Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Κάτοχος πεζό 206, 1.4v (8v) του 2001. Σκεφτόμουνα, έχοντας μια πολύ, μα πάρα πολύ, θετική αξιολόγηση για επίσημο επισκευαστή Πεζό αν αξίζει να πηγαίνεις για service και γενικά για επισκευές κλπ, σε επίσημη αντιπροσωπεία. Κοιτούσα π.χ. το ετήσιο service κοστίζει 135 ευρώ (με αλλαγή μπουζί) και 12μηνη οδική βοήθεια και το "μικρό" service στα 59 ευρώ, όταν έξω μου κοστίζουν 125 (χωρίς αλλαγή μπουζί) και 50, αντίστοιχα. Το ζήτημα είναι πάντα στις υπόλοιπες εργασίες και κατά πόσο ελλίσονται, πλέον, στα ανταλλακτικά, έτσι ώστε να μειώσουν το κόστος για τον πελάτη; Προ λίγων μηνών, όταν ρώτησα για αλλαγή ιμάντα χρονισμού, τρόμπα νερού και μικρό σέρβις, το κόστος ήταν 290 ευρώ, λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο όσων ρώτησα. Βέβαια στην τελική το βρήκα 100 ευρώ κάτω, αλλά ακόμα το πληρώνω μιας και έπειτα από 3 επισκέψεις, ακόμα "σκούζει"..... Ξέρω πως δεν αξίζει, λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου, αλλά μιας και είμαι άνθρωπος που δίνω το κάτι παραπάνω, αρκεί να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, εξ ου και οι ερωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για κανενα λογο για αμαξι εκτος εγγυησης δεν πηγα σε αντιπροσωπεια ή εξουσιοδοτημενο service . Ολα μπορει να τα κανει μια χαρα με πολυ μικροτερο κοστος ενας καλος μηχανικος .Κι εγω δεν τσιγουνευομαι χρηματα για το αυτοκινητο αλλα ουτε τα πεταω χωρ λογο. Για τακακαι για Honda CRV εδινα 145 ευρω και τα αλλαξα με 65 ευρω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 μαλλον αξιζει... εχουν ρηξει τραγικα τις τιμες οι αντιπρωσοπειες... αλλαγη λαδιων σε αντιπρωσοπεια 48 ευρω ενω στον μπαρμπα μητσο τον αγραμματο 46 μαυρα κατραμι..... οποτε νομιζω αξιζει..μονο που εχουν ξαναδει το αμαξι σου 1000δες φορες και μπορει να σου προλαβουν μια ακριβη ζημια νομιζω ειναι επιβεβλημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Η συντηρηση στην αντιπροσωπεία πάντοτε είναι ακριβότερη, δέν συμφέρει για κάποιο αμάξι εκτός εγγυησηs. Βρές κάποιο συνεργείο μη εξουσιοδοτημένο που να γνωρίζει απο Peugeot. Εγω απο τότε που έληξε η εγγυηση , δεν έχω πάει σε επίσημο συνεργείο για συντήρηση. Θυμάμαι εποχές 2004-2006 έδινα 200-250 ευρώ για 1 απλό Service. Συνήθως η 1 εργατοωρα σε μη επίσημο συνεργειο κοστίζει 30 ευρω. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2017 από meletis_m 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Racerr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είμαι της άποψης της αντιπροσωπείας ότι μπορεί να κοστίζει παραπάνω αλλά είναι γνήσια αυτά που βάζουν σε σχέση με άλλα μη εξουσιοδοτημενα συνεργεία με εξαιρέσεις πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για κανενα λογο για αμαξι εκτος εγγυησης δεν πηγα σε αντιπροσωπεια ή εξουσιοδοτημενο service . Ολα μπορει να τα κανει μια χαρα με πολυ μικροτερο κοστος ενας καλος μηχανικος .