Προς το περιεχόμενο

Ασύρματα τηλ. Gigaset C620A Trio, έγχρωμες οθόνες @Amazon, €60,75 [ΤΕΛΟΣ]

dimigar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το delivery φταίει ή ότι έστειλαν ανοιγμένες συσκευές?

Επίσης οι μπαταρίες enekeep λογικά έχουν σχέση με την eneloop όσο και η adidas με την abibas.

Επιβεβαιώνω και εγώ πως οι συσκευές φαίνονταν ανέγγιχτες. Βέβαια δεν αλλάζει το γεγονός ότι ήρθαν στην εργοστασιακή συσκευασία με αυτοκόλλητο αμαζον.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πως δεν μου ενεργοποιούσε το eco+ αν δεν έκανα register όλα τα ακουστικά. Μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζουν όλα τα ακουστικά αυτή τη λειτουργία. Τώρα, περίμενε η βάση να δει 3 ακουστικά, που σημαίνει ότι είναι προγραμματισμένη να παίζει με 3 ακουστικά ή είχε κάνει κάποιος register ακουστικό που δεν υποστήριζε το feature; Βέβαια έκανα reset τη βάση 2 φορές από το ένα ακουστικό που είχα κάνει register αρχικά, δεν έδειξε να αλλάζει κάτι.

overall 5/10 όπως τους έγραψα. Τα ακουστικά καλά φαίνονται, θα δείξει η πορεία.

Τέλος, για τις μπαταρίες τις έβαλα να φορτίσουν σε φορτιστή/αναλυτή που έχω της  XTAR, να δω τι mah θα γράψει όταν τελειώσει.

Το αν ήταν ανοιγμένες ή όχι δεν ξέρω, αν και το περιεχόμενο φαινόταν άθικτο. Το περίεργο είναι πως το προϊόν ταξίδεψε από Αγγλία στην συσκευασία του κατασκευαστή και μόνο χωρίς καμία μορφή προστασίας. Επικοινώνησα με amazon και μου είπαν ότι στην περιγραφή του προϊόντος αναγραφόταν ότι θα σταλεί έστι (πράγμα το οποίο εγώ δεν το είδα) και ότι έπρεπε να επιλέξω στο ckeck out επιλογή για να σταλεί με συσκευασία amazon (πράγμα που επίσης δεν έιδα πουθενά). 

Στο θέμα μας, υπάρχει και η Ελληνική γλώσσα ως επιλογή για το μενού ωστόσο δεν μπορείς να γράψεις επαφές στα Ελληνικά.

Φίλε μου, ούτε εγώ το είδα αυτό αλλα υπάρχει. Δεν ξέρω αν το πρόσθεσαν τώρα.

post-245516-0-36959100-1510682953_thumb.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τελικά (από ένα σημείο και περα το tracking του Amazon δείχνει ό,τι νά'ναι...σήμερα μου έβγαζε καθυστέρηση και παραλαβή στις 27 Νοέμβρη)

Δεν τα δοκίμασα ακόμη, οι οδηγίες λένε 8 ώρες φόρτιση πριν τη πρώτη χρήση, οπότε απ' αύριο.

Το κουτί δημιουργούσε υπόνοιες μεταχειρισμένου / εκθεσιακού, αλλά οι συσκευές φαίνονται καινούριες.

Να σημειώσω μόνο ότι τα τηλέφωνα υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσσα στο μενού...νομίζω κάποιος είχε πει ότι δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των υποστηριζόμενων.

Επιβεβαιώνω, πάντως, ότι δεν είναι δυνατή η εισαγωγή χαρακτήρων στα ελληνικά (τηλ.κατάλογος), ακόμη κι αν η γλώσσα προβολής είναι τα ελληνικά...

Δοκίμασα τα δικά μου και βλέπω ότι ο ενας φορτιστής δεν δουλεύει και ότι τα ακουστικά δεν εχουν αναγνώριση οταν είναι συνδεδεμένα με την βάση αυτή.

Οταν τα συνδέσω με μια άσχετη παλιά βάση η αναγνώριση δουλεύει κανονικά.

Όλα αυτά στο εξωτερικό και αναρωτιέμαι αν τελικά η αναγνώριση δουλεύει στην Ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει θέματα με την αναγνώριση?

Να σημειώσω ότι είχα και εγω το θέμα με το "eco dect"

• Moderators

Αυτο ειναι σωστο, ειχα φερει πριν 5-6 χρονια ενα απο αμαζον Αγγλιας (Panasonic) και δεν δουλευε η αναγνωριση. Ενω άλλο μοντελο παλι panasonic απο το ιδιο μαγαζι, δουλευε.

Δοκίμασα τα δικά μου και βλέπω ότι ο ενας φορτιστής δεν δουλεύει και ότι τα ακουστικά δεν εχουν αναγνώριση οταν είναι συνδεδεμένα με την βάση αυτή.

Οταν τα συνδέσω με μια άσχετη παλιά βάση η αναγνώριση δουλεύει κανονικά.

Όλα αυτά στο εξωτερικό και αναρωτιέμαι αν τελικά η αναγνώριση δουλεύει στην Ελλάδα.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει θέματα με την αναγνώριση?

Να το παλι λοιπον και σε αυτα του θεματος. Για να πουν και οι αλλοι τι κανει Ελλαδα.

Επιμένουν να τα επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα αλλά τους λέω θέλω αντικατασταση και μου λένε όχι.

Δίνουν 10 λίρες refund αλλά ειναι λιγα.

Εγώ δεν έχω κανένα παραπονο. Το κουτί ήταν και μένα όπως λένε όλοι (χωρίς συσκευασία Amazon), αλλά όλα φαίνονται καινούργια και δουλεύουν άψογα (σε 3οροφο σπίτι, με τη βάση στον μεσαίο). Η αναγνώριση δουλεύει κανονικά, με ελληνικά δεν ασχολήθηκα είναι αλήθεια όποτε δε μπορώ να πω αν δέχεται ή όχι.

• Moderators

Επιμένουν να τα επιστρέψω και να μου δώσουν τα χρήματα αλλά τους λέω θέλω αντικατασταση και μου λένε όχι.

Μα πως να σου πουν "ναι" αφου δεν τα εχει πλεον απο ο,τι ειδα τωρα μολις, το αμαζον; Πως να σου στειλουν κατι που δεν εχουν;

Αγόρασα κάτι "χτες" είναι εν μέρει doa και ζήτησα αντικατάσταση .

Δεν μπήκα καν να δω αν τα έχουν.

Εγώ δεν έχω κανένα παραπονο. Το κουτί ήταν και μένα όπως λένε όλοι (χωρίς συσκευασία Amazon), αλλά όλα φαίνονται καινούργια και δουλεύουν άψογα (σε 3οροφο σπίτι, με τη βάση στον μεσαίο). Η αναγνώριση δουλεύει κανονικά, με ελληνικά δεν ασχολήθηκα είναι αλήθεια όποτε δε μπορώ να πω αν δέχεται ή όχι.

Μια χαρά προσφορά είναι.

Ανεξάρτητα από τις μπαταρίες που ειχαν τα συγκεκριμένα έχω παρατηρήσει ότι στα gigaset με "αποσπομενες" μπαταρίες χρειάζεται συχνά φορτισμα, ακόμα και eneloop να φοράνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...