Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello, λοιπόν έχω ένα παλίο μηχάνημα Intel Core i3 3250 με 6gb ram, τι καρτούλα να πάρω ώστε να μπορώ να παίξω το witcher 3 έστω και με ανάληση 1280 x 720 ? και τι κοιτανε σε μια κάρτα γραφικών για gaming πέρα από την συμβατότητα με το τροφοδοτηκό ? τη μνήμη τι  ? δλδ στην ουσία να τρέχεις κάτι χωρίς lag..δεν με νοιάζει να παίζω full αναλήσεις και τέτοια

Δημοσ.

Μας εκαψες τα ματια λιγο...

Θα πρεπει να μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις καταρχην και μετα την μαρκα/μοντελο του τροφοδοτικου.

Επισης, ποια οθονη εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

όσο καλύτερη πάρεις τόσο ποιο καλά θα το παίζεις.

εγώ θα αγόραζα 1060/6GB αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι επειδή θα τρως μπουκάλι από Ι3 3250 θα παίζεις σε 720p (αν πας σε σύγχρονη cpu με αυτή την vga θα παίζεις 1080)

είναι συμβατές όλες οι σύγχρονες με το μηχάνημα σου

(πρέπει να έχεις τουλάχιστον 450w από επώνυμο τροφοδοτικό ή τουλάχιστον 550W από "κινεζιά".

• Like 1
Δημοσ.

Μας εκαψες τα ματια λιγο...

Θα πρεπει να μας πεις ποσα χρηματα διαθετεις καταρχην και μετα την μαρκα/μοντελο του τροφοδοτικου.

Επισης, ποια οθονη εχεις?

sorry για την ορθογραφία  :-D

δεν θέλω κάτι  ακριβό για αυτό το μηχάνημα .. απλά να τρέχω το game με μια μέτρια ανάλυση θέλω χωρίς να κολάει, αλλά δεν ξέρω κάν τι κοιτάω σε μια καρτα γραφικών

Δημοσ.

εγώ θα αγόραζα 1060/6GB 

είμαι εντελώς άσχετος!! τα 6gb είναι η μνήμη της κάρτας να φανταστω..το 1060 ?  :-D

sorry για τις νουμπάδικες ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω

Δημοσ.

όχι 90% βαρύτητα στον κωδικό της gpu (πόσο δυνατός είναι ο επεξεργαστής της) & 10% παίζει ρόλο πόσο μνήμη έχει.

πόσα λεφτά δίνεις?

• Like 1
Δημοσ.

σημασία έχει η χωρητικότητα μνήμης και η ταχύτητα επεξεργαστή σε μια κάρτα για τα απλά πραγματάκια που θέλω ? (εντιτ α τώρα το είδα ty!!!!)

γιατί αν είναι να βγει 200 ευρώ+ παίρνω x-box one  :-D

όχι 90% βαρύτητα στον κωδικό της gpu (πόσο δυνατός είναι ο επεξεργαστής της) & 10% παίζει ρόλο πόσο μνήμη έχει.

πόσα λεφτά δίνεις?

μαζί με το τροφοδοτικό (δεν ξέρω θέλω να τσεκάρω τι έχω αλλά δεν νομίζω να έχω 400w+) κανένα 150αρι το πολύ..αν δεν είχα το wow είχα πάρει κονσόλα εννοείτε..

ψιλοκατάλαβα..chipset κοιτάμε 

αυτή μας κάνει ?   :D

http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-pulse-radeon-rx550-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510985

Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ όλους!! παραμένω άσχετος αλλά πήρα μια ιδέα  :-D

καλά κάτι τύποι στο youtube που το τρέχουν μια χαρά με πολύ φθινές κάρτες τι κάνουν..mods ?

πχ αυτός με gt 730 των 60 ευρώ το τρέχει 

αλλά για 40 ευρώ διαφορά όντως αξίζει κάτι καλλίτερο

Δημοσ.

Πάρε 1050ti 4gb και θα σαι κομπλέ για πολύ καιρό αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, θα παίξεις και το witcher 1080p. Η φωτο προφιλ τα σπάει  :P

• Like 2
Δημοσ.

βρήκα τι κάρτα θα πάρω, αλλά μια λεπτομεριούλα ακόμα..

λέει ότι τρέχει directx 12, αυτό συμαίνει ότι πρέπει να βάλω windows 10 και  να βγάλω τα 7 που τρέχουν μέχρι 11 ? πείτε μου ότι μπορώ να κρατήσω τα 7 δεν την παλεύω να κάθομαι να κάνω format και να περνάω windows από την αρχή  :-D

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι ποτέ το Witcher 3 να πήρε υποστήριξη για DX12, DX11 το θυμάμαι. Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα DX11 παιχνίδια στα Windows 7.

• Like 1
Δημοσ.

βρήκα τι κάρτα θα πάρω, αλλά μια λεπτομεριούλα ακόμα..

λέει ότι τρέχει directx 12, αυτό συμαίνει ότι πρέπει να βάλω windows 10 και  να βγάλω τα 7 που τρέχουν μέχρι 11 ? πείτε μου ότι μπορώ να κρατήσω τα 7 δεν την παλεύω να κάθομαι να κάνω format και να περνάω windows από την αρχή  :-D

νεο

https://www.polygon.com/2015/1/7/7508059/the-witcher-3-system-requirements-pc

he Witcher 3: Wild Hunt developer CD Projekt Red revealed the system requirements for the open-world game's Windows PC version today, and as you might have expected, they're not for the faint of heart.

Your gaming rig will need to be running 64-bit Windows 7 or later, with DirectX 11 and at least 40 GB of hard drive space. That's not so bad. But check out the rest of the specifications below:

Minimum

Processor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 940

Graphics: Nvidia GeForce GTX 660 or AMD Radeon HD 7870

RAM: 6 GB

DirectX 11

HDD Space: 40 GB

Recommended

Processor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz or AMD FX-8350 4 GHz

Graphics: Nvidia GeForce GTX 770 or AMD Radeon R9 290

RAM: 8 GB

DirectX 11

HDD Space: 40 GB

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...