Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε το ΝΟΚΙΑ σου με την αναγνώριση προσώπου δίπλα σε ένα iPhone με αναγνώρηση προσώπου και σύγκρινε επιδόσεις ταχύτητα και πιστότητα και μετά έλα να μου πείς ποιό είναι καλύτερο. (δεν γνωρίζω το αποτέλεσμα σύγκρισης απλά το αναφέρω για μέτρο σύγκρισης). Το πάν είναι να βγαίνουμε κερδισμένοι

Εεεεεε 1000 συγνώμη για την παρέμβαση αλλα που είπαμε οτι βρήκες iPhone με face recognition και έκανες το test ????????????????;;;;;;;;;;;???????

Δημοσ.

Στο τέλος θα γράψεις ότι το face recognition για το ξεκλείδωμα είναι εφεύρημα της Apple.

Κάτι που χρησιμοποιώ στο Lumia από το 2015

Face recognition απο τα LIDL

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εεεεεε 1000 συγνώμη για την παρέμβαση αλλα που είπαμε οτι βρήκες iPhone με face detection και έκανες το test ????????????????;;;;;;;;;;;???????

Προφανώς αναφέρεται στα hands on που έχουμε δει από τη μέρα της παρουσίασης.

Για να επιστρέψω πάντως on topic, καλο θα ηταν η Qualcomm να αφήσει τα ασφαλιστικά μέτρα και να φροντίσει να βγάλει ένα mobile cpu που θα βγει πιο γρήγορο από αυτό της apple. Μόνο έτσι θα βγει νικητής...

• Like 1
Δημοσ.
Ωραία η αντίδραση αλλά καλό θα ήταν να ενημερώνεστε λίγο για κάτι πριν γράψετε το μανιφέστο σας. Για να μην εκτιθεστε σας το λέω...

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου φυσικά και υπήρχε. Αυτό που κάνει η apple όμως ΔΕΝ έχει χρησιμοποιηθεί ξανά και εκεί βρίσκεται η διαφορά.

Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από 5 λεπτά αναζήτησης στο ιντερνετ για να καταλάβετε πως λειτουργεί. Μετά ευχαρίστως να το συζητήσουμε στα σοβαρά. Εκτός αν ο σκοπός σας είναι απλά να πείτε μια εξυπνάδα και να εξαφανιστείτε... :)

https://gizmodo.com/how-apples-new-face-id-works-1803813400

Δεν ξέρω αν αναφερεσε σε μένα αλλα έγραψα για το Lumia οτι ονομάζεται face detection έτσι όπως το ονόμασε η Microsoft και δεν δουλεύει σωστά , δηλαδή είναι αργό και δουλεύει 2 στις 5 . Οπότε κάποια στιγμή σου σπάει τα νεύρα και απλά το βγάζεις ... So simple

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αναφερεσε σε μένα αλλα έγραψα για το Lumia οτι ονομάζεται face detection έτσι όπως το ονόμασε η Microsoft και δεν δουλεύει σωστά , δηλαδή είναι αργό και δουλεύει 2 στις 5 . Οπότε κάποια στιγμή σου σπάει τα νεύρα και απλά το βγάζεις ... So simple

Όχι προφανώς. Αναφέρθηκα σε αυτούς που νομίζουν πως πίσω από τους όρους face id και face detection κρύβεται ακριβώς η ίδια τεχνολογία...

Δημοσ.

Είστε για το όλοι. Δικαίωμα σας αλλά μην μας πρήζετε τον για τις καινοτομίες της Apple γιατί μόνο καινοτομίες δεν είναι.

@οντοπικ

εστηκαμε τι ζητά η Qualcomm, χαχα την τσούζει που δεν προτιμάει τα chips της η αππλε χαχαχα. 

Δημοσ.

Ακομα ενα θεμα που αφορα την Apple εγινε........

"Εμεις την εχουμε ποιο μεγαλη"

"Ναι, αλλα εμεις το κανουμε καλυτερα"

:mellow:

Τι ακριβως εσυ περιμενες να διαβασεις σε θεμα με τετοιο τιτλο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Είστε για το όλοι. Δικαίωμα σας αλλά μην μας πρήζετε τον για τις καινοτομίες της Apple γιατί μόνο καινοτομίες δεν είναι.

@οντοπικ

εστηκαμε τι ζητά η Qualcomm, χαχα την τσούζει που δεν προτιμάει τα chips της η αππλε χαχαχα.

Εγώ λέω να αφήσεις το ταξί και να ξαναπιασεις το μικροφωνο.

