ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω ρουτερ και το κακό είναι ότι είμαι σε ΟΤΕ με voip, θα μου δώσει ο ΟΤΕ τον κωδικό , για να γίνει πιο εύκολα η νέα μετάβαση σε νέο ρουτερ η θα μου λένε ένα σορό βλακιες για να μην μου δώσουν των κωδικό.
bill2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 δοκίμασε πάρε και ρωτα λογικά πάιζει να δίνουν το κωδικό
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Πήραν το πρωί την σύζυγο μου και της είπαν ότι και να της δώσουν τους κωδικούς του voip δεν θα μπορεί να σεταρι το καινούργιο ρουτερ. Θα μας τρελάνουν η έχουν δίκαιο.
jkoukos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται. Μπορεί να ισχύει ή όχι. Το θέμα είναι εσείς γνωρίζετε πως και τι πρέπει να κάνετε; Φυσικά φαντάζομαι ότι η νέα συσκευή έχει δυνατότητα VoIP τηλεφωνίας, διότι δεν έχουν όλες, τουναντίον είναι μειοψηφία.
slk200gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ο οτε εχει δωσει κωδικους σε εναν φιλο μου διοτι τους ειπε οτι το δικο τους μοτεμ ειναι ανεπαρκεις για την χρηση που θελει,επισης το voip του δουλευει κανονικα με αλλο μοτεμ (δεν θυμαμαι πια τι μαρκα ηταν το αλλο)
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ο οτε εχει δωσει κωδικους σε εναν φιλο μου διοτι τους ειπε οτι το δικο τους μοτεμ ειναι ανεπαρκεις για την χρηση που θελει,επισης το voip του δουλευει κανονικα με αλλο μοτεμ (δεν θυμαμαι πια τι μαρκα ηταν το αλλο) Έχω βρει αυτή την συσκευή. https://www.skroutz.gr/s/10001431/Asus-DSL-AC87VG.html Εγώ δεν ξέρω θα βρω κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει.
slk200gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Έχω βρει αυτή την συσκευή. https://www.skroutz.gr/s/10001431/Asus-DSL-AC87VG.html Εγώ δεν ξέρω θα βρω κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει. θεσσαλονικη εισαι? για να μην σε παρω στον λαιμο μου παλια δεν εδιναν τους κωδικους απο καποια στιγμη και μετα ακουσα (πηρε και ο φιλος μου )οτι τους εδιναν οταν τους λεγανε οτι ειναι ανεπαρκεις το δικο τους (προφανος για να μην χασουν τον πελατη,οποτε πρωτου πποβεις σε μια τοσο ακριβη αγορα εγω θα επαιρνα και θα τους ζητουσα τους κωδικους πρωτιστα και μετα θα το αγοραζα,οσο για την εγκατασταση σιγουρα θα βγαλεις ακρη
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 θεσσαλονικη εισαι? για να μην σε παρω στον λαιμο μου παλια δεν εδιναν τους κωδικους απο καποια στιγμη και μετα ακουσα (πηρε και ο φιλος μου )οτι τους εδιναν οταν τους λεγανε οτι ειναι ανεπαρκεις το δικο τους (προφανος για να μην χασουν τον πελατη,οποτε πρωτου πποβεις σε μια τοσο ακριβη αγορα εγω θα επαιρνα και θα τους ζητουσα τους κωδικους πρωτιστα και μετα θα το αγοραζα,οσο για την εγκατασταση σιγουρα θα βγαλεις ακρη Είμαι από Αθήνα. Ναι γι αυτό τους πήρα σήμερα και περιμένω να με ξανά πάρουν γιατί μίλησαν με την γυναίκα μου, θα μάθω πρώτα τους κωδικούς και μετά θα κάνω την αγορά. 1
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μόλις μας κάλεσαν από τον ΟΤΕ, μου είπαν ότι δεν ευθύνονται για τυχόν, αποσυνδέσεις τις τηλεφωνίας άμα αλλάξω το ρουτερ και ένα σορό άλλες βλακιες, αλλά μου έστειλαν το κωδικό για το voip. Που δεν είναι αυτός που υπήρχε αλλά μπήκε άλλος νέος και μου δωθηκε.
jkoukos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ο κωδικός είναι άγνωστος σε τηλεφωνητές και τεχνικούς και αναγκαστικά βγαίνει νέος που στέλνεται αυτόματα από τον server με sms. Θα πρέπει πρώτα να τον ενεργοποιήσεις στο Speedport (στη θέση του άλλου) και κατόπιν μπορείς να κάνεις χρήση του σε άλλη συσκευή. Υπόψη ότι για να δουλέψει σε άλλη συσκευή ή VoIP τηλεφωνία, είτε θα κλείσεις το Speedport είτε θα απενεργοποιήσεις την τηλεφωνία μέσα στο μενού του.
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μου τον έβαλε το καινούργιο κωδικό ο υπάλληλος στο ρουτερ του ΟΤΕ, τώρα θα δούμε ποτέ θα πάρω το καινούργιο ρουτερ, και το δύσκολο είναι ότι εγώ δεν ξέρω από σεταρισματα, χαχαχα, εδώ την πάτησα. Θα δούμε τη θα κάνω όταν πάρω το καινούργιο ρουτερ, μπορεί να χρειαστεί να φωνάξω άνθρωπο που ξέρει από αυτά για να το κάνει.
jkoukos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με παραξενεύει αυτό που αναφέρεις. Ο κωδικός είναι απόρρητος και προσωπικός και απαγορεύεται στου υπαλλήλους του ΟΤΕ να τον ξέρουν. Πως τον έβαλε στον router; Εσύ του τον έδωσες; Ρωτάω διότι είναι αδύνατον να τον γνωρίζει αυτός.
aGka8l Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Με παραξενεύει αυτό που αναφέρεις. Ο κωδικός είναι απόρρητος και προσωπικός και απαγορεύεται στου υπαλλήλους του ΟΤΕ να τον ξέρουν. Πως τον έβαλε στον router; Εσύ του τον έδωσες; Ρωτάω διότι είναι αδύνατον να τον γνωρίζει αυτός. Μπορεί να το έκανε provision μέσω tr 69
ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Όχι μόνος του μου είπε μισώ λεπτό να σας περάσω το καινούργιο κωδικό, είμαι σίγουρος γι αυτό που σου λέω γιατί τον ρώτησα και δεύτερη φορά, και του λέω ότι εγώ δεν έχω αλλάξει ρουτερ ακόμα με το δικό σας θα είμαι εντάξει με τον νέο κωδικό και μου λέει θα το σεταρουμε εγώ τώρα δώστε μου λίγο χρόνο, μετά μου λέει όλα καλά θέλετε τίποτα άλλο και αυτό ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα