Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α) ο 60GB είναι πολύ μικρός , μήπως είναι γεμάτος και το σύστημα δεν μπορεί να ανοίξει page-files? Οταν εχεις τρέχεις τα παιχνίδια πόσο ελεύθερο χώρο έχεις?

β) στο κάνει και στα 3 παιχνίδια στα 720p?

Το lol μια χαρα.

Στα αλλα το κανει και σε 720 κ 1080. Δε βλεπω διαφορα δηλ.

Εχει 14gb ελευθερα ο ssd.

Δημοσ.

Το lol μια χαρα.

Στα αλλα το κανει και σε 720 κ 1080. Δε βλεπω διαφορα δηλ.

Εχει 14gb ελευθερα ο ssd.

Ο ssd με τόσο ελεύθερο χώρο δεν θα πάει μακρυά πάντως.

Τώρα αν θέλεις δες χρήση του επεξεργαστή, έχω μια υποψία ότι χτυπάς 100% και από εκεί είναι τα drops που βλέπεις.

Δημοσ.

Τώρα αν θέλεις δες χρήση του επεξεργαστή, έχω μια υποψία ότι χτυπάς 100% και από εκεί είναι τα drops που βλέπεις.

Ο ssd μια χαρα ειναι. Εχω κ δευτερο. Απλα μου κανει εντυπωση να ειναι η cpu, γιατι οτι ρυθμιση κ να κανω, οτι αναλυση κ αν επιλεξω λαγκαρει. Τελοσπαντων, δε βγαινει ακρη.

Δημοσ.

Αν δεις τις απαιτησεις των παιχνιδιων, θα καταλαβεις οτι δεν πρεπει να τερματιζει η cpu... Κι εγω για εκει πηγαινα κατευθειαν αλλα ειδα κατι athlon x2  minimum αρα δεν φαινεται να ειναι εκει το θεμα....Ας το κοιταξει παντως καλου καλου...

Δημοσ.

Αν δεις τις απαιτησεις των παιχνιδιων, θα καταλαβεις οτι δεν πρεπει να τερματιζει η cpu... Κι εγω για εκει πηγαινα κατευθειαν αλλα ειδα κατι athlon x2 minimum αρα δεν φαινεται να ειναι εκει το θεμα....Ας το κοιταξει παντως καλου καλου...

Ειναι στην μόδα τα mining virus.

Ο ssd μια χαρα ειναι. Εχω κ δευτερο. Απλα μου κανει εντυπωση να ειναι η cpu, γιατι οτι ρυθμιση κ να κανω, οτι αναλυση κ αν επιλεξω λαγκαρει. Τελοσπαντων, δε βγαινει ακρη.

Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα, είπα δεν θα αντέξει. Το ότι έχεις και δεύτερο δεν αναιρεί το πρώτο ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο πρωτος υποπτος, χωρητικότητα.

Δημοσ.

Δες τα παρακάτω :

1) Viber desktop application , κλείστο αν το έχεις, όπως και οποιοδήποτε άλλο messenger app. 

2) Απενεργοποίησε το NVIDIA EXPERIENCE - recording feature = X shadowplay 

revert if resolved

• Like 1
Δημοσ.

Δες τα παρακάτω :

1) Viber desktop application , κλείστο αν το έχεις, όπως και οποιοδήποτε άλλο messenger app. 

2) Απενεργοποίησε το NVIDIA EXPERIENCE - recording feature = X shadowplay 

revert if resolved

το experience έφυγε όλο όπως είναι. Βασικά τα είπαμε όλα, μόνο το ίντερνετ δεν είπαμε. Παρατήρησα ότι βράδια δεν το έκανε. Έκανε κάτι αλχημείες με το wifi κ έστρωσε, ultra όλα. Επίσης κ ο server της blizzard gtp. 99% μου έκανε αυτά τα σπασίματα όταν ανέβαινε το ping πάνω από 100-110 ή φταίει ο σέρβερ γιατί είδα πολλά άρθρα με το ίδιο πρόβλημα στο site της blizzard.

Δημοσ.

Οταν ανοιγεις το lol μπορεις να κανεις ενα alt tab να δεις το cpu usage  ?  

Και δες και λιγο θερμοκρασια .... 

Δημοσ.

Είχα το φαινόμενο με spikes ανα 20-30 sec. στο csgo και σε πολλά άλλα games που έπαιζα. 

Τελικά ήταν bitcoin miner απο ένα game που μου χάρισε ο θείος. (watchdogs) 

Έτρεχε στο background silent χωρίς να το καταλάβω άμεσα.

Τελική λύση ήταν το φορμάτ μιας κ δεν μπόρεσα να το βγάλω αλλιώς. 

Δημοσ.

Οταν ανοιγεις το lol μπορεις να κανεις ενα alt tab να δεις το cpu usage  ?  

Και δες και λιγο θερμοκρασια .... 

ο cpu δεν ξεπερνάει το 40%.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...