Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να με βοηθησει να ανοιξω το email τις μανας μου? Δεν θυμαμαι τον κωδικο που της ειχα βαλει.. εχω τον πρωτο και θυμαμαι και καποιους αλλους κοδικους που ειχα αλλαξει.. εχει και το facebook της σε αυτο το email!

Δημοσ.

Δε γίνεται. Ίσως να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο στη yahoo για να σου ξεκλειδώσει το email, αλλά δε νομίζω επειδή δεν υπάρχει τρόπος να του αποδείξεις ότι ήσουν εσύ που τον έφτιαξες. Εκτός βέβαια κ' αν έχεις δώσει τηλέφωνο ή/και email ανάκτησης, οπότε κάτι θα μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

θυμαμαι τον κωδικο που της ειχα βαλει.. εχω τον πρωτο και θυμαμαι και καποιους αλλους κοδικους που ειχα αλλαξει.. εχει και το facebook της σε αυτο το email!

Μόνο το fb έχασε; μικρό το κακό.

Εδώ φίλε έχουμε χάσει λογαριασμούς που τους χρησιμοποιούσαμε για login σε υπηρεσίες αγορών και χάσαμε εκατοντάδες ευρώ και χρόνια εργασιών. Αμα ήταν έτσι απλά με ενα κολπάκι να περνάμε πίσω τους λογαριασμούς μας...

6-7 χρόνια πριν είχε χακαριστει η βάση δεδομένων και το μάθαμε φέτος αφού την αγόρασε άλλη εταιρία γιατί τα προηγούμενα αφεντικά έκαναν το κορόιδο.

Αν έχεις χάσει λεφτά και έχεις κι αλλά κάνε μήνυση.

Δε γίνεται. Ίσως να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κάποιον υπεύθυνο στη yahoo για να σου ξεκλειδώσει το email, αλλά δε νομίζω επειδή δεν υπάρχει τρόπος να του αποδείξεις ότι ήσουν εσύ που τον έφτιαξες. Εκτός βέβαια κ' αν έχεις δώσει τηλέφωνο ή/και email ανάκτησης, οπότε κάτι θα μπορείς να κάνεις.

Αμ δε. Η yahoo δεν έχει support email. Καθόλου. Νιεντε. Ούτε στέλνει μήνυμα ανάκτησης στην εναλλακτική διεύθυνση. Πατάς το κουμπί, αλλά το mail δε στέλνεται ποτέ.
Δημοσ.

Η Yahoo δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ υποστήριξη....ξεχασε το....απλώς...εγώ που ειχα πρόβλημα παλιά μέχρι και mail βριζοντας του έστειλα και ΚΑΜΜΙΑ απάντηση....ας κλείσει να ησυχάσουμε...

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια! Απλως της κλειδωσε και το Iphone και δεν θυμαμαι τον κωδικο ουτε στο iphone και ουτε την αποδηξη εχω γιατι την εχω χασει απο την αγορα! Με τα πολλα ειναι πολυ ατυχη... Και μια ακομα ερωτηση.. υπαρχει τροπως να ''χακαριστει''? καποιος γνωστης σε αυτα αν υπαρχει?

Δημοσ.

Όλοι οι λογαριασμοί Yahoo χακαρίστηκαν νομίζω το 2013 και έχουν υποκλαπεί όλα τα username/passwords...κυκλοφορούν στις σκοτεινές γωνιές του Διαδικτύου...αλλά που και πως δεν έχω ιδέα...και δεν θέλω να μάθω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...