Vintage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Βεβαια ειναι με 2ο χειριστήριο αυτο, πιστευω οτι το ειδες. Στα 199 1ΤΒ με 2ο χειρ. και 1-2 παιχνιδια πιστευω θα βγουν φετος στα BF τα S. Στην χειροτερη. Σωστά. Μην ξεχνάμε οτι αρχές του άλλου μήνα κυκλοφορεί και το Χ, ίσως ρίξει κι αλλο τις τιμές του s προς τα κάτω
billeiros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 μία χαρά στέλνει[/quote Δεν ξερω τι λες αλλα εγω που κανα log in στο λογαριασμο μου μου εβγαζε πως δεν αποστελλουν το συγκεκριμένο κριμενο προιον Ελλαδα
georget35 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το πρωί όταν δοκίμασα για να δω τα μεταφορικά έστελναν μια χαρά. Μετά που ξανά δοκίμασα το μπλόκαραν μονο για Γαλλία. Πάντως η τιμή ήταν σκότωμα... αν δεν το είχα ήδη θα το παράγγελνα..
AzaZyL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για το 2ο χειριστήριο πάντως, για όποιον δεν το θέλει..
Themos3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά το στέλνει Ελλάδα. Προσφορά τέλος όμως...
efo355 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Το πρωί όταν δοκίμασα για να δω τα μεταφορικά έστελναν μια χαρά. Μετά που ξανά δοκίμασα το μπλόκαραν μονο για Γαλλία. Πάντως η τιμή ήταν σκότωμα... αν δεν το είχα ήδη θα το παράγγελνα.. Τον Ιούνιο πήρα για δώρο Xbox one s 500gb με bf1 και δεύτερο χειριστήριο 250 ευρώ.Οπότε όχι η τιμή δεν είναι σκότωμα γιατί η αξία του FIFA 17 είναι μηδενική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα