Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 αμα λες "ίσως θέλει να κάνει και μια άλλη αγορά", τοτε δεν θα χρησιμοποιουσες καρτα eurobank με επιστροφη, δεν θα εμπαινες καν στην διαδικασια να εχεις αυτην την καρτα.. Ετσι και αλλιως οσοι εχουν(-με) καρτα που συμμετεχει, εχουμε λαβει sms απο το πρωι, οποτε το θεμα για να ανοιξει σημαινει οτι ο TS "στοχευει" και στους υπολοιπους. Οποτε δεν φταιει ο "αλλος" που ρωταει.
Ρεkλα Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ετσι και αλλιως οσοι εχουν(-με) καρτα που συμμετεχει, εχουμε λαβει sms απο το πρωι, οποτε το θεμα για να ανοιξει σημαινει οτι ο TS "στοχευει" και στους υπολοιπους. Οποτε δεν φταιει ο "αλλος" που ρωταει. εγω δεν εχω λαβει sms, αλλα μικρο το κακο. Οι υπολοιποι, που στοχευει, θα πρεπει να ανοιξουν λογ/σμο eurobank (εαν δεν εχουν ηδη, αλλα αν ειχαν, θα ειχαν και την αντιστοιχη καρτα), πραγμα που δεν γινεται λογω των capital controls, αλλα και να γινοταν, πιθανως να ειχε ληξει η προσφορα ως τοτε (εκτος και αν διαρκει καμια βδομαδα και δεν ειναι εκτακτη προσφορα μικρης διαρκειας). Δεν ειπε κανεις οτι φταιει καποιος.
iparou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Συμφέρουν αρκετά κάποια κινητά από πλαίσιο με αυτή την προσφορά (π.χ. Xiaomi Note 4X) γιατί επί της ουσίας με το -20% (το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε Βασιλόπουλο ή βενζίνη, δηλ. σε πράγματα που όλοι μας καταναλώνουμε καθημερινά), φτάνεις να πληρώνεις τελικά για το κινητό όσο περίπου στο φτηνότερο σκρουτζομάγαζο, με τη διαφορά ότι στο πλαίσιο μπορείς να βάλεις πολλές άτοκες δόσεις ! Το καλοβλέπω αρκετά !
giannisdratsa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Στα μόνα που θεωρώ πως αξίζει είναι το note 8 και τα Xiaomi.εγω το σκέφτομαι για Xiaomi nite a1 που ουσιαστικά θα βγει στα 240
zero13cool Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το p9 lite (2017) το έχει 199.03€ οπότε είναι μέσα στην προσφορά. Πολύ μικρή διαφορά από σκρουτζομαγαζα και θα έχει και περίπου 40€ επιστροφή. Κρίμα που έχω πιστωτική στην εθνική..
kmarios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ετσι και αλλιως οσοι εχουν(-με) καρτα που συμμετεχει, εχουμε λαβει sms απο το πρωι, οποτε το θεμα για να ανοιξει σημαινει οτι ο TS "στοχευει" και στους υπολοιπους. Οποτε δεν φταιει ο "αλλος" που ρωταει. δεν έχω λάβει sms
featherbrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Και το xiaomi mi 6 αξίζει αρκετά. Βγαίνει στην ουσία 400 ευρώ με δύο χρόνια εγγύηση όταν στην κίνα ξεκινάει από 350 με προσφορές συν το κόστος για priority line και χωρίς εγγύηση. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το βάλω και δόσεις ..
sintalkas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 παιδια το mi6 του πλαισίου έχει την b20 -800 αρα μπαντα ?
featherbrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 παιδια το mi6 του πλαισίου έχει την b20 -800 αρα μπαντα ? Από ότι έχω δει η xiaomi δεν έχει βγάλει έκδοση με την 800αρα. Οπότε ούτε το mi 6 από το πλαίσιο θα την έχει.
vkig Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα και εχω δυο καρτες (μια χρεωστικη μια πιστωτικη με επιστροφη), κλασικα κατα τ΄αλλα πλαισιο, αλλα παντα με καλη υποστηριξη και ατοκες δοσεις, καποια ισως αξιζουν
jiannis81 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 λετε το honor 9 στο πλαισιο να μην εχει την b20? δεν εχω παρει ποτε huawei
ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 το πλαίσιο για να θεωρηθεί προσφορά πρέπει να κάνει 40-50% επιστροφή οχι 20%
jiannis81 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λετε το honor 9 στο πλαισιο να μην εχει την b20? δεν εχω παρει ποτε huawei
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Συμφέρουν αρκετά κάποια κινητά από πλαίσιο με αυτή την προσφορά (π.χ. Xiaomi Note 4X) γιατί επί της ουσίας με το -20% (το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε Βασιλόπουλο ή βενζίνη, δηλ. σε πράγματα που όλοι μας καταναλώνουμε καθημερινά), φτάνεις να πληρώνεις τελικά για το κινητό όσο περίπου στο φτηνότερο σκρουτζομάγαζο, με τη διαφορά ότι στο πλαίσιο μπορείς να βάλεις πολλές άτοκες δόσεις ! Το καλοβλέπω αρκετά ! Βασιλοπουλος; Απο ποτε εχει "επιστροφη" - eurobank ο ΑΒ; Νομιζω οτι παραπληροφορεις αθελα σου βεβαια, οποτε μην μεινει αναπαντητο αυτο.
ziaba Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λετε το honor 9 στο πλαισιο να μην εχει την b20? δεν εχω παρει ποτε huawei την εχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα