Προς το περιεχόμενο

S7 edge duos. Αγορα απο ebay ;;;;;;;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για αγορα το s7 edge duos , δεν εχω σκοπο να δωσω πανω απο 450 ευρω διοτι ειναι μοντελο του 16 , βρηκα απο ebay το συγκεκριμενο απο Αγγλια  http://www.ebay.de/itm/NEW-Samsung-Galaxy-S7-Edge-Dual-SIM-G935FD-32GB-Unlocked-Smartphone-Silver-/322636856111?hash=item4b1ea7bb2f:g:2wMAAOSwLIhZhh4l

Αξιζει η θα μπλεκω; Θα επερνα μεταχειρισμενο απο εδω αλλα 400+ ευρω που τα δινουν μερικοι και χωρις εγγυηση δεν λεει ,ποια ειναι η αποψη σας; 

Δημοσ.

Γιατί είναι χωρίς εγγύηση τα μεταχειρισμένα; Αν είναι αγορασμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν καλύπτονται από 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης βάση IMEI / SN;

Δημοσ.

Γιατί είναι χωρίς εγγύηση τα μεταχειρισμένα; Αν είναι αγορασμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν καλύπτονται από 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης βάση IMEI / SN;

Το duos φιλε εχει 1 χρονο εγγυηση ,δεν εχω θεμα να παρω μεταχειρισμενο απλα θα ηθελα να ειχε υπολοιπο 4-5 μηνες εγγυηση ,ειναι πολλα τα χρηματα για κινητο χωρις εγγυηση

Δημοσ.

Το duos φιλε εχει 1 χρονο εγγυηση ,δεν εχω θεμα να παρω μεταχειρισμενο απλα θα ηθελα να ειχε υπολοιπο 4-5 μηνες εγγυηση ,ειναι πολλα τα χρηματα για κινητο χωρις εγγυηση

Δε το γνώριζα φίλε μου αυτό για το Duos. Εννοείται πως είναι πολλά τα χρήματα για κινητό χωρίς εγγύηση.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για την ακρίβεια τα duos δεν έρχονται επίσημα Ευρώπη οπότε δεν τα αναλαμβάνουν καν οι εδώ αντιπροσωπείες, ακόμα και από ελλάδα να το αγοράσεις ναι μεν θα έχεις 2 χρόνια εγγύηση βάση νόμου αλλά θα σου βγάλουν ην ψυχή, γιατί μετά το χρόνο στην ουσία πρέπει να πληρώσουν αυτοί την επισκευή +την αποστολή στην εκάστοτε χώρα που αγοράστηκε

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...