Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσοτεροι δεν εχουν καν πιασει nokia στα χερια αλλα μπηκαν να κραξουν, λες κ ξερουν κ τπτ περα απο bezels κ λογοτυπο

δεν πανε να ειναι φτιαγμενα κ στην μποτσουανα ΑΝ ειναι σαν τα παλια nokia δλδ ποιοτικοτατα σε καθε τομεα κ με ουσιαστικες πρωτοποριες θα τα τιμησω πολυ χαλαρα 

Εμείς ,που από τα χέρια μας έχουν περάσει καμιά 10αρια από τα παλιά πραγματικά Νοκια και ξέρουμε πως τα σημερινά δεν έχουν καμιά σχέση με τα παλιά, έχουμε την άδεια σου να κράξουμε ;

Δημοσ.

Εμείς ,που από τα χέρια μας έχουν περάσει καμιά 10αρια από τα παλιά πραγματικά Νοκια και ξέρουμε πως τα σημερινά δεν έχουν καμιά σχέση με τα παλιά, έχουμε την άδεια σου να κράξουμε ;

και εγώ έχω πιάσει πολλά κινητά και nokia και sony ericsson, δεν είναι ότι χάλασε τόσο η ποιότητα αλλά η γεωμετρια των συσκευών και η εσωτερική δομή,δεν μπορεί κάτι που έχει το σχήμα ενός τότε κινητού να έχει την ίδια αντοχή με ένα smartphone 8 χιλιοστών, μπορώ να σου πω απλα με την ροπή αντίστασης σε κάμψη ένα παράδειγμα ότι ένα κινητό με πάχος 2cm είναι πάνω απο 4 φορές πιο ανθεκτικό σε κάψμη σε σχέση με ένα που είναι 1cm, είναι μηχανική είναι τα bezels, είναι τότε που δεν τα στιβάζανε όλα έτσι είναι πολλά για την αντοχή τους,ότι υλικά και να βάλουν ποτέ δεν θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα,νόμοι φυσικής και μηχανικής απλά.

τώρα αν θες το κινητό να το κοπανάς όπως τα νοκια πάρε caterpilar η ένα feature phone,ένας φίλος μου πήρε ένα alcatel χωρίς κάμερα για το στρατό και κλωτσιές έτρωγε τίποτα δεν πάθαινε αθάνατο ! 

... Η αγορά ήταν ανοιχτή από πριν. Μάλλον δεν θα συνεννοηθούμε οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα  :)

η αγορά ρε φίλε ήταν ανοιχτή τυπικά αλλά πραγματικά η sony και η nokia είχαν τις καλές κάμερες και είχανε ρίξει πιο πολύ δουλειά και είχαν και κάτι βασικό μετά απο ένα σημείο το όνομα και τότε κανένας άλλος δεν επένδυε να τις ανταγωνιστεί,χωρίς να σημαίνει ότι φτιάχνανε και ότι καλύτερο μπορούσαν.

Δημοσ.

Η νοκια έγινε δημοφιλέστερη τοτε επειδή είχε εργονομικό σχήμα, ανθεκτικές συσκευές, και τα πιο εύχρηστα / λειτουργικά, λειτουργικά συστήματα. Και επίσης γιατί έκλεινε καλές συμφωνίες με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για πακέτα συμβολαίου.

Είχε τοτε η μάνα μου συμβολαιο τελεστετ (πρωην wind) και κάθε χρόνο χάριζε και μια συσκευή νοκια. Μεσα σε λιγα χρόνια είχαμε ολοι απ 1 νοκια.

Η νοκια αρχισε να χάνει απο πριν τα

Σμαρτ, ηδη απο εποχής 3g, κάτι έγχρωμα sharπ και sony Ericsson,με χρώματα, κάμερες, και mp3 την ειχαν ξεπεράσει. Ήταν πολύ αργή στο να προσαρμοστεί στις αλλαγές της βιομηχανίας. Οταν τελικά βγήκαν τα σμαρτ και αποφάσισε αντι για android να κάνει το δικό της, εκεί πλέον ξεχάστηκε απ όλους.

Κατά την άποψη μου θα έπρεπε να προσπαθήσει να επανακτήσει αυτά με τα οποία είχε συνδυαστεί το brand της.

Ας φτιάξει κινητά με android, τα οποία ας είναι πιο χοντρά αλλά να είναι και πιο συμπαγή, απο σκληρό πλαστικό όπως τα παλιά και οχι αυτό το μαλακό που έχουν τα σημερινά, ας βάλει και στη πισω μεριά επίστρωση υλικού πρόσφυσης για να μη γλιστράνε εύκολα απ τα χέρια, και ας το πλασάρει ως επιστροφή στις ρίζες. Αλλιώς απλά χρησιμοποιεί το brand της με λάθος τρόπο

Δημοσ.

