Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε δε ξερω ποσος κοσμος θα δει αυτο νημα αλλα τελος παντων εχω ερθει σε μια φοιτητικη πολυκατοικια και καθε οροφος εχει δικο του ρουτερ (ειμαστε 3-4 ατομα ανα οροφο) για καποιο λογο εχουμε ολοι 500+ ping εγω εχω δει πολλες φορες να εχω μεχρι και 10000 και οπως καταλαβαινετε το online gaming γινεται αδυνατο,υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο; απο cmd ειδα πως εχω 1ms latency μεσω γραμμης οποτε θεμα καλωδιων δεν ειναι και στο speedtest βλεπω 20-40 ms ping,επισης για αυτους που θα πουν οτι φταιει πως ειμαστε πολλα ατομα θα σας πω πως κλειδωσα ολα τα ρουτερ για δοκιμη μηπως εφταιγε αυτο αλλα ειναι ακριβως το ιδιο

Δημοσ.

Εννοεις σε παιχνίδια 500+ ping? Με ότι και αν σημαινει αυτό; 

Κανε ενα ping απο cmd σε κανενα google.gr 

ping www.google.gr -n 100 και δες το avg και παρατηρησε αν εχεις μεγάλο jitter (διακύμανση αναμεσα στα ping replies).

Σε καθε περιπτωση αυτό θα στο λύσει ο παροχος που μπορεις να παρεις τηλ και να ζητησεις να σε βαλουν σε fastpath. 

Δημοσ.

Εννοεις σε παιχνίδια 500+ ping? Με ότι και αν σημαινει αυτό; 

Κανε ενα ping απο cmd σε κανενα google.gr 

ping www.google.gr -n 100 και δες το avg και παρατηρησε αν εχεις μεγάλο jitter (διακύμανση αναμεσα στα ping replies).

Σε καθε περιπτωση αυτό θα στο λύσει ο παροχος που μπορεις να παρεις τηλ και να ζητησεις να σε βαλουν σε fastpath. 

εκανα τωρα ενα τεστ και εχω avg 120 min 68 max 270 και εβλεπα ειχε 150 περιπου ping jitter

Δημοσ.

Δεν εχεις πολύ, ουτε ομως ειναι χαμηλό. Σε ποια εταιρία εισαι; Παντως δεν εχει να κανεις κατι εσυ, παρε ενα τηλ στον παροχο, πες οτι βλέπεις μεγαλα Ping (διευκρίνισε αν ειναι για games) και θα σε αλλαξουν προφιλ. Αν δεις ομως αποδυνδεσεις κλπ ή δεν τραβαει η γραμμη σου μετα θα πρεπει να ξαναπαρεις για να σε επαναφερουν στο παλιο. 

Δημοσ.

Δεν εχεις πολύ, ουτε ομως ειναι χαμηλό. Σε ποια εταιρία εισαι; Παντως δεν εχει να κανεις κατι εσυ, παρε ενα τηλ στον παροχο, πες οτι βλέπεις μεγαλα Ping (διευκρίνισε αν ειναι για games) και θα σε αλλαξουν προφιλ. Αν δεις ομως αποδυνδεσεις κλπ ή δεν τραβαει η γραμμη σου μετα θα πρεπει να ξαναπαρεις για να σε επαναφερουν στο παλιο. 

οταν παιζω εχω τρελο πινγκ μιλαμε για 1000-10000 οποτε σιγουρα εχω μεγαλο,πχ με το που μπω discord εχω 600 ping αλλα ναι θα επικοινωνησω αθριο μαζι τους

Δημοσ.

Κάνε δυο ακομα δοκιμές.

Βαλε καρφωτά dns απο κάποια εταιρεία (π.χ. google) κανε επανεκκίνηση και δες πάλι το ping.

Μετα βγάλε τα custom dns και κατέβασε και βάλε κάποιο vpn (ολα τα σοβαρά εχουν trial 1-2 ημερων). Κάνε επανεκκίνηση, συνδεσου στο vpn και κάνε δοκιμή για το ping.

Αν ΔΕΝ δεις βελτίωση, τοτε δεν μπορείς να κάνεις τιποτα, γιατί ολο το traffic της φοιτητικής πολυκατοικίας δεν μπορει να καλύψει τις αναγκες και μπουκώνει.

Στα λεω αυτά γιατί παλιότερα πέτυχα αναλογη περιπτωση σε πολυκατοικία (οχι φοιτητική) και το προβλημα ήταν στο dns του κεντρικου server. Εβαζες να δεις ενα βιντεο youtube και ενω η σελίδα φορτωνε γρήγορα, το βιντεο ήθελε τουλαχιστον 7-10 δευτερα για να ξεκινησει. Το ίδιο αν έκανα scroll σε αλλο σημείο. Μολις του έβαλα vpn εγινε click και play.

Βέβαια εσύ που το θες για gaming δεν ξέρω τι θα γινει με το vpn και το σχετικό latency. 

• Super Moderators
Δημοσ.

εχω ερθει σε μια φοιτητικη πολυκατοικια και καθε οροφος εχει δικο του ρουτερ (ειμαστε 3-4 ατομα ανα οροφο) για καποιο λογο εχουμε ολοι 500+ ping εγω εχω δει πολλες φορες να εχω μεχρι και 10000 και οπως καταλαβαινετε το online gaming γινεται αδυνατο,υπαρχει καποιος τροπος να το διορθωσω αυτο;

Ελλάδα αυτό? Ποιο πάροχο έχεις? 3-4 άτομα στον όροφο μοιράζεστε το ίδιο router/γραμμή? Ενσύρματα όλοι? Τι σύνδεση με internet?

• Moderators
Δημοσ.

Kαι ασυρματα να μην ειναι αν καταλαβα καλα λεει 1 router ανα οροφο και η γραμμη μοιραζεται οποτε ενας να κατεβαζει και ενας ακομα να βαλει να δει κανα βιντεο αν μιλαμε για adsl γονατισε η γραμμη

Δημοσ.

ε ναι αμα ειστε 4 ανα συνδεση, ενας αμα κατεβαζει ειναι λογικο. και ιδιως  αν μιλαμε για καμια 10αρα dsl, ουτε να την σπασετε αξιοπρεπως κατοπιν συννενοησης δεν μπορειτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...