WannaCry Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παρέα. Έχω ένα laptop στα χερια μου το οποιο ήρθε με το εξής πρόβλημα. Πατάμε το power, ακούγεται ο σκληρός και μετά κενό... Ένα μαύρο κενό ^^ Έκανα τα εξής. Άνοιγμα του laptop, Καθαρισμό από σκόνες και τα σχετικά, πέρασμα με contact cleaner, δοκίμασα να έχω μονο την πλακέτα και οθόνη συνδεμένα να δω μήπως φταίει κάτι άλλο, αλλα τίποτα !
zoho1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 5740 ή 5740g η καρτα γραφικων ειναι intel ή ati?
WannaCry Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 5740 ή 5740g η καρτα γραφικων ειναι intel ή ati? 5740g* ATI Σε εξωτερικό μόνιτορ δείχνει εικόνα; Οχι !
zoho1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εφόσον έχεις αποκλείσει οτι ειναι ολα τα άλλα (ram, καλωδιοταινια lcd κτλ) και όλες βασικές τάσεις 5v 3v 1.8v 1.05v υπαρχουν reflow reball replace την GPU 1
WannaCry Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 εφόσον έχεις αποκλείσει οτι ειναι ολα τα άλλα (ram, καλωδιοταινια lcd κτλ) και όλες βασικές τάσεις 5v 3v 1.8v 1.05v υπαρχουν reflow reball replace την GPU Θα με τρελάνει αυτό... Καθώς μου λες ξεκινα για reflow και τα σχετικά... Λέω ας ξεκινήσω να το ανοίγω να βγάζω πάστες και τα υπόλοιπα... και λέω... δεν βγάζω μια να καθαρίσω και την cpu, μερικές φορες το παθαίνει και ο σταθερός αυτό. Εάν έχει σκόνη δεν δίνει σήμα που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω... Βγάζω cpu καθαρίζω περνάω ισοπροπανόλη πάνω κάτω, οδοντόβουρτσα με προσοχή να μην στραβώσουμε τίποτα τα βάζω πάλι πίσω (χωρίς ψήκτρες) και τι να δω !? Ήρθε το φως 1 1
WannaCry Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 I am back & and i am black again ! Καλησπέρα, το laptop μου γύρισε πίσω για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ξαφνικά του μαύρισε η οθόνη και έκλεισε... Ξανά έκανα τα ίδια βήματα (με το να το ανοίξω να βγάλω cpu να το φυσήξω) και ξανά ήρθε στην ζωή. Πριν από αυτά δοκίμασα ram (καμια τύχη) το caps δεν αντιδρούσε και γενικά κανένα σημείο ζωής. Απλά για να αποφύγω να ξανά έρθει πίσω. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει ? η τι να στρεσάρω για να δω που βγάνει η βλάβη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα