Προς το περιεχόμενο

Lenovo Yoga Book

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Λεω να παρω το ταμπλετ-λαπτοπ του τιτλου με αντροιντ γιατι με ενδιαφερει κυριως η σχεδιαση με το πενακι. Εχω στο desktop ενα wacom και για εκτος σπιτιου λεω να παρω το λενοβο.

Οσον αφορα την τιμη, βλεπω στο σκρουτζ (εδω) οτι το πρωτο καταστημα εχει μεγαλη διαφορα με τα αλλα. Αποτι εχω καταλαβει ειναι η αμερικανικη εκδοση?? Στο amazon.com το βλεπω να ειναι στα 300 ευρω. 

Θα εχω κανενα θεμα με την αμερικανικη εκδοση?

Γνωμες γενικα για το ταμπλετ?

Δημοσ.

Στο πρώτο κατάστημα δεν λένε πουθενά ότι έχει πενάκι εν αντιθέση με τα άλλα καταστήματα που το τονίζουν. Πάρε καλύτερα τηλ για σιγουριά. Πάντως και εγώ από μία μικρή έρευνα για ταμπλετ με πενάκι, βρήκα ότι το yoga δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές. 

Δημοσ.

Αν θές απο Ελλάδα , πάρε το chuwi hi10 και αγόρασε εξτρά το πενάκι.Θα έχεις και windows και android κίολας οπότε κανένα θέμα, αν θές να χρησιμοποιήσεις και κάποια εφαρμογή στα windows.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το yoga πηρα απο το electroholic. Ειναι το ιδιο μοντελο ακριβως με το πενακι του οπως και στα αλλα καταστηματα, απλα η τιμη του ειναι απαιχτη. Η εγγυηση ισχυει κανονικα.

Εαν χρειαζεσαι πενακι για digital painting και γενικα για γραφιστικες δουλειες στα 360ευρω μαζι με το πενακι ειναι οτι πιο value κυκλοφορει.

Το chuwi εχει 256 σημεια πιεσης οποτε δν κανει γιαυτη τη δουλεια. 

Το yoga συναγωνιζεται ipad pro και surface pro. Εχει την ιδιαιτεροτητα να μην γραφεις απευθειας στην οθονη αλλα για οσους εχουν δουλεψει με wacom intuos ξερουν οτι βολευει πολυ.

Τωρα αν χρειαζεσαι πενακι απλα για σημειωσεις σιγουρα υπαρχουν και φτηνοτερες λυσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η σύγκριση με το ipad και το surface δεν ευσταθεί. Έχει διαφορά υποθέτω να σχεδιάζεις στην οθόνη απ 'ότι στην γραφίδα. Και αυτή η διαφορά αντανακλάται και οικονομικά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το εχει ενας γνωστος με παραθυρα. αμα παρεις το αντροιντ ετη φοτως μπροστα.

Λιγο με χαλαει το πληκτρολογειο.

Δεκα με δωδεκα ωρες με wifi ανοιχτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...