Σε σε σε σε...

• Like 3
Δημοσ.

Τι ακριβως εσυ περιμενες να διαβασεις σε θεμα με τετοιο τιτλο?

Ενώ στα υπόλοιπα που αφορούν την Apple και έχουν διαφορετικό τίτλο διαβάζουμε κάτι άλλο ε; :P

Δημοσ.

Η apple θα πάρει ιδέες και αυτή από τους ανταγωνιστές και όταν έρθει η ώρα απλά θα τις υλοποιήσει αρκετά καλύτερα.

Ξερεις ποια ειναι η μεγαλη διαφορα ομως.

Οτι επειδη η Apple εχει μονοπωλειο στις συσκευες και κυριως στο λειτουργικο,δυστηχως εχει φτασει σε σημειο να σου επιβαλει αυτα που θελει και εσυ σαν τελικος πελατης η τα αποδεχεσαι η κοιτας αλλου.

Θελεις πχ θυρα ακουστικων στο κινητο?Παρε iphone 6s ή Iphone se γιατι....ετσι.

Και η google εκανε τα ιδια αλλα στο Android εχεις samsung,lg,oneplus και ποσες αλλες επιλογες με θυρα ακουστικων.

Θελεις φθηνη συσκευη με αξιοπρεπεστατη οθονη(περαν του iphone se)?

Iphone 6s 32gb μονο 500+ευρω.

Δεν χρειαζεται να πω τι αγοραζεις απο Android στα χρηματα αυτα απο lg,google,op,huawei,htc

Θες και καλυτερη μπαταρια/αυτονομια?6s plus 32gb ΜΟΝΟ 600+ευρω.

Θες να δοκιμασεις την νεα αναλογια οθονης 18:9 επειδη εχεις βαρεθει τα ιδια και τα ιδια με δακτυλικο αποτυπωμα κιολας χωρις να δωσεις μια περιουσια?

LG g6 με το 1/3 των χρηματων του Iphone.

Αυτη ειναι η δυναμη του Android.Ναι μεν δεν ειναι το πιο σταθερο λειτουργικο ever,αλλα εχει επιλογες οι οποιες καλυπτουν ολα τα γουστα και κυριοτερο ολες τις τσεπες.

Τελος στα περιφερειακα,ορισμενα android watch ρολογια λειτουργουν μερικως σε iphone κινητα και φυσικα σε ολα τα android μοντελα.

Στα iwatch αν αλλαξεις πλατφορμα πρεπει να αγορασεις και νεο ρολοι,γιατι....apple.

Δημοσ.

Ξερεις ποια ειναι η μεγαλη διαφορα ομως.

Οτι επειδη η Apple εχει μονοπωλειο στις συσκευες και κυριως στο λειτουργικο,δυστηχως εχει φτασει σε σημειο να σου επιβαλει αυτα που θελει και εσυ σαν τελικος πελατης η τα αποδεχεσαι η κοιτας αλλου.

Θελεις πχ θυρα ακουστικων στο κινητο?Παρε iphone 6s ή Iphone se γιατι....ετσι.

Και η google εκανε τα ιδια αλλα στο Android εχεις samsung,lg,oneplus και ποσες αλλες επιλογες με θυρα ακουστικων.

Θελεις φθηνη συσκευη με αξιοπρεπεστατη οθονη(περαν του iphone se)?

Iphone 6s 32gb μονο 500+ευρω.

Δεν χρειαζεται να πω τι αγοραζεις απο Android στα χρηματα αυτα απο lg,google,op,huawei,htc

Θες και καλυτερη μπαταρια/αυτονομια?6s plus 32gb ΜΟΝΟ 600+ευρω.

Θες να δοκιμασεις την νεα αναλογια οθονης 18:9 επειδη εχεις βαρεθει τα ιδια και τα ιδια με δακτυλικο αποτυπωμα κιολας χωρις να δωσεις μια περιουσια?

LG g6 με το 1/3 των χρηματων του Iphone.

Αυτη ειναι η δυναμη του Android.Ναι μεν δεν ειναι το πιο σταθερο λειτουργικο ever,αλλα εχει επιλογες οι οποιες καλυπτουν ολα τα γουστα και κυριοτερο ολες τις τσεπες.

Τελος στα περιφερειακα,ορισμενα android watch ρολογια λειτουργουν μερικως σε iphone κινητα και φυσικα σε ολα τα android μοντελα.

Στα iwatch αν αλλαξεις πλατφορμα πρεπει να αγορασεις και νεο ρολοι,γιατι....apple.

