Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αμα λες "ίσως θέλει να κάνει και μια άλλη αγορά", τοτε δεν θα χρησιμοποιουσες καρτα eurobank με επιστροφη, δεν θα εμπαινες καν στην διαδικασια να εχεις αυτην την καρτα..

Ετσι και αλλιως οσοι εχουν(-με) καρτα που συμμετεχει, εχουμε λαβει sms απο το πρωι, οποτε το θεμα για να ανοιξει σημαινει οτι ο TS "στοχευει" και στους υπολοιπους. Οποτε δεν φταιει ο "αλλος" που ρωταει. ;)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως οσοι εχουν(-με) καρτα που συμμετεχει, εχουμε λαβει sms απο το πρωι, οποτε το θεμα για να ανοιξει σημαινει οτι ο TS "στοχευει" και στους υπολοιπους. Οποτε δεν φταιει ο "αλλος" που ρωταει. ;)

εγω δεν εχω λαβει sms, αλλα μικρο το κακο.

Οι υπολοιποι, που στοχευει, θα πρεπει να ανοιξουν λογ/σμο eurobank (εαν δεν εχουν ηδη, αλλα αν ειχαν, θα ειχαν και την αντιστοιχη καρτα), πραγμα που δεν γινεται λογω των capital controls, αλλα και να γινοταν, πιθανως να ειχε ληξει η προσφορα ως τοτε (εκτος και αν διαρκει καμια βδομαδα και δεν ειναι εκτακτη προσφορα μικρης διαρκειας).

Δεν ειπε κανεις οτι φταιει καποιος. ;)

Δημοσ.

Συμφέρουν αρκετά κάποια κινητά από πλαίσιο με αυτή την προσφορά (π.χ. Xiaomi Note 4X) γιατί επί της ουσίας με το -20% (το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε Βασιλόπουλο ή βενζίνη, δηλ. σε πράγματα που όλοι μας καταναλώνουμε καθημερινά), φτάνεις να πληρώνεις τελικά για το κινητό όσο περίπου στο φτηνότερο σκρουτζομάγαζο, με τη διαφορά ότι στο πλαίσιο μπορείς να βάλεις πολλές άτοκες δόσεις !

Το καλοβλέπω αρκετά ! 

Δημοσ.

Το p9 lite (2017) το έχει 199.03€ οπότε είναι μέσα στην προσφορά. Πολύ μικρή διαφορά από σκρουτζομαγαζα και θα έχει και περίπου 40€ επιστροφή.

Κρίμα που έχω πιστωτική στην εθνική..

Δημοσ.

δεν έχω λάβει sms

Δημοσ.

Και το xiaomi mi 6 αξίζει αρκετά. Βγαίνει στην ουσία 400 ευρώ με δύο χρόνια εγγύηση όταν στην κίνα ξεκινάει από 350 με προσφορές συν το κόστος για priority line και χωρίς εγγύηση. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το βάλω και δόσεις ..

Δημοσ.

παιδια το mi6 του πλαισίου έχει την b20 -800 αρα μπαντα ?

Από ότι έχω δει η xiaomi δεν έχει βγάλει έκδοση με την 800αρα. Οπότε ούτε το mi 6 από το πλαίσιο θα την έχει.

Δημοσ.

Δεν μου εχει ερθει κανενα μηνυμα και εχω δυο καρτες (μια χρεωστικη μια πιστωτικη με επιστροφη), κλασικα κατα τ΄αλλα πλαισιο, αλλα παντα με καλη υποστηριξη και ατοκες δοσεις, καποια ισως αξιζουν

Δημοσ.

το πλαίσιο για να θεωρηθεί προσφορά πρέπει να κάνει 40-50% επιστροφή οχι 20%

• Moderators
Δημοσ.

Συμφέρουν αρκετά κάποια κινητά από πλαίσιο με αυτή την προσφορά (π.χ. Xiaomi Note 4X) γιατί επί της ουσίας με το -20% (το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε Βασιλόπουλο ή βενζίνη, δηλ. σε πράγματα που όλοι μας καταναλώνουμε καθημερινά), φτάνεις να πληρώνεις τελικά για το κινητό όσο περίπου στο φτηνότερο σκρουτζομάγαζο, με τη διαφορά ότι στο πλαίσιο μπορείς να βάλεις πολλές άτοκες δόσεις !

Το καλοβλέπω αρκετά ! 

Βασιλοπουλος; Απο ποτε εχει "επιστροφη" - eurobank ο ΑΒ; Νομιζω οτι παραπληροφορεις αθελα σου βεβαια, οποτε μην μεινει αναπαντητο αυτο.

Δημοσ.

Λετε το honor 9 στο πλαισιο να μην εχει την b20? δεν εχω παρει ποτε  huawei

την εχει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...