Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω θέμα  με spikes, λαγκαρίσματα ενώ το framerate είναι πολύ καλό. Το pc δεν είναι καινούριο, αλλά δεν δικαιολογεί αυτά τα σπασίματα κάθε τόσο και λιγάκι ενώ παίζω. 

Συγκεκριμένα δοκίμασα 3 games και μου το κάνει

heroes of the storm

starcraft 2

dota 2

Το κάνει κ ας ρίξω ανάλυση 1280χ720.

Στο league of legends δεν το κάνει.

Υποψιάζομαι τροφοδοτικό ή να πάω σε παλιούς drivers κάρτας. Είναι πραγματικά εκνευριστικό.

Σύστημα

i3 2100

8gb ddr3 2400mhz(τρέχουν 1333mhz)

ssd 60gb

τροφοδοτικό corsair vs 450

gpu gt 1030

Δημοσ.

όταν στο κάνει μπορείς να δεις εάν διαβάζει ο δίσκος; 

πως μπορώ να το δω αυτό;

Έβαλα το power management στο performance κ νομίζω έφυγε το θέμα. Είναι δυνατόν να είναι από αυτό;

Ξαναδοκιμάζω κ επιστρέφω.

Δημοσ.

1) τσεκάριασμα υγείας δίσκου όπως ήδη σου είπαν

2) δες μήπως θέλει καθάρισμα ο ανεμιστήρας & αλλαγή πάστας στην vga

η καρτα του ειναι η 1030 αρα σχετικα καινουργια οποτε δεν νομιζω να θελει απο τωρα καθαρισμα και λοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

αν HD , VGA είναι εντάξει τότε

α) ο 60GB είναι πολύ μικρός , μήπως είναι γεμάτος και το σύστημα δεν μπορεί να ανοίξει page-files? Οταν εχεις τρέχεις τα παιχνίδια πόσο ελεύθερο χώρο έχεις?

β) ο Ι3 2100 είναι αδύναμος , το 1080 gaming ξεχασε το , όλα τα παιχνίδια βγάζουν πρόβλημα σε 720p? ή  δοκιμάζεις και στα 1080p?

ΥΓ

Ολα τα παιχνίδια ακόμη DOTA , LOL μέσα από τα πολυάριθμα αναβαθμίσεις-πασαλείματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχουν βαρύνει πλέον και ενώ το LOL πριν 5 χρόνια έπαιζε άνετα σε Ι3 2100 , πλέον δεν παίζει στα 1080 όπως πρέπει.

Δημοσ.

Φιλε LoL παιζω τερματα 1080 vsync ανοιχτο alising κτλ κ το παει τρενο 100 fps.

Οσο για τις αναλυσεις που λες οσο κατεβαζω αναλυση τοσο χειροτερα τρεχει. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει..

Δημοσ.

α) ο 60GB είναι πολύ μικρός , μήπως είναι γεμάτος και το σύστημα δεν μπορεί να ανοίξει page-files? Οταν εχεις τρέχεις τα παιχνίδια πόσο ελεύθερο χώρο έχεις?

β) στο κάνει και στα 3 παιχνίδια στα 720p?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...