Αυτο ακριβως!

Δημοσ.

Εγώ πάλι τρελαίνομαι που βγαίνετε απο τα ρούχα σας μερικοί επειδή κάποιοι κρίνουν αποτυχία το Face ID "χωρίς να το έχουν δει, αφού είναι κάτι διαφορετικό" και φιλάτε σταυρό οτι θα δουλεύει απρόσκοπτα, την ώρα που δεν το έχετε δει, και είναι κάτι διαφορετικό, που δεν έχει δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες. Οτι να'ναι, πραγματικά, καλή η κακή κουβέντα να πούμε ανάλογα το στρατόπεδο για να σώσουμε το Elite Status στην κάθε παράταξη.

Όσο αφορά την αναγνώριση προσώπου, στο G6 που το έχω δουλεύει μια χαρά χωρίς όλους αυτούς τους αισθητήρες. Προς έκπληξη μου, το κινητό ξεκλειδώνει ακόμα και οταν το βάζω στη βάση του αυτοκινήτου, και δεν είναι στην ευθεία με το προσωπό μου. Οταν το κοιτάξω, ξεκλειδώνει. Παρόλα αυτά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ.

Αν γίνει πιο γρήγορο, αλάνθαστο, ικανό να δουλεύει τέλεια τη νύχτα, να με καταλαβαίνει με μούσια η χωρίς, και αρκετά ασφαλές ωστε να μην ξεκλειδώνει απο μια φωτογραφία, σε εμένα και στο άλλο 85% των χρηστών(απο οτι έχω καταλάβει τουλάχιστον) δε λέει τίποτα απολύτως. Το οτι δεν είναι τόσο βολικό όσο το Fing. Scanner δεν αλλάζει.

Στο iPhones-Vs Android Phones, η βασική διαφορά που υπάρχει κατα την άποψη μου είναι οτι στο Android πληρώνεις τα χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως η μεγάλη αυτονομία, παίρνεις μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας με μεγάλη μπαταρία, και έχεις το τηλέφωνο που χρειάζεσαι. Αν θες μεγάλη οθόνη, παίρνεις ένα κινητό με μεγάλη οθόνη.

Στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις, δε πληρώνεις, και ακριβή κάμερα, και High-end SoC, και κατασκευή με κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο και Gorilla Glass 24. Πληρώνεις αυτά που χρειάζεσαι.

Στο iOS-iPhone έχεις μια επιλογή, άντε 3. Θες iOS, πλήρωσε τα όλα. Θες απλά τον καλύτερο επεξεργαστή. Πλήρωσέ τα όλα. Θες καλή κάμερα με αυτά τα εφέ, τα πως τα λένε; ΠΛΕΡΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ!  

Αν τελικά η Apple αποφασίσει να αντικαταστήσει σε ολες της συσκευής το Fingerprint με το Face ID, θα υπάρχει μία επιλογή λιγότερη για τους χρήστες του οικοσυστήματος της. "Έμαθες να ζείς με το Scanner, έγινε δευτερη φύση σου, και σου μοιάζει απίστεύτο πρόβλημα να μπείς στην εποχή της "δείξε τη φάτσα σου;" ΅Γουελ.. σακς του μπι γιου, μειτ.

• Like 3
Δημοσ.

- File system έχουν τα Android εδώ και χρόνια. Και σαφώς καλύτερο!

- Οι CPU της Apple είναι όντως ανώτερες (δεν ξέρω για τις GPU), αλλά πού είναι το αντίκρισμα στην πραγματική χρήση; Δεν ξέρω πολλούς να χρησιμοποιούν augmented reality.

- Μetal για τα γραφικά χρησιμοποίησαν ουσιαστικά πρώτα τα PCια μέσω Vulcan και DX12. Υπάρχει το Vulkan στο Android.

- To ότι έχει δικούς της αισθητήρες και OS τι σημαίνει; Οι άλλοι δεν έχουν αισθητήρες ή OS; Tο ότι είναι διαφορετικοί οι αισθητήρες ή το OS δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλύτεροι.

Τι δεν έχει  η Αpple όμως;

- Στο X δεν έχει δικά της OLED panels που είναι και κατώτερης ποιότητας από τα καινούργια της Sammy (1200 nits φωτεινότητα στο Note 8). Στο 8 δεν υπάρχει καν OLED panel έχει LCD Retina!

- Δεν έχει δυνατότητα παραμετροποίησης (όνειρο απατηλό τα widgets και τα άλλα καλούδια στην οθόνη).

