ssns Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Kαλησπερα σε ολους!! Πριν λιγες μερες πηρα στα χερια μου μια ASUS GTX 1060 6GB turbo!! Εχω δυο οθονες στον υπολογιστη μου απο τις οποιες η μια ειναι 19αρα και εχει μονο VGA εξοδο και η αλλη ειναι 22αρα η οποια εχει VGA και DVI εξοδο η οποια ειναι συνδεδεμενη με την καρτα γραφικων μεσο καλωδιου DVI σε HDMI. Για να συνδεσω και την 19αρα τι θα πρεπει να κανω μιας και η καρτα με βαση το site τις asus εχει τις παρακατω υποδοχες: DVI Output : Yes x 1 (Native) (DVI-D)HDMI Output : Yes x 2 (Native) (HDMI 2.0)Display Port : Yes x 2 (Native) (Regular DP)HDCP Support : Yes Ευχαριστω για οποιαδηποτε βοηθεια
mindtrapper Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Να πάρεις κάποιον active adapter από DVI-D/hdmi/dp σε VGA. Απλό ανταπτοράκι δεν κάνει, πρέπει να είναι active. Ανάλογα ποιον θα βρεις πιο φτηνά, δες μήπως σε συμφέρει να πάρεις ένα απλό ανταπτοράκι dvi to hdmi για να βάλεις την οθόνη που έχεις τώρα στην hdmi υποδοχή.
Stogianz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Λογικά με αυτό θα κάνεις την δουλειά σου. Έχω συνδέσει με το ίδιο αντάπτορα μια παλιά LG πάνω στην κάρτα μου για χρήση ως 2η οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα