Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω έναν επιτραπέζιο Η/Υ εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά καινούργιου, αλλά το budget που διαθέτω αυτή την στιγμή δεν είναι πολύ μεγάλο και θα ήθελα την συμβουλή σας. Ένας φίλος μου πρότεινε την εξής λύση και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει ή αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι.

Corsair Carbide Series 88R Mid-Tower Case - Black

Asus Prime B350M-A 

AMD Ryzen 3 1200 with Wraith Stealth 65W cooler 

G.Skill 8GB Ripjaws V DDR4 2666MHz Non-ECC CL15 15-15-35  (Kit of 2) Red 

Asus Radeon RX 560 ROG Strix 4GB 

Cooler Master Master MasterWatt Lite 500W 

Kingston 120GB SSDNow UV400 2.5 SATA III 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή/ιδέα ! 

Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα πρώτα για να σου δώσουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας 

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 650 Euro

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Gaming PC / Hearthstone - LoL - Dota 2 

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Office 

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) Όχι δεν θα ήθελα να συμπεριληφθεί οθόνη. Έχω LG Flatron M2262DP Full HD 24''

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Δεν έχω πρόβλημα! Το μέρος κατοικίας μου είναι Ζωγράφου

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσε να συναρμολογηθεί αλλά μπορώ να βρω άτομο να το κάνει είτε να το αναλάβω εγώ ο ίδιος.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Κατά πάσα πιθανότητα όχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   Όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού   Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:  Όχι

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω έναν επιτραπέζιο Η/Υ εδώ και πάρα πολλά χρόνια και θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά καινούργιου, αλλά το budget που διαθέτω αυτή την στιγμή δεν είναι πολύ μεγάλο και θα ήθελα την συμβουλή σας. Ένας φίλος μου πρότεινε την εξής λύση και θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει ή αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι.

Corsair Carbide Series 88R Mid-Tower Case - Black

Asus Prime B350M-A 

AMD Ryzen 3 1200 with Wraith Stealth 65W cooler 

G.Skill 8GB Ripjaws V DDR4 2666MHz Non-ECC CL15 15-15-35  (Kit of 2) Red 

Asus Radeon RX 560 ROG Strix 4GB 

Cooler Master Master MasterWatt Lite 500W 

Kingston 120GB SSDNow UV400 2.5 SATA III 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή/ιδέα ! 

Το κουτάκι και η μητρική κατά την γνώμη μου ειναι μια χαρά.

Επεξεργαστή καλύτερα να τον αλλάξεις με εναν Ryzen 1300X που η διαφορά τιμής τους ειναι πολύ μικρή προς τα πάνω.

Τροφοδοτικό να τον αλλάξεις με ένα Corsair 650W με διαφορά τιμής μονο 1ευρώ προς τα πάνω.. 

SSD Καλύτερα ένας Teamgroup EVO 240GB τα 120GB ειναι πάρα πολύ λιγα.

Kάρτα γραφικών δε χρειάζεσαι 4GB, προτιμησε μια τέτοια OC RX560 που ειναι και πολύ οικονομικότερη και μικρότερων διαστάσεων.

Δημοσ.

H οθόνη σου είναι 21.5" και έχει παλιώσει αρκετά. Συνιστάται αλλαγή με μια πιο σύγχρονη ips. 

Στα του κουτιού τώρα, συμφωνώ για Ryzen 3 1300X αλλά με κάρτα γραφικών 1050ti αφού χωράει στο budget. Το mgmanager κάνει και συναρμολόγηση:

js7hgFX.jpg

και τη gpu http://www.quickshop.gr/ProductDetails/PALIT%20GEFORCE%20GTX1050%20TI%204GB%20STORMX%20NE5105T018G1%201070F.aspx  την κουμπώνεις μόνος σου.

• Like 1
Δημοσ.

H οθόνη σου είναι 21.5" και έχει παλιώσει αρκετά. Συνιστάται αλλαγή με μια πιο σύγχρονη ips. 

Στα του κουτιού τώρα, συμφωνώ για Ryzen 3 1300X αλλά με κάρτα γραφικών 1050ti αφού χωράει στο budget. Το mgmanager κάνει και συναρμολόγηση:

js7hgFX.jpg

και τη gpu http://www.quickshop.gr/ProductDetails/PALIT%20GEFORCE%20GTX1050%20TI%204GB%20STORMX%20NE5105T018G1%201070F.aspx  την κουμπώνεις μόνος σου.

Συνθεσάρα. Μόλις την πρότεινα και σε φίλο εκτός φορουμ που έχει τις ίδιες ανάγκες με τον ts :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...