Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ...ψάχνω για κινητό μέχρι 200 βαριά βαριά με μεταφορικά κλπ μέσα...το θέλω για βασικά πράγματα...

Messenger Instagram Facebook Viber YouTube Google κλπ μόνο...έχω το moto g3 1gb ram και λλεον κολλάει παρά πολύ με αυτές τις εφαρμογές...για παιχνίδια κλπ δεν καίγομαι...να μην κολλάει θέλω να είναι γρήγορο και μπαταρια...αυτά είναι τα βασικά π με ενδιαφέρουν...

Έχω καταλήξει σε κάποιο xiaomi 4 γτ αποτι ξέρω είναι πολύ αξιόπιστα...αν έχετε να μου προτείνετε κάτι.... ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Και εγώ φίλε με το Moto G3 1gb ram ειμουν και τώρα με το Redmi note 4 που στο προτείνω. Ιδιαίτερα στην ταχύτητα θα δεις μεγάλη διαφορά από το μότο.

Δημοσ.

Απορώ πως εμπιστεύεστε αυτό το kimovil.....Όντας κάτοχος του honor 6x και αυτά που βλέπω με γυμνό μάτι, έχει notification led και φοράει την 7άρα (emui 5.01.) και θα αναβαθμιστεί σε oreo.

Δημοσ.

Απορώ πως εμπιστεύεστε αυτό το kimovil.....Όντας κάτοχος του honor 6x και αυτά που βλέπω με γυμνό μάτι, έχει notification led και φοράει την 7άρα (emui 5.01.) και θα αναβαθμιστεί σε oreo.

φιλε απο μπαταρια τι λεει το 6Χ ;;;

Δημοσ.

φιλε απο μπαταρια τι λεει το 6Χ ;;;

Άνετα 5-5.30 ώρες οθόνη, δεδομένα - wifi ανοιχτά, αυτόματη φωτεινότητα οθόνης, αλλά έχω παραμετροποιήσει πολλές εφαρμογές να μην παίζουν όταν "σβήνει" η οθόνη.

Δημοσ.

το ψιλοσκεφτομαι στην " μαυρη παρασκευη " να κανω μια αλλαγη το xiaomi ...αρχισα να βαριεμαι λιγο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δική μου πρόταση για καινούργιο: https://goo.gl/7R2zrc

Ρε συ λες και το κάνεις επίτηδες!!!!

Διαβάζουμε και λίγο!!!

214€ χωρίς μεταφορικά κάνει αυτό που του λες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...