Κι εγω δεν τσιγουνευομαι χρηματα για το αυτοκινητο αλλα ουτε τα πεταω χωρ λογο. Για τακακαι για Honda CRV εδινα 145 ευρω και τα αλλαξα με 65 ευρω . Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Γιάννη. Και εγώ δεν τσιγγουνεύομαι στο αυτοκίνητο αλλά από τότε που έληξε η εγγύηση έξω.Ούτε καν εξειδικευμένο γιατί και αυτοί είναι φαρμάκι. Συγκεκριμένα αύριο το πάω για αλλαγή ψαλιδιών εργασία 40 ευρώ και ψαλίδια SWAG 78+78 156 (τα αγόρασα μόνος από οnparts) σύνολο 196 όταν εξειδικευμένο μου ζήτησε 350 όχι για τα γνήσια κάποια παρόμοια. Δηλαδή μου έδωσε προσφορά την έχω και γραμμένη 140 + 140 ψαλίδια και 70 εργασία. Και η αλλαγή ψαλιδιών ρε παιδιά δεν είναι καμιά πυρηνική εργασία. 4-5 βίδες το κάθε ψαλίδι έχει .Απλά δεν έχουμε γερανό να το κάνουμε μόνοι. Έχω άπειρα παραδείγματα για λεφτά που γλίτωσα με αυτό τον τρόπο.Δηλαδή αγοράζοντας εγώ τα ανταλακτικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είμαι της άποψης της αντιπροσωπείας ότι μπορεί να κοστίζει παραπάνω αλλά είναι γνήσια αυτά που βάζουν σε σχέση με άλλα μη εξουσιοδοτημενα συνεργεία με εξαιρέσεις πάντα Πλέον με το διαδικτυο , μπορείς να βρείς τους κωδικους ανταλλακτικών. Τι θέλω να γράψω, δηλαδη έτυχε σε εμένα γνήσιο σετ συμπλέκτη απο αντιπροσωπεία 650 ευρώ και εμπορίου 170 ευρώ. Όλα σε ενα εργοστάσιο δεν έχουν ανατεθει για κατασκευή; Για ποιο λόγο να δώσεις 480 ευρώ παραπάνω; Θα το ξεκαθαρίσεις απο την αρχή στήν συννενοήση με το υπευθυνο. Μπορεί και ο ίδιος να βάλει τα γνησια ή εμπορίου στο μη επίσημο. Συμφωνώ μαζί σου οτι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εγώ είμαι της άποψης της αντιπροσωπείας ότι μπορεί να κοστίζει παραπάνω αλλά είναι γνήσια αυτά που βάζουν σε σχέση με άλλα μη εξουσιοδοτημενα συνεργεία με εξαιρέσεις πάντα Ποιος σου ειπ οτι βαζουν γνησια ? Τι θα πει γνησια ? Επειδη τα αναλώσιμα γραφουν το ονομα του κατασκευαστη δεν σημαινει οτι τα φτιαχνει ο ιδιος . Απλα βαζει το ονομα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στα καινούργια αυτοκίνητα που έχουν πάνω από 100 ecu να προτιμάτε τους μαστρομητσους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Στα καινούργια αυτοκίνητα που έχουν πάνω από 100 ecu να προτιμάτε τους μαστρομητσους Η εποχη του μαστροΜητσου εχει περασει πια .Υπαρχουν ατομα που ξερουν μια χαρα την δουλεια τους .Εγω παω σε ενα τετοιο που τον ξερω απο το 1988 και ηταν 19 ετων μονο τοτε και δουλευε μηχανικος και οχι βοηθος σε εξουσιοδοτημενο Nissan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Γιάννη. Και εγώ δεν τσιγγουνεύομαι στο αυτοκίνητο αλλά από τότε που έληξε η εγγύηση έξω.Ούτε καν εξειδικευμένο γιατί και αυτοί είναι φαρμάκι. Συγκεκριμένα αύριο το πάω για αλλαγή ψαλιδιών εργασία 40 ευρώ και ψαλίδια SWAG 78+78 156 (τα αγόρασα μόνος από οnparts) σύνολο 196 όταν εξειδικευμένο μου ζήτησε 350 όχι για τα γνήσια κάποια παρόμοια. Δηλαδή μου έδωσε προσφορά την έχω και γραμμένη 140 + 140 ψαλίδια και 70 εργασία. Και η αλλαγή ψαλιδιών ρε παιδιά δεν είναι καμιά πυρηνική εργασία. 