Annay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Έχω τάμπλετ Samsung galaxy και θέλω να συνδέσω πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί σε άλλο τάμπλετ. Τηξνπρωτη φορά που το έβαλα στο δικό μου λειτούργησε. Όταν όμως το έβαλα ξανά δεν το βρίσκει.το πληκτρολόγιο είναι Ενσύρματο. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Το πληκτρολόγιο για να λειτουργήσει πρέπει το τάμπλετ να υποστηρίζει OTG ,το οποίο το συγκεκριμένο τάμπλετ δεν το υποστηρίζει από ότι βλέπω . Το άλλο ταμπλετ ποιο είναι για να το δω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) To tablet είναι το galaxy tab a6 Το υποστηρίζει. Αυτό που δεν μπορώ μα καταλάβω είναι γιατί δεν το αναγνωρίζει πλέον .( ενώ το έχω κάνει χρήση στο παρελθόν) Επίσης να αναφέρω ότι σε άλλο τάμπλετ (turbo x) το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανόνικα. Το αναφέρω αυτό για να μην σκεφτεί κάποιος ότι το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα. ( ακόμη κ στο κινητό λειτουργεί, galaxy s6) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2017 από Annay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Διάβασε για το OTG που σου είπα εδώ http://www.doctorandroid.gr/2016/07/phonebuzz-tip-usb-otg.html?m=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Το πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται καλώδιο otg καθώς είναι μαικρο (ίδιο με την υποδοχή του ταμπλετ) . Έκανα και το τεστ από περιέργεια. Είναι συμβατό. Το περίεργο είναι ότι λειτουργούσε το πληκτρολόγιο, ενώ τώρα δε λειτουργεί με το συγκεκριμένο tablet . Καμία άλλη πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα