tolis29 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Κάποτε ο Gates είχε πει ότι στην τεχνολογία ανά πάσα στιγμή μπορείς να βρεθείς από την κορυφή στον πάτο. (Όχι με αυτά τα λόγια αλλά κάπως έτσι). Αν βγει μια εταιρία και φτιάξει έναν επεξεργαστή το ίδιο γρήγορο και αξιόπιστο με την Intel και το δίνει στα μισά λεφτά, ποιος εγγυάται ότι η intel δεν μπορεί να βρεθεί στο 0.4%; νομιζω οτι εχει βγει και λεγετε AMD!!!!! 2
dimtsef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 στο μαγαζί (cosmote) πάντως ψιλοφεύγουν και κάτι Νόκια δίκαρτα με κουμπιά, ο κόσμος ακούει Νοκια και δεν έχει ξεχάσει.. 2
teomaniacos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Καλη αρχη για νοκια ...τελεια και αλλος ανταγωνιστης =καλητερες τιμες περισσοτερα features και καλυτερα specs (οχι παντα )...
mariosCS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει όμως και η πραγματικότητα. Ποια από τις δύο "πλευρές" έχει επαφή με την αλήθεια; Btw, η Νίκαια πλέον μου είναι αδιάφορη. Έτερον εκατερον όμως. Η απάντηση και για τις δύο πλευρές είναι πως δεν παίζει ρόλο. Αν το R&D γίνεται σωστά, ας γίνεται και στην Μαγαδασκάρη. Φτάνει να γίνονται καινοτομίες και να μπει άλλος ένας παίχτης στο παιχνίδι. Αυτά με το που φτιάχνεται το ένα και το άλλο, είναι χαζομάρες. (και λέω κι εγώ, εντάξει δεν είναι τίποτα σπουδαίο η Νίκαια, αλλά όχι και αδιάφορη χάχα )
cp5120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Όταν κυκλοφόρησε το 6110/6150 κάποιοι εδώ δεν είχαν ακόμη γεννηθεί. Εντούτοις έχουν άποψη ειδήμονα για την εταιρία και τα κινητά της. 2
georgepppo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Όταν κυκλοφόρησε το 6110/6150 κάποιοι εδώ δεν είχαν ακόμη γεννηθεί. Εντούτοις έχουν άποψη ειδήμονα για την εταιρία και τα κινητά της. τα σημερινά wp/global hmd nokia ο καθένας μπορεί να τα κρίνει , χέστηκα για την ιστορία της nokia,κάποτε του κάποτε επι εποχών 2 εταιρειών να παίζουν μπάλα (sony ericsson-nokia) στους τυφλούς βασίλευαν οι δύο μονόφθαλμοι αλλά σήμερα φίλε μου πολλοί παίχτες παίζουν μπάλα και οι μονόφθαλμοι θεωρούνται θεόστραβοι. αν εσύ θεωρείς την nokia θεά πρόβλημα σου εσένα και της τσέπη σου, ο κοσμάκης όμως ξύπνησε και ξέρει τι να πάρει.
mariosCS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 τα σημερινά wp/global hmd nokia ο καθένας μπορεί να τα κρίνει , χέστηκα για την ιστορία της nokia,κάποτε του κάποτε επι εποχών 2 εταιρειών να παίζουν μπάλα (sony ericsson-nokia) στους τυφλούς βασίλευαν οι δύο μονόφθαλμοι αλλά σήμερα φίλε μου πολλοί παίχτες παίζουν μπάλα και οι μονόφθαλμοι θεωρούνται θεόστραβοι. αν εσύ θεωρείς την nokia θεά πρόβλημα σου εσένα και της τσέπη σου, ο κοσμάκης όμως ξύπνησε και ξέρει τι να πάρει. Αν τα έλεγες και με κάνα κόσμιο ύφος, μπορεί να είχες και δίκαιο. Εκτός από το σχόλιο σου για NOKIA - Ericsson ότι ήταν μονόφθαλμοι. Και δεν ήταν 2 εταιρίες. Αλλά πού να θυμάσαι... όπως λες κι εσύ, χέστηκες...