4-5 βίδες το κάθε ψαλίδι έχει .Απλά δεν έχουμε γερανό να το κάνουμε μόνοι. Έχω άπειρα παραδείγματα για λεφτά που γλίτωσα με αυτό τον τρόπο.Δηλαδή αγοράζοντας εγώ τα ανταλακτικά. Και πως δε σου γκρινιαζουν οι μαστορες για ανταλλακτικα; η κλασικη ατακα με ταβερνα και δικα σου κρεατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και πως δε σου γκρινιαζουν οι μαστορες για ανταλλακτικα; η κλασικη ατακα με ταβερνα και δικα σου κρεατα εαν γκρινιαξουν απλα τους αποφευγεις... το θεμα ειναι να βρεις μαστορα σωστο και σοβαρο, ο σοβαρος δε θα γκρινιαζει... και εγω ακριβως το ιδιο κανω γιατι εχω ακρη με ανταλλακτικα και λαδια απο φιλο μηχανικό και τα παιρνω πολυ φθηνα... γιατι ειναι αμρτια τις δισκοπλακες που ο μαστορας παιρνει 60 και σου χρεωνει 100+30 εργατικα να τις πληρωσω τόσο (και χωρις αποδειξη προφανως ετσι. Προτιμω να δωσω τα 60+εργατικα 40... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εγω δεν αγορασα ποτε μονος μου ανταλλακτικα μηπως παρω κατι που δεν κανει ...Ο μαστορας την τελευταια φορα που αλλαξα μπουζι επειεδη ειναι ακριβα μου ειπα αν θελω να τα παρω μονος μου και να τα περασει δωρεαν . Δεν ρισκαρα και ...εχασα 10 ευρω σε αξια 90 ευρω.Δεν πειραζει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πάντα εξαρτώνται αυτά από το αμάξι. Σε εμένα πχ έχει μια βάση δεδομένων δωρεάν online βάζω το πλαίσιο και μου βγάζει τους κωδικούς ανταλλακτικών με τους οποίους κ παραγγέλνω ότι θέλω. Το μεροκάματο μου βγαίνει δύσκολα για να το δώσω αέρα πατέρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Και πως δε σου γκρινιαζουν οι μαστορες για ανταλλακτικα; η κλασικη ατακα με ταβερνα και δικα σου κρεατα Τα ανταλακτικά δεν τα πουλάει και δεν είναι δικά του.Και αυτός από κάπου τα αγοράζει. Του έχω εξηγηθεί από την αρχή.Όλα είναι θέμα καλής συμφωνίας. Θα μου λες τι ανταλακτικό θέλεις και θα στα φέρνω.Δεν του κάνω ποτέ παζάρι στα εργατικά και πάντα τα λεφτά τα παίρνει μετρητά μόλις τελειώσει την εργασία και αν κρίνω ότι είναι λίγα του αφήνω και 5-10 ευρώ για καφέ. Έχω τύχει να κυνηγάει πελάτες να πληρωθεί άπειρες φορές και όπως μου έχει πει έχει φάει φέσια μπόλικα. Νομίζω ότι είμαστε και οι δύο κερδισμένοι.Και εγώ και αυτός γιατί σαν αργόσχολος που είμαι του πάω τρία αυτοκίνητα της οικογένειας για επισκευές. Το δικό μου της συζύγου και του γιού,καθώς και ένα φορτηγάκι του πεθερού. Εγώ είμαι της άποψης της αντιπροσωπείας ότι μπορεί να κοστίζει παραπάνω αλλά είναι γνήσια αυτά που βάζουν σε σχέση με άλλα μη εξουσιοδοτημενα συνεργεία με εξαιρέσεις πάντα Μπορείς και εσύ να επιλέξεις καλό ανταλακτικό. Βάλε dephi βάλε valeo βάλε skf βάλε αμορτισέρ kayaba - monroe που είναι από τις πιο επίσημες και καλές μάρκες στην αγορά ισάξιες και πολλές φορές πιο καλές από τις επίσημες εργοστασιακές μάρκες. Θα εκπλαγείς αν γκουγκλάρεις ένα ανταλακτικό και δεις τη διαφορά που θα βρεις με αυτή που σου χρέωσε η επίσημη αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα