. οι ρομα κ λοιποι παλιατζηδες με τα ντατσουν/τρικυκλα ξερουν πολυ καλυτερα απο πολλους του χωρου το καθε υλικο κ την τιμη σαν scrap. γενικα το θεμα σκραπ εχει πολλα τα οποια αν δεν εισαι απο μεσα δεν τα ξερεις. πρωην scrapατζης. 1
mp123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 τι θυμηθικα τωρα. μεγαλη απατη αυτοι οι ρωμα παλιατζηδες που γυριζουν μακρυα.μια φορα ηθελα να ξεφορτωθω ενα παλιο ψυγειο και κατι αλλα σιδερα απο την ταρατσα.ενταξη λεω θα τα δωσω στον παλιατζη.τον σταματαω του λεω εχω αυτα τα πραγματα ποσο θα μου δωσεις.δεν καταλαβες μου λεει εσυ ποσο θα μου δωσεις και θα τα κουβαλισεις στο αυτοκινητο.τον εστειλα απο εκει που τον φωναξα και καλεσα τον δημο και τα πηρανε τζαμπα.απατεωνες.απο τοτε ολα στα σκουπιδια η στον δημο. τωρα για τις μπαταριες ενταξη τις αφηνουμε στα παιδια που βαζουμε τις καινουργιες.
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και μενα μου πηρανε ενα καταψυκτη σημερα και δε μου δωσαν τιποτα. Ηταν σε εξοχικο και δεν ειχα τροπο να μεταφερω εγω σε σκραπ. Αναρωτιεμαι ποσο θα παρουν αυτοι που το κουβαλησαν
Joshua21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Και μενα μου πηρανε ενα καταψυκτη σημερα και δε μου δωσαν τιποτα. Ηταν σε εξοχικο και δεν ειχα τροπο να μεταφερω εγω σε σκραπ. Αναρωτιεμαι ποσο θα παρουν αυτοι που το κουβαλησαν Έως 0,10€ για κάθε κιλό θα πάρουν. Εκτός και το κάνουν βίδες και πουλήσουν χωριστά μοτέρ/λαμαρίνα για να πάρουν κάτι παραπάνω. 2
De@th L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Μη δίνετε παλια σίδερα σε ΡΟΜΑ και λοιπούς, εκτός κι αν δε θέλετε λεφτά γι αυτά ή τα έχετε ήδη έξω στο δρόμο. Οι περισσότεροι που μπαίνουν σε αυλές και αποθήκες, εποπτεύουν καλά το χώρο για να επιστρέψουν οι συναδελφοί τους δριμύτεροι. Μεγάλα λαμόγια οι κωλόγυφτοι. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2017 από De@th L0rd 3
papoys1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο το βάζω εδώ και όποιος το δει. Έχει πάρει κανείς αυτή τη μπαταρία;;;; https://www.car.gr/parts/view/11176373/ Είναι για παπί yamaha crupton 135 . Ρωτάω επειδή είναι σχεδόν 10 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο το βάζω εδώ και όποιος το δει. Έχει πάρει κανείς αυτή τη μπαταρία;;;; https://www.car.gr/parts/view/11176373/ Είναι για παπί yamaha crupton 135 . Ρωτάω επειδή είναι σχεδόν 10 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες. Η τιμή της είναι όσο πρέπει να κάνουν οι μπαταρίες. 25-30 ευρώ για 5ah είναι ακριβά για εμένα. Έτσι κι αλλιώς πόσο θα την κρατήσεις σοτ παπί ; 3-4 χρόνια; Ρώτα αν έχει εγγύηση 1 χρόνο τουλάχιστον κ πάρε την. Μια καλή φόρτιση πριν την βάλεις επάνω κ είσαι κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα