drdedus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 έχω αρκετά gigaset και επειδή δεν ταίριαζαν ακριβώς στις βασεις... τις "εσκαψα, έσπασα" λιγο.. και φορτίζουν κανονικά. 1
filippos001 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ωραιο ειναι κ σε εξαιρετικη τιμη , όμως ψαχνω για ασυρματο που να εχει bluetooth , να συνδεεται με το ακουστικο μου , καθως χρειαζομαι ελευθερία χεριών οταν το χρησιμοποιω. Καμμιά ιδεα , κανεις ?
Salvation81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εκανα λαθος τελικα, τα Gigaset C300 ειχα παρει απο Αγγλια και δεν ειχαν ελληνικους χαρακτηρες στην αποθηκευση.
Apos74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Yπαρχει περιπτωση να τα παρουμε και να μην λειτουργουν στην τηλεφωνικη γραμμη? Δηλαδη να ειναι κατα καποιο τροπο σεταρισμενο για Αγγλικες τηλεφωνικες γραμμες ?
Salvation81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Yπαρχει περιπτωση να τα παρουμε και να μην λειτουργουν στην τηλεφωνικη γραμμη? Δηλαδη να ειναι κατα καποιο τροπο σεταρισμενο για Αγγλικες τηλεφωνικες γραμμες ? Αν Δεν δουλευουν τα στελνεις πισω στο Αμαζον και σου επιστρεφουν τα χρηματα. 2
nvel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 έχουν οι γραμμές της αγγλίας ή άλλης χώρας διαφορετικό σετάρισμα από τις ελληνικές;
Apos74 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 έχουν οι γραμμές της αγγλίας ή άλλης χώρας διαφορετικό σετάρισμα από τις ελληνικές; Και εγω δεν το ηξερα, απλα το ανεφερε καποιος συμφορουμιτης οτι ειχε φερει τηλεφωνικη συσκευη απο Αγγλια και δεν δουλευε στο Ελληνικο τηλεφωνικο δικτυο.
greekn1c Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Σε εμενα ειχε τυχει και δεν δουλευε τηλεφωνικη συσκευη που ειχα φερει απο Αγγλια . Δεν ηταν θεμα δικτυου ηταν θεμα καλωδιου που συνδεεται στο τηλεφωνο. Παραδειγμα αν στην Ελλαδα δουλευει το καλωδιο με τα pin1-4 στην Αγγλια δουλευε με τα pin 2-4 .Δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου απλα εγραψα κατι που μου ετυχε και με εχει αποτρεψει απο το να αγοραζω σταθερες τηλεφωνικες συσκευες απο το εξωτερικο. 1
frap73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλά, αν είναι θέμα απλά συνδεσμολογίας, τότε δεν είναι θέμα καν. Έτσι όπως το έγραψες πριν φάνηκε σαν να ήταν ασύμβατη με τα ελληνικά δεδομένα ή να μη δούλευαν κάποιες ευκολίες, πχ αναγνώριση κλήσης.
belmpas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To 2014 είχα αγοράσει gigaset από το amazon.uk το οποίο λειτουργεί κανονικά. Το βύσμα σύνδεσης στην άκρη που συνδέεται στην γραμμή ήταν διαφορετικό. Απλά ξεκουμπώνεις το αγγλικό καλώδιο από τη βάση και το αντικαθιστάς με ένα τυπικό ελληνικό. ήταν έτσι ακριβώς: Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από belmpas
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά το συγκεκριμένο μπορεί να παίξει με κάποιον τρόπο με yuboto?
Damachi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εσενα σου φαινεται για συσκευη VOIP ?? και θες και 3 british - to eu πριζες + το καλωδιο τηλ που λενε τα παιδια απο πανω . Δεν εχει ελλ. χαρακτηρες για τηλεφ. καταλογο - το βασικο ειναι να δουλευει η Ενδοεπικοινωνία αυτο ειναι το βασικο ατου που εχει .
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Έχω αντάπτορες μπόλικους και καλώδιο. Δεν κατάλαβα γιατί η συσκευή γράφει ότι υποστηρίζει voip. Τι υποστήριξη έχει;
drdedus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εσενα σου φαινεται για συσκευη VOIP ?? και θες και 3 british - to eu πριζες + το καλωδιο τηλ που λενε τα παιδια απο πανω . Δεν εχει ελλ. χαρακτηρες για τηλεφ. καταλογο - το βασικο ειναι να δουλευει η Ενδοεπικοινωνία αυτο ειναι το βασικο ατου που εχει . Το βασικό ατου μπορεί να μην το έχεις φανταστεί ότι είναι αυτό.Είναι ότι το ασύρματο αν συνδεθεί σε voip βάση είναι ικανό για "hd sound". Αρα στην περίπτωση του παραπάνω, αν το υποστηρίζει η εταιρία που είπε, η σίγουρα για στην δικιά μου, το βασικότερο κρητηριο είναι ο hd ηχος που μπορεί να αποδόσει σήμερα ενας voip πάροχος σημερα με αυτα τα 3 ακουστικά. Όλα τα άλλα ατου τα συναντάς κουτσά στραβά και σε άλλες συσκευές, όχι ότι παύουν να υπάρχουν, ανάλογα τον άνθρωπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα