arma1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ψαχνω για αγορα το s7 edge duos , δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 450 ευρω διοτι ειναι μοντελο του 16 , βρηκα απο ebay το συγκεκριμενο απο Αγγλια http://www.ebay.de/itm/NEW-Samsung-Galaxy-S7-Edge-Dual-SIM-G935FD-32GB-Unlocked-Smartphone-Silver-/322636856111?hash=item4b1ea7bb2f:g:2wMAAOSwLIhZhh4l Αξιζει η θα μπλεκω; Θα επερνα μεταχειρισμενο απο εδω αλλα 400+ ευρω που τα δινουν μερικοι και χωρις εγγυηση δεν λεει ,ποια ειναι η αποψη σας;
AlienTechGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γιατί είναι χωρίς εγγύηση τα μεταχειρισμένα; Αν είναι αγορασμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν καλύπτονται από 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης βάση IMEI / SN;
arma1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Γιατί είναι χωρίς εγγύηση τα μεταχειρισμένα; Αν είναι αγορασμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν καλύπτονται από 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης βάση IMEI / SN; Το duos φιλε εχει 1 χρονο εγγυηση ,δεν εχω θεμα να παρω μεταχειρισμενο απλα θα ηθελα να ειχε υπολοιπο 4-5 μηνες εγγυηση ,ειναι πολλα τα χρηματα για κινητο χωρις εγγυηση
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 σου έχω με 350 αν θες στείλε μήνυμα Γυπας! 4
AlienTechGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Το duos φιλε εχει 1 χρονο εγγυηση ,δεν εχω θεμα να παρω μεταχειρισμενο απλα θα ηθελα να ειχε υπολοιπο 4-5 μηνες εγγυηση ,ειναι πολλα τα χρηματα για κινητο χωρις εγγυησηΔε το γνώριζα φίλε μου αυτό για το Duos. Εννοείται πως είναι πολλά τα χρήματα για κινητό χωρίς εγγύηση. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Για την ακρίβεια τα duos δεν έρχονται επίσημα Ευρώπη οπότε δεν τα αναλαμβάνουν καν οι εδώ αντιπροσωπείες, ακόμα και από ελλάδα να το αγοράσεις ναι μεν θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση βάση νόμου αλλά θα σου βγάλουν ην ψυχή, γιατί μετά το χρόνο στην ουσία πρέπει να πληρώσουν αυτοί την επισκευή +την αποστολή στην εκάστοτε χώρα που αγοράστηκε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα