Composer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα με έναν εξωτερικό δίσκο Seagate FreeAgent. Να πω ότι πριν, κάτι είχα κάνει, και είχα καταργήσει όλες τις usb θύρες κατα λάθος, και μετά με επαναφορά συστήματος επανήλθαν. Δεν είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα ξεκίνησε αμέσως μετά. Ο δίσκος δεν έχει κουμπί να τον ανοίγω και να τον κλείνω. Κάθε φορά που άνοιγα το pc άνοιγε και αυτός αυτόματα και όταν το έκλεινα, έκλεινε κι αυτός αυτόματα. Τώρα γίνεται το εξής: 1) Όταν ανοίγω το pc και μπαίνω στα Windows, μου λένε ότι μια usb συσκευή δεν αναγνωρίζεται από το σύστημα (για το δίσκο). Τον βγάζω από το ρεύμα τον ξαναβάζω, κι όλα καλά. Αναγνωρίζεται. 2) Όταν κλείνω το pc δεν σβήνει αυτόματα και ο δίσκος. Πρέπει να τον βγάλω από το ρεύμα. (προφανώς δεν του δίνουν εντολή τα Windows να κλείσει). Ψάχνω για καμιά λύση στο νετ αλλά δε βρίσκω τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα; Του άλλαξα και θύρα usb, τα ίδια. edit: Πρόσθετο πρόβλημα: Ο δίσκος φαίνεται άδειος, μετά από κάποια ώρα. (αν και στο My Computer φαίνεται ο δεσμευμένος χώρος). Όταν τον βγάλω από την πρίζα και τον ξαναβάλω όλα καλά. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2017 από Composer
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Βαλε απο την αρχη τους οδηγους για usb της μητρικης..
Composer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Βαλε απο την αρχη τους οδηγους για usb της μητρικης.. Χμμ..δεν ξέρω καθόλου από τέτοια..
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δες το μοντελο της μητρικης σου και μπες στο site της και κατεβασε το chipset, usb κτλ drivers και κανε τα εγκατασταση.. Κατεβασε το speccy να δεις τα στοιχεια του hardware σου...
Composer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 A, κατάλαβα. Αυτή είναι η μητρική μου αλλά δε βλέπω τίποτα usb drivers: http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-ep41-ud3l_10#support-dl To chipset βλέπω μόνο, αλλά φοβάμαι μην πάω να το κάνω install και χαλάσει τίποτε άλλο.
Composer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Πρόσθετο πρόβλημα: Ο δίσκος φαίνεται άδειος, μετά από κάποια ώρα. (αν και στο My Computer φαίνεται ο δεσμευμένος χώρος). Όταν τον βγάλω από την πρίζα και τον ξαναβάλω όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα