Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω,εχω ενα προβλημα με το εξωτερικο καλλωδιο δικτυου που ερχετε μεσα στο σπιτι, εχει κοπι σε ενα σημειο το καλωδιο στον εξωτερικο χωρο και τοσο καιρο το εχω συνδεση με ενα cat5 εκει που ειναι κομμενο αλλα πολλες φορες λογο καιρου επειδη βρεχετε κλπ χαλαει και πρεπει ξανα και ξανα να πηγαινω να το φτιαχνω και με εχει κουρασει αυτο το πραγμα... και αυτο που ηθελα να πω ειναι, εαν γινεται και πως και σε ποιον θα πρεπει να πω να μου αλλαξει τελειως την τηλεφωνικη μου γραμμη απο την κολλονα του οτε με ενα καινουριο καλλωδιο και να μου το περασει απο το μπαλκονι και να μ κανει και μια μπριζα μονο για το μοντεμ στο δωματιο μου. Γινεται να γινει κατι τετοιο; ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω,εχω ενα προβλημα με το εξωτερικο καλλωδιο δικτυου που ερχετε μεσα στο σπιτι, εχει κοπι σε ενα σημειο το καλωδιο στον εξωτερικο χωρο και τοσο καιρο το εχω συνδεση με ενα cat5 εκει που ειναι κομμενο αλλα πολλες φορες λογο καιρου επειδη βρεχετε κλπ χαλαει και πρεπει ξανα και ξανα να πηγαινω να το φτιαχνω και με εχει κουρασει αυτο το πραγμα... και αυτο που ηθελα να πω ειναι, εαν γινεται και πως και σε ποιον θα πρεπει να πω να μου αλλαξει τελειως την τηλεφωνικη μου γραμμη απο την κολλονα του οτε με ενα καινουριο καλλωδιο και να μου το περασει απο το μπαλκονι και να μ κανει και μια μπριζα μονο για το μοντεμ στο δωματιο μου. Γινεται να γινει κατι τετοιο; ευχαριστω

Πρώτον μην επιχειρήσεις να κόψεις ράψεις καλώδιο του ΟΤΕ. Αρχικά φώναξε τον ίδιο τον ΟΤΕ να δει το πρόβλημα και να βρείτε μια λυση. Να φανταστω θες καλωδιο απο τον διανεμητη μέχρι το δωμάτιο, σωστά;
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου, δεν θα κανω τιποτα μονος μου.. αυτο που θελω ειναι απλα να περαστει ενα καινουριο μονοκομματο καλωδιο απο την κολονα του οτε που ειναι εξω απο το σπιτι μου και να περαστει απο την κολονα στο μπαλκονι μου και απο υο μπαλκονι στο δωματιο που βρησκετε το μοντεμ.. γιατι η γραμμη που εχω τωρα ερχεται κατω απο το σπιτι και δεν μπορω να κανω κατι για να την φτιαξω.. και να ερθει και καποιος ειδικος παλι καποια στιγμη θα χαλασει.. γι αυτο θελω ενα καινουριο καλωδιο.. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.. ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου, δεν θα κανω τιποτα μονος μου.. αυτο που θελω ειναι απλα να περαστει ενα καινουριο μονοκομματο καλωδιο απο την κολονα του οτε που ειναι εξω απο το σπιτι μου και να περαστει απο την κολονα στο μπαλκονι μου και απο υο μπαλκονι στο δωματιο που βρησκετε το μοντεμ.. γιατι η γραμμη που εχω τωρα ερχεται κατω απο το σπιτι και δεν μπορω να κανω κατι για να την φτιαξω.. και να ερθει και καποιος ειδικος παλι καποια στιγμη θα χαλασει.. γι αυτο θελω ενα καινουριο καλωδιο.. ελπιζω να καταλαβες τι εννοω.. ευχαριστω

Αυτό λεω, ο τεχνικός θα σου περάσει καινούριο καλώδιο και θα σου βάλει πρίζα στο δώματιο σου φυσικα με το αναλογο κόστος.
Δημοσ.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Cosmote@YourService

Δημοσ.

Γιατι ανοιξες και αλλο τοπικ? Δεν καλυφθηκες εδω δηλαδη? Μην ανοιγετε τσαμπα καινουρια τοπικ εφοσον δινονται οι ιδιες απαντησεις.

Δημοσ.

το καλωδιο που μπορεις να αλλαξεις εσυ ειναι απο απο την χωνευτη μεχρι και μεσα το οποιος ειναι δικο σου.απο την χωνευτη και πισω ειναι του οτε και ο οτε δεν παιζει να το αλλαξει.αν το προβλημα ειναι στην χωνευτη σου εκει που δηλαδη ενωνεται το καλωδιο του οτε με το δικο σου ή βαλε στεγανο κουτακι ή αγορασε 3m scotchlok για να τα πρεσαρεις ωστε να μην εχεις θεμα με νερα και υγρασια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...