Damachi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 ναι οθόνη CRT και pentium παραπανω δε θα εβαζα σε κινέζικο .
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 1ον Ο SSD δεν είναι προαιρετικός, η άυξηση ταχύτητας σε καθημερινές εργασίες είναι π.χ. μεγαλύτερη από ότι ένας καινούργιος επεξεργαστής 2ον Αγόρασε το πολύμπριζο APC που πρότεινε ο συνφορουμίτης, είναι αξιόπιστα και δεν θα μπλέκεις με μετατροπείς και πατέντες 3ον Τα χοντρά παράνομα λεφτά δεν είναι εδώ μέσα. Οι αγγελίες είναι μια εύκολη και βολική υπηρεσία που παρέχει το Insomnia αλλά κάποιοι θέλετε στο τέλος να μην υπάρχει ούτε αυτή! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν έχει λογική αυτό που λέτε. Με τα 100 ευρώ που γλιτώνει κάποιος από τον SSD μπορεί να πάρει πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών και να έχει εκεί τελικά μεγαλύτερο κέρδος στην απόδοση και να μην τον ενδιαφέρουν άλλες καθημερινές εφαρμογές. Επειδή κάποιος έχει υπολογιστή 1000 ευρώ, δεν σημαίνει ότι θα δώσει άλλα 200-300 άσκοπα. Μπορεί το 1000 ευρώ να είναι αυστηρά 1000 (ή μπορεί να τον κρατήσει για 10 χρόνια). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
ss13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ειναι η ιδια μαστιγα του iphone 1000€ και αναπαντητη οπως και η ιδια του αυτοκινητου αξιας 100.000€ και γκρινια για την βενζινη που εχει 1.55ευρω/λιτρο. Όπως είναι η μάστιγα των Louis Vuitton που μέσα έχουν 50 ευρώ το πολύ 1
Dr4In Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ειμαι χρονια χωρις SSD ενω εχω ενα δυνατο PC και πηρα προσφατα γιατι πολυ απλα οπως ειπαν και αλλοι προτιμησα να τα δωσω σε καρτα γραφικων τα λεφτα που θα εδινα σε SSD, και το σκεπτικο μου ηταν πως αν επαιρνα ποτε SSD δεν θα ηταν μονο 120GB για τα Windows και μονο, αλλα και για κανενα βαρυ παιχνιδι με κατι λεπτα Loading times. Ειναι πολυ ακριβοι οι SSD ακομα και θα πρεπει να φτασουν τις τιμες των μηχανικων καποια στιγμη η τουλαχιστον να βαζουν καλυτερες προσφορες.. 130€ για 500GB ειναι πολλα τα λεφτα! Οσο για το τι γινεται εδω μεσα, θεωρω πως δεν ειναι δικαιο καποιος να φερνει απο εξω κινητα με το τσουβαλι και να βγαζει 5-6 χιλιαρικα καθε χρονο μονο απο εδω μεσα, και καποιος που θα προσφερει υπηρεσια για να σου φτιαξει το κινητο και βγαζει μαξιμουμ 500€ το χρονο να τρωει ban και ο αλλος οχι..
logistoulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχεις ssd; εντάξει, ο καθένας κρίνει τις προτεραιότητες τους. Κάποιος μπορεί αντί για ssd να δώσει έμφαση σε καλύτερη κάρτα γραφικών ή σε καλύτερη οθόνη. ssd βάζεις και σε λαπτοπ του κώλου μόνος σου (πράγμα που έχω κάνει βέβαιως), δεν νοείται να μην έχεις ssd ΠΑΝΤΟΥ πλέον Ειμαι χρονια χωρις SSD ενω εχω ενα δυνατο PC και πηρα προσφατα γιατι πολυ απλα οπως ειπαν και αλλοι προτιμησα να τα δωσω σε καρτα γραφικων τα λεφτα που θα εδινα σε SSD, και το σκεπτικο μου ηταν πως αν επαιρνα ποτε SSD δεν θα ηταν μονο 120GB για τα Windows και μονο, αλλα και για κανενα βαρυ παιχνιδι με κατι λεπτα Loading times. Ειναι πολυ ακριβοι οι SSD ακομα και θα πρεπει να φτασουν τις τιμες των μηχανικων καποια στιγμη η τουλαχιστον να βαζουν καλυτερες προσφορες.. 130€ για 500GB ειναι πολλα τα λεφτα! Οσο για το τι γινεται εδω μεσα, θεωρω πως δεν ειναι δικαιο καποιος να φερνει απο εξω κινητα με το τσουβαλι και να βγαζει 5-6 χιλιαρικα καθε χρονο μονο απο εδω μεσα, και καποιος που θα προσφερει υπηρεσια για να σου φτιαξει το κινητο και βγαζει μαξιμουμ 500€ το χρονο να τρωει ban και ο αλλος οχι.. όπως λες είσαι χρόνια χωρίς ssd για αυτό λες αυτά που λες, αν είχες θα ήθελες να ξαναείχες και αν δε σου έφτανε ο χώρος θα αγόραζες κι άλλον, πριν μερικούς μήνες πρόσθεσα κι άλλον ssd μόνο και μόνο για να εγκαθιστώ επιπλέον παιχνίδια και τίποτα άλλο εδώ υπάρχει άτομο που έχει βάλει ssd και στο htpc του που είναι χρέπι κανονικό οι απλοί σκληροί μόνο για αποθήκες κάνουν πλέον
nickf0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μιας και είναι ανοιχτό το θέμα να ρωτήσω κ' εγώ. Είχα ένα fsp ups το οποίο πριν μερικούς μήνες κάηκε (έπεσε κεραυνός έκανε ένα θόρυβο και άρχισε να βγάζει καπνούς - το pc ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα). Το ups ήταν πάνω σε ένα πολύριζο ασφαλείας (αυτό) και παρόλο που τα έφτυσε τα led που έχει το πολύριζο είναι αναμμένα, οπότε υποθέτω πως με προστατεύει. Το γιατί το ups κάηκε ενώ το πολύριζο και όλες οι συσκευές δεν έπαθαν τίποτα δεν το ξέρω. Επειδή ήρθε η ώρα για αγορά νέου ups θέλω να ρωτήσω αν έχει σημασία η συνδεσμολογία ώστε να αποφύγω πιθανή ζημιά στο μέλλον. Δηλαδή, είναι καλύτερα να βάλω το ups μόνο του στην πρίζα; Αν το βάλω πάνω σε πολύριζο ασφαλείας όπως και το παλιό υπάρχει θέμα; Αξίζει να πάρω αυτό και να βάλω πάνω το ups και να βάλω το πολύριζο ασφαλείας (μαζί με τις συσκευές που δεν θα μπουν στο ups) σε άλλη πρίζα μόνο του; Το νέο ups κατά 90% θα είναι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα