Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

iparcel = παραλαβη απο εσας απο το καταστημα Ελτα της περιοχης μετα απο email που θα λαβετε, χαρτακι, sms, αναλογα...

Τα στελνουν ομαδικα σε μεσολαβητη εδω και μετα αυτος τα προωθει με νεα αποστολη δικη του στα ανα την Ελλαδα Ελτα.

Οταν βλεπω iparcel (στις σπανιες περιπτωσεις που αγοραζω απο αμαζον και επισης σπανιες που τυχαινει iparcel), ξερω οτι θα υπαρξει αυτη η ταλαιπωρια. Ηταν λιγο χαλι η διαδικασια απο ο,τι μου εχει τυχει 2 φορες. Εχει τυχει να ερθει το μειλ πχ Τεταρτη οτι το πακετο ειναι στο καταστημα και να μου φερει αρκετα αργοτερα (Δευτερα) ο ταχυδρομος χαρτακι για να παω να παραλαβω απο Τριτη.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι μου ήρθε e-mail σήμερα πως έγινε η αποστολή αλλά δεν υπάρχει tracking number. Γενικά ότι παραγγέλνω από amazon τελευταία δεν έχει tracking number... :-(

• Moderators
Δημοσ.

Πιο καλα, πολυ πιο γρηγορα θα παραλαβεις αφου δεν εισαι iparcel, θα "κερδισεις" τουλαχιστον 5-6-7 μερες.

Γενικα με το αμαζον η αναμονη ειναι 10 στην καλυτερη, εως 20 μερες (αν δεν καθυστερησει καπου). Σπανιως σε πολυ ακριβα πραγματα ριχνουν καμια ups που ειναι ταχυτερη, απο 1-2-3 αν ειναι express μεχρι 7-8 μερες αν ειναι standard.

• Like 2
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς;

Στο Αμαζον μού βγάζει πως το δέμα μπήκε τελωνείο (με i-parcel έρχεται)

Friday, 10 November
7:00 AM
Initiated customs clearance process
Δημοσ.

Παρέλαβα την Παρασκευή, είναι άψογα (ειδικά για σπίτι με περισσότερους από έναν ορόφους είναι ότι πρέπει).

Δημοσ.

Καλοδούλευτα. συμπεραίνω ότι δεν αντιμετωπίζουν κανένα θέμα εμβέλειας, που με χαροποιεί.

Πότε σού το έστειλαν από Αμαζον;

Δημοσ.

πρέπει να είναι εβδομάδα ίσως και παραπάνω.

Για εμβέλεια δεν τα δοκίμασα αλλά αν δεν είναι ελαττωματικά δεν θα έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Δεν τα δοκίμασα ακόμα. Μου έκανε κακή εντύπωση η κατάσταση που τα παρέλαβα. Ήταν μόνο το κουτί του κατασκευαστή ελαφρώς μάλιστα κακοποιημένο με μια αυτοκόλλητη ταινία του amazon στο "καπάκι" (χωρίς δηλαδή άλλα αυτοκόλλητα ασφαλείας του κατασκευαστή-θα μπορούσε δηλαδή να είναι ανοιγμένο). 

Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς;

Στο Αμαζον μού βγάζει πως το δέμα μπήκε τελωνείο (με i-parcel έρχεται)

Friday, 10 November
7:00 AM
Initiated customs clearance process

Μαζί έχουν μπει τα δικά μας. Να δω σε τι κατάσταση θα μας έρθουν.

Δημοσ.

έχω μπερδευτεί. γιατί μπήκαν τελωνείο?

ξέρω κι εγώ; μπορεί να γράφει και μπούρδες,...όπως ότι υπήρχε πρόβλημα που λύθηκε και έδειχνε ωσάν να αναμενόταν εκ νέου αποστολή, αλλά απλώς προχώρησε η υπάρχουσα...

...μπορεί να έχει σχέση με την αλλαγή του μεταφορέα στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Δεν τα δοκίμασα ακόμα. Μου έκανε κακή εντύπωση η κατάσταση που τα παρέλαβα. Ήταν μόνο το κουτί του κατασκευαστή ελαφρώς μάλιστα κακοποιημένο με μια αυτοκόλλητη ταινία του amazon στο "καπάκι" (χωρίς δηλαδή άλλα αυτοκόλλητα ασφαλείας του κατασκευαστή-θα μπορούσε δηλαδή να είναι ανοιγμένο). 

Ακριβώς έτσι παρέλαβα και εγώ. Οι συσκευές δείχνουν καινούργιες πάντως. Μου έκανε εντύπωση που είχαν βγάλει τις μπαταρίες και τις είχαν δέσει με λαστιχάκι μαζί με το καπάκι και το κλιπ μέσης.

Οι μπαταρίες είναι SUPPO(?!) που κυκλοφορεί στο εμπόριο με όνομα enekeep, μάλλον κάποια σχέση με eneloop πρέπει να έχουν.

BTW, γράφουν επάνω 1711(υποθέτω 11ος του 17). Τότε λήγουν ή τότε φτιάχτηκαν;

Το καλώδιο τηλεφωνίας έχει απο τη μιά μεριά βύσμα για αγγλικές πρίζες ενώ απο την άλλη είναι RJ11. Η βάση παίρνει το κλασσικό RJ11.

Πολύ χάλι το delivery του αμαζον τελευταία. Μου έχουν στείλει πολλά πράγματα με μόνη προστασία τη δική τους συσκευασία η οποία σε πολλά προιόντα είναι ελλιπής, με αποτέλεσμα να μου έρθουν σπασμένα. Ήθελα να ήξερα με fast delivery θα κάνουν και καλύτερη συσκευασία;

Δημοσ.

Το delivery φταίει ή ότι έστειλαν ανοιγμένες συσκευές?

Επίσης οι μπαταρίες enekeep λογικά έχουν σχέση με την eneloop όσο και η adidas με την abibas.

Δημοσ.

Το delivery φταίει ή ότι έστειλαν ανοιγμένες συσκευές?

Επίσης οι μπαταρίες enekeep λογικά έχουν σχέση με την eneloop όσο και η adidas με την abibas.

Το αν ήταν ανοιγμένες ή όχι δεν ξέρω, αν και το περιεχόμενο φαινόταν άθικτο. Το περίεργο είναι πως το προϊόν ταξίδεψε από Αγγλία στην συσκευασία του κατασκευαστή και μόνο χωρίς καμία μορφή προστασίας. Επικοινώνησα με amazon και μου είπαν ότι στην περιγραφή του προϊόντος αναγραφόταν ότι θα σταλεί έστι (πράγμα το οποίο εγώ δεν το είδα) και ότι έπρεπε να επιλέξω στο ckeck out επιλογή για να σταλεί με συσκευασία amazon (πράγμα που επίσης δεν έιδα πουθενά). 

Στο θέμα μας, υπάρχει και η Ελληνική γλώσσα ως επιλογή για το μενού ωστόσο δεν μπορείς να γράψεις επαφές στα Ελληνικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...