skiathos7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Παιδια την αγόρασα και μ εχει βγαλει κατι κόκκινα σημάδια στην οθονη οταν κατεβαζω αναλυση σε 720p παιζει καλα με hdmi την εχω σε μια τηλεόραση lg led 24αρα full hd τι φταίει;στα παιχνίδια με πετάει κ γενικα δεν την νιωθω σταθερη μπλε οθονες ανάβει κλείνει oθονη restart...δεν ξέρω τι να κανω...
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αλλαγή, έπεσες σε ελλατωματικο κομμάτι. 2
skiathos7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πώς μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι;;;βλεπω οτι στο ιντερνέτ εχουν πολλοί θεμα με τους drivers...δεν μπορει να φταιει αυτο;η υπάρχει κάποιος τροπος να δω αν οντως δουλεύει;;; Με το 3d mark δεν μπορω να καταλαβω αν παίζει η οχι;η αν φταει κατι αλλο;
UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Πώς μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι;;;βλεπω οτι στο ιντερνέτ εχουν πολλοί θεμα με τους drivers...δεν μπορει να φταιει αυτο;η υπάρχει κάποιος τροπος να δω αν οντως δουλεύει;;; Με το 3d mark δεν μπορω να καταλαβω αν παίζει η οχι;η αν φταει κατι αλλο; Αγορίνα, έχει πρόβλημα. Το να κάτσεις να ψάχνεσαι εσύ, κακό σε σένα θα κάνει. Τράβα την πίσω και άσε τις ιστορίες με τους drivers κτλ. Αν θες όμως να δοκιμάσεις drivers, κάνε απεγκατάσταση πρώτα με DDU ΚΑΙ ΜΕΤΑ βάλε τους drivers ξανά. 1
skiathos7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το γεγονός οτι σε 720p παίζει καλα δεν ειναι κατι;απλα στα παιχνίδια με πετάει...μιπως φταει η τηλεόραση που δεν εχω οθόνη pc?με παραξενευει απλα Φιλε μ κουνησα το καλώδιο hdmi απο πισω απο την tv κ εξαφανίστηκαν τα κόκκινα σημάδια φταίει το καλώδιο το πηρα το πιο φτηνό ηταν...φφφ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Τα ψηφιακά ή παίζουν ή όχι.
skiathos7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ιδεα δεν εχω φιλε παντος ειναι οκ οταν το κουνάω κανει κόκκινα σημάδια δεν πατάει κ καλά στην tv τ hdmi πρόσεξα μπορει να φταίει το καλώδιο μπορεί κ η τηλεόραση...
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αρα αλλαξε καλωδιο γι αρχη κι αν συνεχισει τοτε δοκιμασε και καμια οθονη pc και μετα βαλε την καρτα σε αλλο pc..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα