Προς το περιεχόμενο

Sygic navigation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζω εδώ από αυτό το θέμα : http://www.insomnia.gr/topic/661142-softwaregps-sygic-black-friday-77/

Για μένα δεν αξίζει.

Πλήρωσα την έκδοση για Ευρωπαϊκούς χάρτες και traffic....

Μένω Ζωγράφου, για να πάω σε μια συγκεκριμένη διέυθυνση στο χαλάνδρι, κοντά με την Κηφισίας, με βγάζει από το παίδων στην Ζαγοράς κι αντί να μου υποδείξει να πάω ευθεία (κάθετα την Μεσογείων) για να βγω κατευθείαν Κηφισίας, μου λέει να κάνω τον κύκλο μέσω Φειδιππίδου!!!!!!!!!!

Διαδρομή για την Άρτα, από το σπίτι μου, αντί να με βγάλει κατευθείαν Κατεχάκη για να μπω Αττική οδό, μου λέει να μπω Κηφισίας και να μπω Αττική Οδό από το δαχτυλίδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για τα 2 αυτά περιστικά, επικοινώνησα μαζί τους, ζήτησαν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις, μου είπαν πως θα το ελέγξουν. Πέρασε ένας μήνας, ακόμα τίποτα.

Άλλο περιστικό. Ειμαι στο δαχτυλίδι και ψάχνω Εθνική Τράπεζα....Ε αυτή απέναντι από τον ΟΤΕ (Κηφισίας 64) δεν την έχει.

Τι πληρώνουμε τότε;

Ήδη έστειλα email με τα παράπονά μου και τους είπα να μου επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν πίσω την άδεια. Όχι ότι θα με ικανοποιήσουν, αλλά να καταλάβοθυν πως υπάρχει πρόβλημα και δυσαρέσκεια. Ήδη τα 15 ευρώ τα κλαίω!

Σήμερα με ειδοποίησαν πως θα γίνει full refund και όντως μου ήρθε και σχετικό email από paypal. Μπορεί να μην έμεινα ικανοποιημένος από το πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά ως εταιρία της βγάζω το καπέλο!

• 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανένα free gps υπάρχει ? Για συσκευή πλοήγησης windows.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To βαζω και εδώ:

Έχω ένα παλιό Galaxy S2 (εξαιρετικό στην εποχή του) και είπα να το δοκιμάσω στο Navigation

Κατεβασα και εγκατέστησα το Sygic και το Offline Maps & Navigation και φαίνονται ακριβώς ίδια...

Ξέρει κανένας τιποτα σχετικό? Είναι άλλη προώθηση του Sygic?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...