Unforgiven21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα. Εχω περασει 3 διαφορετικά iso σε φλασακι με win10 για φορματ μπουταρω απο φλασακι δείχνει το εικονίδιο των Windows 10 να φορτώνει κ μετα μαυρη οθονη συνεχόμενα.... Τι μπορει να συμβαίνει;; οι ρυθμίσεις του bios ειναι σωστές. Αν ανοιξω το λαπτοπ να μπουταρει απο σκληρο δε μπαίνει καν στην αυτοματη επιδιόρθωση η δε μ δινει κάποιο τροπο να κανω reset το pc... Τι να κάνω μια βοήθεια;
meletis_m Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα φτιάχνεις το Usb; Με το Rufus; Το αρχείο iso είναι ελεγμένο;
Unforgiven21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ελεγμένο τι εννοείς?ναι με το ουφους. Σχω δοκιμασει τρια διαφορετικά iso
Unforgiven21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 μια βοηθεια ρε παιδια εχω κανει Bootable usb με 7αρια 10αρια δεν μπορω να κανω φορματ και το λαπτοπ δεν μπαινει καν στο λειτουργικο...φορτωνει τα αρχεια απο τα Usb Οταν μπουταρω απο εκει κανει εκκινηση των windows(απο φλασακι παντα) αλλα μετα μαυρη οθονη/...τι να κανω;
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πόση ώρα το άφησες; Μου έχει τύχει να χρειαστεί και 10 λεπτά να προχωρήσει από την μαύρη οθόνη και να προχωρήσει στις επιλογές. Τι windows είχε όταν το αγόρασες; Μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος; Δοκίμασες κάποιο λίνουξ όπως π.χ. το linux mint ή το hirrens boot cd;
Unforgiven21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 ουτε το Hirens το ανοιγει..μονο τα dos προγραμματα..το αφησα αρκετη ωρα..ο δισκος εχει ενα bad sector αλλα τι σχεση εχει;;κανω μπουτ απο φλασακι ειχε windows 8.1 του δοκιμασα και 7 και 8.1 τιποτα...λινουξ δε δοκιμασα..πως τα δοκιμαζω;; αλλα πιστευω 99% θελει update bios και δε μπορω να το κανω χωρις λειτουργικο...βοηθησε με αν ξερεις
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για το λινουξ, απλά κατεβάζεις το iso και το καις σε dvd ή με το rufus σε στικ. Το ίδιο και το hirens.
Unforgiven21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 θα δοκιμασω και θα σ πω...ενα Bad sector δε νομιζω να εχει θεμα ε;;;
Unforgiven21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 βαζω Ubuntu και μου κολλαει στην οθονη εγηκαταστασης στο 3ο βημα
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Φίλε πρέπει να έχει πρόβλημα ή ο δίσκος σου ή η μνήμη. Κάνε έναν κόπο και κατέβασε το hirens boot cd ή το hirens boot dvd restored edition (το 2ο από torrent) και κάψε το iso σε ένα δισκάκι. Μπούταρε και τρέξε ένα διαγνωστικό μνήμης memetest για 2-3 κύκλους (θέλει κάποιες ώρες). Αν όλα πάνε καλά κάνε επανεκκίνηση και μπες σε live xp ή 7 και τρέξε από τα εργαλεία hard disk το hdtune και κάνε έναν έλεγχο στον δίσκο με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα