Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν το Driver Booster της iobit είναι καλή επιλογή ή υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω τον υπολογιστή μου; Δεν μπορώ να μπαίνω σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά και να κάνω updates, τα θέλω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Αν έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρει κανεις αν το Driver Booster της iobit είναι καλή επιλογή ή υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω τον υπολογιστή μου; Δεν μπορώ να μπαίνω σε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά και να κάνω updates, τα θέλω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Αν έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα.

κανενα προβλημα μαλιστα οταν κανεις update απο driver booster σε περιπτωση που κατι παει στραβα με ενα κλικ σε επιστρεφει στην παλιοτερη εκδοση driver.

• Like 1
Δημοσ.

το πιο ασφαλες ειναι αυτο ακριβως που βαριεσαι.Το driver booster και γενικα τετοια πορογραμματα τα χρησιμοποιουμε αν για καποιο λογο δεν μπορουμε να τους βρουμε απο την επισημη ιστοσελιδα.

Δημοσ.

το πιο ασφαλες ειναι αυτο ακριβως που βαριεσαι.Το driver booster και γενικα τετοια πορογραμματα τα χρησιμοποιουμε αν για καποιο λογο δεν μπορουμε να τους βρουμε απο την επισημη ιστοσελιδα.

Τι πιστεύεις ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν κάτι πάει στραβά;

Θα καταστραφει μια και καλή ο δίσκος ή με ενα φορμάτ θα είναι νταξ;

Δημοσ.

δεν θα καταστραφει ο δισκος σου.Αυτα τα προγραμματα μπορει να σου βρουν αυτους που χρειαζεσαι αλλα μπορει κα καποιος να ειναι λαθος.Τωρα αν ειναι καποιος λαθος πιθανον να εχεις κολληματα ή να μην διαβαζεται σωστα απο το συστημα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...