- Δεν έχει θύρα ακουστικών. Στα Android έχεις επιλογές.

- Δεν έχει notification channels (χάλι μαύρo οι ειδοποιήσεις, ειδικά στο iOS 11)

- Δεν έχει ταχεία φόρτιση (εκτός αν πληρώσεις άλλα 100 ευρώ!!!)

- Δεν έχει in-app camera settings!

- Δεν έχει picture in picture!

- Δεν έχει dual screen multitasking

- Δεν έχει app-drawer option

- Τα Apple είναι water resistant, αλλά όχι water proof.

- Το Apple 8 είναι ήδη σχεδιαστικά παρωχημένο.

- Δεν μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου default apps στο iPhone! Έχω default τον υπέροχο Samsung browser στο κινητό όχι τον Chrome.

- Kαλύτερη ενσωμάτωση των Google εφαρμογών. 

- Google Asistant vs Siri. Enough said.

- Αν σου καπνίσει ξαφνικά αλλάζεις τα πάντα μέσω launchers. Το root και το Xposed Frame work είναι περιττά για το 98% των χρηστών.

Αυτά τα ολίγα περί καινοτομίας. Tα παραπάνω χαρακτηριστικά προσεχώς στα Apple τα επόμενα έτη με τυμπανοκρουσίες. Και αν θα τα δούμε...

οτι ανέφερες είναι σωστό....(φαντάσου και είμαι apple fan boy)

όμως επι της ουσίας είναι πράγματα που δεν χρησιμοποιούνται απο την πλεινότητα των χρηστών και δεν είναι αρκετά απο μόνα τους για να κάνουν την διαφορά ωστε κάποιος να πάει να σκάσει 800+ ευρώ για samsung Note 8.

Τι να το κάνω το in app στην κάμερα όταν αυτό που μου προσφέρει είναι αρκετό για να κάνω τη δουλειά μου....και επι της ουσίας δεν θα γούσταρα κ΄ιόλας να μου βάλει περισσότερα πράγματα στην κάμερα γιατί θέλω να κρατήσω την εφαρμογή όσο γίνεται πιο απλή στην χρήση....έχω δεί τις εφαρμογές της κάμερας στα android πού έχουν ένα κάρο "μαλ...ίες" και πραγματικά έχασα τη μπάλα! και μάλιστα φιλαράκια που έχουν android ούτε καν χρησιμοποιούν αυτές τις δυνατότητες παρά μόνο στην αρχή που που ήθελαν να τις δοκιμάσουν και μετά...τίποτα.....απλά υπάρχουν για να υπάρχουν.

Σου ανέφερα ένα απλό παράδειγμα για να σου δείξω οτι το να έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ μέσα σε μία μόνο εφαρμογή δεν είναι πάντα καλό. Αντίθετα θεωρώ οτι είναι καλύτερα να λείπει μία επιλογή και να είναι απλή και εύχρηστη η εφαρμογή.  Εκεί πιστεύω οτι είναι και η διαφορά με την apple.....θα πάρεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και όχι ένα κάρο "άχρηστα" καλούδια....εννοείται οτι αν κάποιος θέλει αυτά τα παραπάνω "καλούδια" πάει σε android.

Εκεί όμως είναι η βασική διαφορά που με έχει κερδίσει η apple και δεν αλλάζω....το ότι αυτά που μου προσφέρει είναι κατα κύριο λόγο αυτά που πραγματικά χρειάζομαι στην καθημερινότητα μου χωρίς να μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάτι που να μην το κάνω με περίσσια ευκολία σε iphone. Και να φανταστείς οτι χρησιμοποιώ tablet android λόγω εργασίας οπότε "τρέχω" και τις δυο πλατφόρμες.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ σε αυτό που λες μιας και έχω πάρει από android s5 htc s6 s7edge . Τι να κάνω που μετα από όλα αυτά θέλω ένα σταθερό os που να παίρνει updates για 5 χρόνια; ;; αν πχ πάρω τώρα το 8 plus το κρατάω άνετα μια 5ετια και μετα , που ξέρεις μπορεί να το πουλήσω και καμιά 300αρα :) :)

Επιτέλους ον τοπικ ( sorry )

Νομίζω οτι καμια εταιρία δεν θα ξεκίναγε δικαστική διαμάχη ζητώντας 1 δις χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πόσο μάλλον η αππλε που εχει δείξει οτι προσέχει ιδιαίτερα το ονομα της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...