Πολύ κακό για το τίποτα.

Μία διαφημιστική ανάρτηση είναι και τίποτα παραπάνω, για ένα προϊόν που υπάρχει σε αφθονία και το οποίο κάποιος το εισάγει και θέλει να δημιουργήσει τον ανάλογο ντόρο μπας και ξεκολλήσουν οι πωλήσεις.

Ρε ποιος είναι, ρε ποιος είναι...

Δημοσ.

Ότι και να κάνει πλέον θα είναι έτη φωτός πίσω απο αpple. Νοσταλγώ το 7210 μου άλλα μέχρι εκεί. Το πιθανότερο είναι να αρχίσει να βγάζει παρόμοιες κινεζιές με samsung που χρησιμεύουν και για βόμβες αν βαρεθείς...

Δημοσ.

και εγώ έχω πιάσει πολλά κινητά και nokia και sony ericsson, δεν είναι ότι χάλασε τόσο η ποιότητα αλλά η γεωμετρια των συσκευών και η εσωτερική δομή,δεν μπορεί κάτι που έχει το σχήμα ενός τότε κινητού να έχει την ίδια αντοχή με ένα smartphone 8 χιλιοστών, μπορώ να σου πω απλα με την ροπή αντίστασης σε κάμψη ένα παράδειγμα ότι ένα κινητό με πάχος 2cm είναι πάνω απο 4 φορές πιο ανθεκτικό σε κάψμη σε σχέση με ένα που είναι 1cm, είναι μηχανική είναι τα bezels, είναι τότε που δεν τα στιβάζανε όλα έτσι είναι πολλά για την αντοχή τους,ότι υλικά και να βάλουν ποτέ δεν θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα,νόμοι φυσικής και μηχανικής απλά.

τώρα αν θες το κινητό να το κοπανάς όπως τα νοκια πάρε caterpilar η ένα feature phone,ένας φίλος μου πήρε ένα alcatel χωρίς κάμερα για το στρατό και κλωτσιές έτρωγε τίποτα δεν πάθαινε αθάνατο ! 

η αγορά ρε φίλε ήταν ανοιχτή τυπικά αλλά πραγματικά η sony και η nokia είχαν τις καλές κάμερες και είχανε ρίξει πιο πολύ δουλειά και είχαν και κάτι βασικό μετά απο ένα σημείο το όνομα και τότε κανένας άλλος δεν επένδυε να τις ανταγωνιστεί,χωρίς να σημαίνει ότι φτιάχνανε και ότι καλύτερο μπορούσαν.

Αντί για να διαβάζεις για τις εξετάσεις σου για την Β' Λυκείοιυ, αφήνεις σχόλια εδώ. Προφανώς είναι τεχνολογικής κατεύθυνσης γιατί το συντακτικό και η γραμματική σου είναι του δημοτικού.

Δημοσ.

φίλε μου προφανώς αν είσαι 25 όπως λες το 2006 που ισχυρίζεσαι ότι είχες το w300 ήσουν 14, άρα λίγα μπορείς να καταλάβεις για αυτό που ήταν και που έγιναν τα κινητά. Αν η Apple ξεκίνησε την εξέλιξη των smartphones οφείλεται στις τεχνολογικές καινοτομίες των Nokia, Ericsson, Motorola κυρίως εκείνα τα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι εταιρείες κατέχουν πατέντες και κερδίζουν χρήματα από τους μεγάλους παίχτες της εποχής. Επίσης κάτι απίστευτο. Η τεχνολογία εξελίσσετε. Δεν φυτρώνουν smartphones σε δέντρα. Σιγά σιγά  - αλλά ποιο γρήγορα από άλλες τεχνολογικές ανακαλύψεις - φτάσαμε από τα κινητά 'ντουλάπες' σε αυτό που έχουμε σήμερα. Το αν αρέσει σε κάποιο το νέο Nokia είναι προσωπική άποψη. Το αν θέλει να το αγοράσει απλά γιατί εμπιστεύεται την εταιρεία, ακόμα καλύτερα. Αλλά να μηδενίζουμε και να αγνοούμε την ιστορία κάποιων εταιρειών στο χώρο είναι βλακώδες. Είναι σαν να λέμε ότι η IBM είναι ένα τίποτα γιατί δεν βρίσκω στο πλαίσιο να αγοράσω laptop της.

Δημοσ.

Μόνο δύο εταιρίες με εντυπωσίασαν με τα κινητά τους. Η Nokia με το 8210 (+ Symbian αργότερα) και η Apple.

Για να δούμε αν θα προσφέρει κάτι διαφορετικό του ανταγωνισμού. Κυκλοφορούν τόσες αηδίες εκεί έξω, που δεν είναι και δύσκολο να τα καταφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...