Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1150

Οι τιμές που τους πουλάνε, είναι για να γελάνε και οι πέτρες. Καλύτερα καινούργιος i3 8100 σε λίγο καιρό που θα βγουν μητρικές των 60 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!Μετά από αρκετές μέρες ταλαιπωρίας κατέληξα ότι μάλλον φταίει η μητρική για τα συνεχή κολλήματα, τις μπλε οθόνες με διαφορετικούς κωδικούς προβλημάτων, το ότι οι πίσω usb κολλάνε το pc και το ότι κάποιες φορές δε φορτώνει το bios.Αν δεν κάνω λάθος το socket του επεξεργαστή είναι το 1366 που δεν το βρήκα στο ehop και σε κανά δυο άλλα μαγαζιά και το ερώτημα είναι που θα βρω μητρική για αυτόν τον επεξεργαστή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

Καινούρια μητρική για αυτον τον επεξεργαστή δεν θα βρεις με τίποτα.

Κοιτα για μεταχειρισμένη και έχε υπομονή.

Ολα αυτα αν σε κάλυπτε το μηχάνημα που είχες.

Δημοσ.

Και εγω ts σε παρομοια φαση ειμαι με σενα,περιμενω να παρω καινουργιο psu για να σιγουρεψω αν φταιει οντως η μητρικη.

Παντως επειδη το ειχα ψαξει,το φτηνοτερο που μπορεις να βρεις σε 1366 μητρικη ειναι κατι noname κινεζικες απο ebay,κοντα στα 70 ευρω.Απο εκει και περα οι τιμες ειναι 150-200 για επωνυμες αλλα αγνωστης καταστασης και δεδομενου οτι η πλατφορμα ηταν must για overclock καταλαβαινεις την χρηση θα χουν φαει.

Δημοσ.

Και εγω ts σε παρομοια φαση ειμαι με σενα,περιμενω να παρω καινουργιο psu για να σιγουρεψω αν φταιει οντως η μητρικη.

Παντως επειδη το ειχα ψαξει,το φτηνοτερο που μπορεις να βρεις σε 1366 μητρικη ειναι κατι noname κινεζικες απο ebay,κοντα στα 70 ευρω.Απο εκει και περα οι τιμες ειναι 150-200 για επωνυμες αλλα αγνωστης καταστασης και δεδομενου οτι η πλατφορμα ηταν must για overclock καταλαβαινεις την χρηση θα χουν φαει.

Για όλους εσάς, η λύση είναι μία και μοναδική.

AM4 πλατφόρμα που θα είναι για χρόνια κοντά μας και θα βρίσκετε ανταλλακτικά, ενώ αν θέλετε βάζετε και νέας γενιάς cpu έως το 2020-2021 κ.λ.π.

Μια τέτοια μητρική από 55-80€, ανάλογα τι θέλετε.

Έναν R3 1200 για επεξεργαστή

Πούλησε και τον παλιό επεξεργαστή και μνήμες και πάρτε 16gb ddr4 3000 ή 8gb ddr4 3000.

Κομπλέ θα είσαστε και με νέα πρότυπα.

Δημοσ.

Καινουργιο ram+mobo+cpu combo με r3 1200 βγαινει στο χαλαρο 350 ευρω και ο r3 1200 σε stock εχει ιδιο score τουλαχιστον στο passmark με εναν ι7 920 sta 4ghz.

Δεν αξιζει δυστυχως τοσα για sidegrade.

Δημοσ.

Καινουργιο ram+mobo+cpu combo με r3 1200 βγαινει στο χαλαρο 350 ευρω και ο r3 1200 σε stock εχει ιδιο score τουλαχιστον στο passmark με εναν ι7 920 sta 4ghz.

Δεν αξιζει δυστυχως τοσα για sidegrade.

Ποιο sidegrade?

Amd r3 1200 (102€)

Asrock Ab350m (70€)

+ μνήμες (80-140€) ανάλογα το μέγεθος.

Αν πουλήσεις μνήμες από την 1366 και επεξεργαστή, οι μνήμες θα σου έρθουν τσάμπα.

Άρα 170-180€ θα δώσεις.

Τόσα δεν θα έδινες και σε μια παλιά χωρίς εγγύηση μητρική και χωρίς κανένα νέο πρότυπο , για να βάλεις επάνω τον επεξεργαστή σου που τον έχεις κλοκαρισμενο 5 χρόνια και ίσως είναι στις αρχές που θα ζητά και παραπάνω τάση για τα ίδια ghz?

Με 350€ παίρνεις R7 1700 + AB350 mobo, όχι r3 1200.

Και έχεις τις επιδόσεις με το 1/3 της κατανάλωσης, με OC ξεπερνάει τις επιδόσεις του κλοκαρισμενο 920 σου.

Έχεις εγγυήσεις και μνήμες που δεν μπαίνουν σε νεκρά socket

Έχεις NVME , USB 3.1 , Sata III υποστήριξη

Αναβαθμισιμότητα.

Καμιά σχέση δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας θελω να αναβαθμισω το pc μου και να βαλω εναν καινουργιο cpu (max 160€)και μητρικη( max 70 80€)για gaming οχι πολυ απαιτητικο (βασικα εχω μια μητρική H110M-K και καλο για το μπατζετ θα ηταν να τον κρατησω) τι μου προτεινετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...