Damachi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδη το χεις πανω στο speedport ; Απο εμβελεια πιανει σε 2-3 οροφους ;
Seldon68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το αμαζον έστειλε μήνυμα ότι θα στοκαρει νωρίτερα
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο συνδεσμος στο πρωτο ποστ ειναι λαθος, γενικο λιστιν βλεπω και οχι προιον. Απο ο,τι βλεπω εκει, ενα που ειναι 3χ εχει 90 λιρες. Αρα εχει τελειωσει η προσφορα εδω και μερες; Να βαλουμε ενα τελος στον τιτλο. Για κοιταξτε το προιον οποιος παρηγγειλε ποσο εχει τωρα ωστε να αλλαξω τον τιτλο ρε παιδια.
aiantas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο συνδεσμος στο πρωτο ποστ ειναι λαθος, γενικο λιστιν βλεπω και οχι προιον. Απο ο,τι βλεπω εκει, ενα που ειναι 3χ εχει 90 λιρες. Αρα εχει τελειωσει η προσφορα εδω και μερες; Να βαλουμε ενα τελος στον τιτλο. Για κοιταξτε το προιον οποιος παρηγγειλε ποσο εχει τωρα ωστε να αλλαξω τον τιτλο ρε παιδια. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DM7ILAO/ Price: £44.99 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μαλιστα! Δινω τον σωστο συνδεσμο λοιπον να μην ψαχνεται αν καποιος ενδιαφερεται: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DM7ILAO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 (εχει πωλητη το αμαζον που επειδη ειναι out of stock δεν βγαινει απο default)
vgiozo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το αμαζον έστειλε μήνυμα ότι θα στοκαρει νωρίτερα Δεν έχω λάβει τέτοιο μήνυμα αλλά ελπίζω να μην περιμένουμε μέχρι το Νοέμβρη για την αποστολή.
vadergr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Οταν παραλάβετε, αναφερετε αν εχει αναγνωριση κλήσης κανονικα (περα απο οτι λειτουργει στο ελληνικο δίκτυο )
vgiozo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Έφυγε από αμαζον Τυχερούλη...ακόμη 6 Νοέμβρη αναμενόμενη ημερομηνία αποστολής μού γράφει εμένα.
supphol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Προσφορά τέλος. Και εμένα dispatch 6 nοεμβρίου λέει
vgiozo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Ενώ προχωρούσε κανονικά η αποστολή (εστάλησαν 28 Οκτώβρη), ξαφνικά τώρα μου βγάζει στη παρακολούθηση "problem resolved, parcel is in transit" (και "shipping soon") ...δηλαδή το ίδιο που είχε βγάλει πριν φτάσει το πακέτο στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής. ...παρόλαυτά μου βγάζει ότι θα παραδοθεί - υποτίθεται - τη Πέμπτη... Να χάθηκε το πακέτο και να το ξαναστείλανε με εξπρές;
supphol Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θεωρώ πως δεν πρέπει να μας ανησυχεί μιας και εμένα το ίδιο λέει. Αν μπείς όμως στο tracking.i-parcel.com το δείχνει κανονικά. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2017 από supphol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα