Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πριν αγορασετε δειτε αμα δουλευουν στην Ελλαδα ! Εμενα Αγγλια και μια συσκευη τηλεφωνου που ειχα φερει δεν δουλευε εδω !

Αυτο ειναι σωστο, ειχα φερει πριν 5-6 χρονια ενα απο αμαζον Αγγλιας (Panasonic) και δεν δουλευε η αναγνωριση. Ενω άλλο μοντελο παλι panasonic απο το ιδιο μαγαζι, δουλευε.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ακουστικά αυτά είναι συμβατά μέχρι και με modem router που έχουν ενσωματωμένο dect.

έχω Α580 και λειτουργεί κανονικά με dect σε router και σε pstn και σε voip μεσώ dect

Δημοσ.

Αυτο ειναι σωστο, ειχα φερει πριν 5-6 χρονια ενα απο αμαζον Αγγλιας (Panasonic) και δεν δουλευε η αναγνωριση. Ενω άλλο μοντελο παλι panasonic απο το ιδιο μαγαζι, δουλευε.

Σε ενα gigaset από Αγγλία που αγόρασα δουλεύει κανονικά η αναγνώριση.

Δεν είναι μόνο από που είναι αγορασμένο ειναι και ο πάροχος πως στέλνει την αναγνώριση.

έχω Α580 και λειτουργεί κανονικά με dect σε router και σε pstn και σε voip μεσώ dect

Για πες το λίγο αναλυτικότερα..

router έχεις το fritz..?

Δημοσ.

Δηλαδή περνάμε το δικό μας firmware στο router της εταιρίας και ξεκλειδωνουμε λειτουργίες?

Αν δεν κανω λαθος υποστηρίζει και blacklist και μάλιστα με range.

Έχει εύχρηστο qos η bandwidth limit?

Βλέπω μεταχειρισμενα ξεκινανε απο 20ε πάνω κατω. 

Μπαίνει εύκολα το firmware?

Αν ναι μένει να βρούμε ένα τέτοιο router και σε συνδυασμό με τα dect του τίτλου θα μαμαμει.

Ειναι vdsl με lan 10/100 δεν ξερω αν κανει για vectoring, αλλά σε μεταχειρισμενα θα βρίσκουμε και κατι καινούργιο που θα το υποστηρίζει και λογικά θα μπαίνει και εκει firmware.

Προτείνεις κάποιο άλλο καινούργιο μοντέλο αν είναι να ασχοληθούμε?

Το 580 σου δουλεύει καλά? η ώρα φαίνεται στην αναμονή?

Δημοσ.

το speedport αγοράστηκε τυχαία από παζάρι για 1ευρω πριν χρόνια, μετά βρήκα πως μπαίνει αγγλικό firmware από εδώ. Δεν έχω ρυθμίσει qos. Το έχω σε adsl και δεν νομίζω ότι έχει vectoring, Το 580 δείχνει ωρα στην αναμονή αλλα δεν παίζει το eco mode αν και το router το υποστηρίζει

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός από τον αντάπτορα για την παροχή ρεύματος που λογικά θα χρειαστεί, το βύσμα για την τηλεφωνική γραμμή είναι το ίδιο με το δικό μας; Νόμιζα πως στην Αγγλία είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Ελληνικό μενού θα έχει. Ελληνικές επαφές out of the box δεν υποστηρίζει. Μερικές συσκευές (όχι όλες) σου δίνουν το δικαίωμα να μπεις στο service menu και να αλλάξεις την γλώσσα γραφής.

Δημοσ.

Απίθανο το βλέπω να αλλάζει η γλώσσα. Είχα ψάξει το θέμα με ένα ασύρματο panasonic μέχρι τον κατασκευαστή αλλά δεν κατάφερα να το λύσω. Βέβαια μιλάμε για άλλη εταιρεία, ας μας πει κάποιος που έχει συσκευή Gigaset αν υποστηρίζει πολλές γλώσσες

• Like 1
Δημοσ.

Θα χωράει άραγε το handset στις βάσεις του 610H να φορτίζει; Έχω τα 610 και το IP και το ISDN (και Fritz :) ).

Επίσης δεν έχω βρει ακόμη συμβατό hands-free. Έχω δοκιμάσει 2-3 φτηνά καθώς και ανταπτοράκια 2.5mm->3.5mm (η υποδοχή του ακουστικού είναι 2.5mm).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...