Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ ολα αυτα τα δηθεν πλεονεκτηματα/αποκλειστηκοτητες/οπωςθελετεπειτατα... τα εχουν ολοι.

Ποιοι όλοι; Μόνο η Samsung σχεδιάζει δικά της τσιπ. Οι "όλοι" που λες απλά ψωνιζουν από Qualcomm / MediaTek / κλπ.

Για δικό τους λειτουργικό ή έστω και ένα 'απλό' filesystem ας μη το συζητήσουμε, όλοι Android απ'το ράφι, με κάκιστα customizations κιόλας, του βγάζουν και τα μάτια.

Αλλά αγαπάμε τα στραβά μάτια.

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί για να αγοράζουν τις κοπιες της xiaomi που είναι μέσα στην πρωτοτυπία;

Περιμένω να μου την πέσουν τα ελληνοκινεζακια του ινσομνια.

• Like 4
Δημοσ.
Δεν θα το έλεγα αυτό μιας και

- έβγαλε καινούργιο file system

- κάθε χρόνο σχεδιάζει καινούργιες cpu και αφήνει τους ανταγωνιστές πάρα πολύ πίσω, ειδικά φέτος χτυπάει και κανονικά pc σε επιδόσεις.

- βγάζει δικές της gpu.

- έχει φτιάξει το Metal για τα γραφικά

- έχει φτιάξει δικιά της γλώσσα προγραμματισμού

- αισθητήρες κτλ τα σχεδιάζει η ίδια.

- έχει δικό της OS

Τι είπαμε ότι κάνουν οι ανταγωνιστές;;;

To πολύ να κοροϊδέψουν και στην συνέχεια να την αντιγράψουν γιατί όλοι θέλουν να γίνουν Apple.

Η apple θα πάρει ιδέες και αυτή από τους ανταγωνιστές και όταν έρθει η ώρα απλά θα τις υλοποιήσει αρκετά καλύτερα.

Καλά και σωστά όλα αυτά αλλά την καινοτομία δεν την βλέπω.
  • Like 2
Δημοσ.

- κάθε χρόνο σχεδιάζει καινούργιες cpu και αφήνει τους ανταγωνιστές πάρα πολύ πίσω, ειδικά φέτος χτυπάει και κανονικά pc σε επιδόσεις.

- βγάζει δικές της gpu.

- έχει δικό της OS

To πολύ να κοροϊδέψουν και στην συνέχεια να την αντιγράψουν γιατί όλοι θέλουν να γίνουν Apple.

Η apple θα πάρει ιδέες και αυτή από τους ανταγωνιστές και όταν έρθει η ώρα απλά θα τις υλοποιήσει αρκετά καλύτερα.

Η καινοτομία που είναι σε όλα αυτά; Όσα έχεις παραθέσει είναι χαρακτηριστικά που βρίσκεις και σε άλλες συσκευές. Επειδή τα σχεδιάζει η ίδια τα κάνει αυτόματα καινοτομίες; Δηλαδή όταν τα παραπάνω χαρακτηριστικά μοιράζονται σε πολλά επιχειρηματικά ΑΦΜ κι όχι σε ένα, δεν είναι το ίδιο; Είτε είναι καινοτόμο κάτι ή δεν είναι...

Ρε παιδιά... Θα μάθουμε Ελληνικά και την κατανόηση των όσων λέμε; Η θα πετάμε λέξεις σαν γιομες μπας και μπει κάνα γκολ;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

- βγάζει δικές της gpu.

- έχει δικό της OS

- File system έχουν τα Android εδώ και χρόνια. Και σαφώς καλύτερο!

- Οι CPU της Apple είναι όντως ανώτερες (δεν ξέρω για τις GPU), αλλά πού είναι το αντίκρισμα στην πραγματική χρήση; Δεν ξέρω πολλούς να χρησιμοποιούν augmented reality.

- Μetal για τα γραφικά χρησιμοποίησαν ουσιαστικά πρώτα τα PCια μέσω Vulcan και DX12. Υπάρχει το Vulkan στο Android.

- To ότι έχει δικούς της αισθητήρες και OS τι σημαίνει; Οι άλλοι δεν έχουν αισθητήρες ή OS; Tο ότι είναι διαφορετικοί οι αισθητήρες ή το OS δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλύτεροι.

Τι δεν έχει  η Αpple όμως;

- Στο X δεν έχει δικά της OLED panels που είναι και κατώτερης ποιότητας από τα καινούργια της Sammy (1200 nits φωτεινότητα στο Note 8). Στο 8 δεν υπάρχει καν OLED panel έχει LCD Retina!

- Δεν έχει δυνατότητα παραμετροποίησης (όνειρο απατηλό τα widgets και τα άλλα καλούδια στην οθόνη,

με τα ίδια εικονίδια θα μείνεις για πάντα).

- Δεν έχει θύρα ακουστικών. Στα Android έχεις επιλογές.

- Δεν έχει notification channels (χάλι μαύρo οι ειδοποιήσεις, ειδικά στο iOS 11)

- Δεν έχει ταχεία φόρτιση (εκτός αν πληρώσεις άλλα 100 ευρώ!!!)

- Δεν έχει in-app camera settings!

- Δεν έχει picture in picture!

- Δεν έχει dual screen multitasking

- Δεν έχει app-drawer option

- Τα Apple είναι water resistant, αλλά όχι water proof.

- Το Apple 8 είναι ήδη σχεδιαστικά παρωχημένο.

- Δεν μπορείς να επιλέξεις τα δικά σου default apps στο iPhone! Έχω default τον υπέροχο Samsung browser στο κινητό όχι τον Chrome.

- Kαλύτερη ενσωμάτωση των Google εφαρμογών. 

- Google Asistant vs Siri. Enough said.

- Αν σου καπνίσει ξαφνικά αλλάζεις τα πάντα μέσω launchers. Το root και το Xposed Frame work είναι περιττά για το 98% των χρηστών.

Αυτά τα ολίγα περί καινοτομίας. Tα παραπάνω χαρακτηριστικά προσεχώς στα Apple τα επόμενα έτη με τυμπανοκρουσίες. Και αν θα τα δούμε...

Επεξ/σία από panathatube
  • Like 9
Δημοσ.

Ούτε το android κολλάει κολλούσε κάποτε... διάβασα ένα σχόλιο ενός Αμερικανού που έλεγε στο youtube πήρα note 8 το έδωσα και πήρα iphone 8 plus λόγο επεξεργαστή και από τα Σκάλωματα που έκανε το ios 11 ξανά πήρα πίσω το αγαπημένο μου note 8!!!

Και επειδή έχω note 8 αν το βάλεις δίπλα στο iphone 8 plus θα καταλάβεις ποια είναι η εξέλιξη...

Δημοσ.

Γιατί για να αγοράζουν τις κοπιες της xiaomi που είναι μέσα στην πρωτοτυπία;

Περιμένω να μου την πέσουν τα ελληνοκινεζακια του ινσομνια.

Πες τα.Ποιά low cost εταιρία έκανε κάτι καινοτόμο και δεν πήρε αυτούσια πράματα από άλλες συσκευές?(Δεν κράζω Xiaomi,έχω συσκευές της,απλά μιλάω αντικειμενικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...