Dr.Richard Axel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Τα ίδια στελέχη της Nokia είναι και στην HDM Global (με έδρα τη Φινλανδία) και τα κινητά κατασκευάζονται στα ίδια εργοστάσια. https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6 +ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΝ+ Nokia 6 Nokia 6 with camera application open Manufacturer: FIH Mobile https://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn#FIH_Mobile
georgepppo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν τα έλεγες και με κάνα κόσμιο ύφος, μπορεί να είχες και δίκαιο. Εκτός από το σχόλιο σου για NOKIA - Ericsson ότι ήταν μονόφθαλμοι. Και δεν ήταν 2 εταιρίες. Αλλά πού να θυμάσαι... όπως λες κι εσύ, χέστηκες... ναι μονόφθαλμοι ήταν , 0 value for money 0 ανταγωνιστικότητα 0 ανάπτυξη 0 τα πάντα, το symbian δεν αξιώθηκαν ποτέ να το κάνουν λειτουργικό της προκοπής και ήρθε η googλίτσα με το android και ένα σωρό κατασκευαστές και άνοιξε η αγορά(βασικά η apple αλλά δεν στόχευε ακριβώς εκεί anyway), αλλιώς ακόμα θα έπαιρνες 2πύρηνα με 512mb ram 500 ευρώ. ότι κάνουν οι intel-amd-nvidia τώρα στους υπολογιστές έκαναν τότε η sony ericsson και η nokia. μια χαρά θυμάμαι 25 χρονών είμαι, 2 εταιρείες που ήταν βασικοί πωλητές και βγάζανε κάτι παραπάνω απο την σαβούρα της τότε sammy,motorola,sagem,alcatel,lg κλπ. γιατί τότε μην μου πεις ότι κανένας απο αυτούς έβγαζε κινητό της προκοπής , οι sony/nokia ήταν οι μονόφθαλμοι και όλοι οι άλλοι που ανέφερα οι τυφλοί. και ναι ρε φίλε για την ιστορία της εταιρείας χέστηκα κιόλας εμένα με νοιάζει σαν καταναλωτής τι παίρνω , και τα toyota κάποτε αθάνατα ήταν και τώρα ένα σωρό προβλήματα τι πάει να πει ότι θα τα στηρίζω μέχρι να πεθάνω ? οι νοσταλγοί είναι ΚΟΡΟΙΔΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Η απάντηση και για τις δύο πλευρές είναι πως δεν παίζει ρόλο. Αν το R&D γίνεται σωστά, ας γίνεται και στην Μαγαδασκάρη. Φτάνει να γίνονται καινοτομίες και να μπει άλλος ένας παίχτης στο παιχνίδι. Αυτά με το που φτιάχνεται το ένα και το άλλο, είναι χαζομάρες. (και λέω κι εγώ, εντάξει δεν είναι τίποτα σπουδαίο η Νίκαια, αλλά όχι και αδιάφορη χάχα ) Δεν παίζει ρόλο να παραπληροφορούν κάποιοι (εν αγνοία τους ορισμένοι, δεν αντιλέγω) πως είναι κινέζικη εταιρεία όταν ξεκάθαρα δεν είναι; Πρακτικά, αν θες την αποψη μου, και στις Μπαχάμες να είχε έδρα, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Αφού όλοι (σχεδόν) κατασκευάζουν στην Κίνα, την Ινδία και την Ταϊβάν. Το θέμα είναι να μην πετάγεται ο άλλος να πει την εξυπνάδα του μόνο και μόνο για να μειώσει την εταιρεία. Φυσικά λοιπόν, σε ένα δημόσιο φόρουμ, οι ανακρίβειες δεν έχουν χώρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_6 +ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΝ+ Nokia 6 Nokia 6 with camera application open Manufacturer: FIH Mobile https://en.wikipedia.org/wiki/Foxconn#FIH_Mobile The rest of the division has been sold to a new Finland-based company founded by former Nokia staff, HMD Global, who started developing and selling new Nokia-branded devices from early 2017
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) [..]χέστηκα για την ιστορία της nokia,κάποτε του κάποτε επι εποχών 2 εταιρειών να παίζουν μπάλα (sony ericsson-nokia) στους τυφλούς βασίλευαν οι δύο μονόφθαλμοι[..]Τι λες καλό μου παιδί; Υπήρχαν οι Q Tek (και αργότερα ως HTC), Sony, Sharp, Panasonic, NEC, Phillips, Ericsson, Siemens, Palm, LG, Samsung, Sony Ericsson, Sony (ξανά μόνη της) και αρκετές ακόμα. Από τα 90s μέχρι και το 2010-11 η Νόκια ήταν πρώτη από όλες αυτές σε πωλήσεις. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
mariosCS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 ναι μονόφθαλμοι ήταν , 0 value for money 0 ανταγωνιστικότητα 0 ανάπτυξη 0 τα πάντα, το symbian δεν αξιώθηκαν ποτέ να το κάνουν λειτουργικό της προκοπής και ήρθε η googλίτσα με το android και ένα σωρό κατασκευαστές και άνοιξε η αγορά(βασικά η apple αλλά δεν στόχευε ακριβώς εκεί anyway), αλλιώς ακόμα θα έπαιρνες 2πύρηνα με 512mb ram 500 ευρώ. ότι κάνουν οι intel-amd-nvidia τώρα στους υπολογιστές έκαναν τότε η sony ericsson και η nokia. μια χαρά θυμάμαι 25 χρονών είμαι, 2 εταιρείες που ήταν βασικοί πωλητές και βγάζανε κάτι παραπάνω απο την σαβούρα της τότε sammy,motorola,sagem,alcatel,lg κλπ. γιατί τότε μην μου πεις ότι κανένας απο αυτούς έβγαζε κινητό της προκοπής , οι sony/nokia ήταν οι μονόφθαλμοι και όλοι οι άλλοι που ανέφερα οι τυφλοί. και ναι ρε φίλε για την ιστορία της εταιρείας χέστηκα κιόλας εμένα με νοιάζει σαν καταναλωτής τι παίρνω , και τα toyota κάποτε αθάνατα ήταν και τώρα ένα σωρό προβλήματα τι πάει να πει ότι θα τα στηρίζω μέχρι να πεθάνω ? οι νοσταλγοί είναι ΚΟΡΟΙΔΑ ? Αυτά που λες είναι πιο μετά. Και γενικά τα μπερδεύεις κάπως... Τι εννοείς 0 ανάπτυξη; Τα κινητά είναι εδώ που είναι σήμερα επειδή εταιρίες σαν την ΝΟΚΙΑ έδιναν σημασία σ' αυτό που οι άλλοι δεν έφταναν. Καλή φωτογραφική σε κινητό πού είδες πρώτη φορά; Nokia και στα cybershot κινητά. Οι νοσταλγοί μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Εσένα τι σε πειράζει και τους λες και κορόιδα; Αλλά κουβέντα να γίνεται τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα